Merhaba arkadaşlar. 4,5 kalibre namlu lazım
BSA veya lothar walther olabilir. Hurdaya çıkmış Walther dominator namlusu da olur.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba arkadaşlar. 4,5 kalibre namlu lazım
BSA veya lothar walther olabilir. Hurdaya çıkmış Walther dominator namlusu da olur.
Merhaba. Silahta çekiç ve yay güçsüz evet. Dünya geneline ithal edildiği için standart bir çekiç yay kombinasyonuna sahip. Namlu portu ve yay değişimi ile güç sınırlamasından kurtulabilirsiniz. Regülatör konusunda ise regülatörünüzde problem yok. sebebi yine çekiç ve yay ile ilgili. ağır çekiç hafif yaydan kaynaklı maalesef. başka sorunlarınız için arayabilirsiniz beni anlık yardım gerektiğinde 5052403113
ikisi de denk silahlar hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
Merhaba sevgili hobidaşlar. Ben Mustafa Emrah Kalay ve Ali Tekin kardeşim ile beraber Reximex Throne gen2 ile ilgili merak ettiklerinizi ve sormak istediğiniz soruları bu başlık altında cevaplamaktan zevk duyacağız.
Merhaba. Valf yastığınızda kılcal çizik oluşmuş büyük ihtimalle . Hatsana gönderin tamir ederler. eğer etmezler ise benimle iletişime geçin. Geçmiş olsun...
Çok güzel hocam tebrik ederim. bakalım grupmanı nasıl çıkacak
Eline sağlık üstadım. Yarın atışa bunu da getir de tadına bakayım
Evet biraz alelacele dökmüştük. Yarın deneyelim İnşallah
Ellerine sağlık ustam. Allah utandırmasın.
Sağolun hocam. Amin
yalnız ufak bir uyarı kapalı ortamda kurşun dökümü yapmayın balkon filan iyidir. buharını solumayın.
Sanki bu kalıbla ilk kurşunu beraber dökmedik kardeşim
Teşekkürler Yeditepeli hocam. Sağolasın
Teşekkürler yasin kardeş. seri üretim işi zor biraz. incememete benziyor evet fakat yüzey kaymak gibi çıkıyor.
Arkadaşlar peletler kalıptan çıktıktan sonra çok istikrarlı olmamıştı. ben de arkasına etek yapmak için bir aparat daha yaptım. İnşallah bunun gurupmanı güzel olacak.
Emrah hocam Emir hocamla çalışmalarınızı yakından takip ediyorum .Yakınlarınızda olsam acayip fikirlerin vardı ama uzaktayız.Ellerinize sağlık bu arada.
Sağlık olsun gönüller bir olsun. Yine de yatdımcı olabileceğimiz bir şey olursa elimizden geleni yaparız
Gönüller bir olsun sağolasın.
Teşekkürler. Bu hafta arka kısım için etek aparatı yapıcam kısmetse. Yaptığımda eklerim. Bi de grupman yaparım inşallah.
Yeditepeli kardeş yorumu benim konuya yaptılar sanmışım kusura kalma Dalgınlık işte. Teşekkür etmişim birde sanki konu benimmiş gibi Tekrar eline sağlık. Bence pelet konusunda şu dışa bağımlılığı yeneriz böyle giderse
Teşekkürler. Bu hafta arka kısım için etek aparatı yapıcam kısmetse. Yaptığımda eklerim. Bi de grupman yaparım inşallah.
Elinize sağlık. Güzel çalışma. bitmiş halini merak ediyorum.
Pcp tüfeklere gore daha mi güvenli bunlar?
Bunlar da pcp. Yaylı değiller
Doviz kurundan dan bize ne, yerli uretici bununda muadilini yapar olur biter
isteseler âlâsını yaparlar. Belki de ilerideki projeleri arasında vardır