Bu cevap mantığıma ters düştü. Siz toptan aldığınız ürünü isterseniz daha ucuz verebilirsiniz ya da bayi fiyatına en azından.
MustafaEmrahKalay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yurtiçi kargo 12:00-15:00 arası süper eko paket kampanyası var gayet uygun. ama siz bunu söylemezseniz kendileri kolay kolay söylemez
-
Arkadaşın üstüne gitmeden devam edelim bence. İğneyi kendime batıracak olursam Eski bir avcı olarak atmasyonla 6-7 kiloluk tavşan vurmuşluğum vardır
tuttuğum "atmasyon" balıkları hiç saymıyayım
insan bazen biraz abartmak ister gerçeğine gelirsek 4mm sacı hiçbir "kurşun pelet" delemez. Matkapla zor deliyoruz.
Ucu bilyalı peletlerle delebilir belki ama o da zor bence.. -
Teşekkürler. Namlu lw
-
Birde şu criket yanaklık,a el atsanız. geçen yıl hilal av,a 250 tl para ödeyerek aldım. yanaklık elime ulaşınca gerçekten yapılması çok kolay birşey olduğunu gördüm.
eli marifetli swordfish01tr hocalarımızın çok kolay yapacağını düşünüyorum..ankaradan selamlar
Aleykümselam Toygar bey haklısınız çoğu parçanın yapımı kolay ama zaman sıkıntısından pek el atamıyoruz. Bu tür küçük parçaların pahalı olması benim de canımı çok sıkıyor ama genelde böyle...
Evet arkadaşlar tüfeği topladım gerçekten Mustafa abimizin emeğine sağlık parçalar cuk diye oturdu tufege. Maglumunuz tüfek 6.35 den 5.5 a geçince hız çok yüksek çıktı tüfek oynamadan 18 gr jsb ile 980-990 gibi bir crono değeri verdi. Bu hız grupmani etkileyeceği için Reg. basıncını 130 bardan 110 bar a çekip çekiç yayından da 18gr 920-930 aralığına çektim. Bu zaman zarfında ayarlamalar için ugrastigim icin grupman için vakit bulamadım. İnşallah yakın zamanda grupmanda yapıp burda yayınlayacagim.
Güle güle kullan Ali kardeş. İnşallah işçiliği kadar grupmanı da beni mahçup etmez. Dipçiği tutan atıcı da senin gibi usta olunca %100 iyi çıkar eminim
-
Atışa gidersek yazarız foruma hemşerim.
-
Daha grupman yapamadı sanırım ama 20 metredetek delik dedi. Uzak mesafe grupman yaparsa sonucu yazarım
-
Büyük ihtimalle grupmanı biraz dağınık çıkar ama gücü harika olmuş. tebrik ederim. Nerdeyse g3 gibi sesi var
-
-
Teşekkürler. İnşallah diyelim...
-
Siz düşük güçte 25 metre grupman yapın bi görelim. Hala devam ederse çekiç yayı ve namluya yöneliriz. Soruna aşama aşama varalım.
Önceliğimiz "aceba fazla hava sarfiyatı ve dağınık grupmanın nedeni porttan çıkan hava mı?" sorusunun cevabını bulursak sorununuzu fazla sıkılmış valf yayını gevşeterek çözebiliriz.Yine dağınık çıkarsa problem namluda diyebiliriz. Şahsi düşüncem büyük ihtimalle ya çekiç yayı ya da valf yayı çünkü hava sarfiyatı çok fazla.
-
Teşekkürler hocam. Diline sağlık
-
düşük güçte grupman yapın yine aynı sorun olursa çekiç veya valf yayından kaynaklanıyordur. Geriden gelen fazla hava patlama yaparak pelet yolunu etkiliyor olabilir. Dipçiği söküp çekiç yayını gevşetin. o da olmazsa Tüpü boşaltıp valf yayına bakın. Beceremem diyorsanız servisten başka çare yok
-
Teşekkürler. Hobiye birşeyler kazandırabiliyorsak ne mutlu
-
İlk başladığımda dremel 4000 almıştım büyüdü gitti. İstersen sen de yapabilirsin Enes kardeş.
-
Ve en son olarak namlunun ucuna moderatörü takabilmek için derlinden yüksük yapıldı.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. ve sonuç...
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Merhaba arkadaşlar;
Hobidaşlardan Ali Tekin beyin Kalibrgun Cricket 6.35 tüfeğini hem 6.35mm hem de 5.5mm mm olarak kullanabilmesi için bir modifiye çalışması yaptık bir nevi calibr-impact oldu
Resimlerle anlatmaya çalışacağım. iyi seyirler...Öncelikle elimizdeki namlu 12 mm fakat 6,35 olan namlu 15 mm olduğundan namlunun gövdeye takıllması için prinç bir parça işlemek gerekti. Dış ve iç oring yuvaları açıldı ve monte edildi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Hava portu frezede açıldı
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Namlu arkası işlendi ve prinç parçaya sıkı geçme olarak monte edildi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Namluya 11 derece cown açıldı. ve içinden pelet geçirilerek denendi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Pelet itici orjinale sadık kalınarak kopyalandı. Daha kaliteli olsun diye kromdan işlendi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Namlu tutucu için iki adet yüksük işledi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
elinize sağlık. cnc insanın hayallerini gerçeğe dönüştüren çok güzel bir makine. Tabi hayal edebilenin önemi daha büyük. teşekkürler...
-
Çok meşakkatli ve yorucu bir çalışma olmuştur eminim. Fakat ortaya çıkan ürün sanat eseri gibi olmuş. Ellerine sağlık üstadım
-
Elinize sağlık güzel olmuş. Eloksal kaplama mı mavi olan