Ali Tekin ve Musa ustanın numarasını özelden yazdım
swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne kadar tuzlu abi:-)
Usta ne derse o. Ali Tekin de yapıyor şimdi geldi aklıma...
-
Musa usta var eskilerden Musa Karaoğlan. Hala yapıyor mu bilmem ama isterseniz numarasını veririm. Ama kundak yapımı tuzlu olur söyleyim önceden.
-
Ahşap işçiliği ilk göz ağrımdır. Kokusuna bayılırım. Hatta yaz aylarında dolaba koyduğum su sürahisine ince bir dal çıra atar çam kokulu su içerim "tavsiye ederim"
Elinize sağlık güzel çalışma olmuş
-
Bir lazer kesicimi alsak ne!???
Vallahi imalattan anlamam ama sanki bir cnc birde 3d printer olsa herşey
yapılır gibi geliyor banaBilmem kaç bin euro lazerler. Siz merak etmeyn lazer kadar iyi keserin
-
Bu tetik alüminyum altın sarısı eloksal kaplama. Ben pirinç yaparsam hem daha sağlam olur hem de orjinal sarı renkte olur
-
Hayırlısı bakalım. Biz tetiği daha da geliştiririz Emir hocam
-
Ben pek fazla yaylı kullanmadım. kullanan arkadaşlar çok övüyorlar ben de merak ettim, acep nereleri farklı bu tetiğin diye. cnc frezem olmamasına rağmen manuel frezede yapmayı göze aldım. Ama isteyen yok sanırım.
-
Elinize sağlık. Ağırlığı taşımasını zorlaştırır gibi geldi ama yine de kullanışlı olmuş.
-
Hayırlısı bakalım. Arkadaş dinlenmeye alındı umarım düzelir ilerde
-
Adan bir hışımla geldi geçti peh peh peh
-
Özel mesaj mı atmış
-
Alemsin Emir hocam, nerden aklına geldi
-
Bu tetikten isteyen başkaları da varsa buraya yazabilirler
Bu iletiyi yazmıştım ama tolga332 forumu karıştırdığı için göremeyenler olmuştur düşüncesiyle tekrar edeyim dedim.
-
Bu tetikten isteyen başkaları da varsa buraya yazabilirler
-
Olur hocam şu teog sınavı geçsin ondan sonra bol bol vaktim olur
-
Olur Emir hocam zevkle hem muhabbet eder hem talaş kaldırırız.
-
Elimde modeli olursa yapabilirim sanırım. Bu usta 4-5 mm alüminyumdan yapmış galiba. Sonra da eloksal kaplamış. Eloksal kaplana yapamam ama tetik biraz uğraştırsa da yapılır. Bu yabancılardaki aletler bizde olsa keşke küçücük dükkanda freze , lazer kesim vs her tür aletleri var.
-
Teşekkürler, üstad olmaya çok var daha, çıraklıktan çıkalım hele
Kendi aletlerimi kendim yapmayı seviyorum. Kullanırken daha bi ayrı zevk alıyorum. Kendi tasarımım olursa neden olmasın belki tüfek de yaparım maksat eğlence olsun... -
Ben de uzağı bulanık görüyorum malesef. O avantajı kullanamıyorum