Ben göremezdim şahsen. Gözler bozuk biraz. Elinize sağlık
swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Estağfurullah hocam 12 yıllık birikim. Teşekkürler
-
Her türlümetal el aleti yapımında kaymazlık sağlanması açısından tırtıl atılır. Küçük tornalarda iki taraflı tırtıl, güç açısından tornayı yormaması nedeni ile daha avantajlıdır. İleride yapacağım bir kaç modifikasyonda (atlas bipot uzatma aparatı gibi) gerekli olacağı için bu aleti yaptım keyifli seyirler...
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Emir hocam sarsılmazın gezi çok güzel ama ayarlanmıyor fabrikasyon ayarlı sanırım
-
abilerim bnde şundan müzdaribim gezden arpacigi görünce gezin kenarlari boş ve arpacik kalin görünüyo bunu nasil daha hassas hale getirebilirim
Gez tipinie göre hedef alma şekli farklıdır. Gezin kalın olması o kadar sorun olmaz. aşağıdaki resimde gez arpacık tipine göre nasıl hedef alınması gerektiği anlatılıyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Arpacık daima gezin ortasında olmalıdır, hedefin alt kenarının orta noktasına doğru nişan alınır. nişan alınırken arpacık gezin sağ ve sol tarafına eşit mesafede olmalıdır.
Aksi halde aşağıdaki resimdeki sorunlar ortaya çıkarThe content cannot be displayed because it is no longer available. Yani arpacığın kalınlığının önemi yok zaten hedefin altında kalması gerek.
-
Ben yarın iki kg havuç daha alayım bu gözle 40-50 kg yesem de nafile kıramam şişeyi 85 metreden
-
Ben şişeyi iki gözümle göremezken hocam patlattı tüfekle bu arada 75 değil 85 metre
-
-
Eğer iğneyi sökebilirseniz size aynı ölçüde bir iğne işerim tornada ama o tüfeği kullanmasanız daha iyi olur. Duvarnızı süsleyip, hatıralarınızı canlandırsa kafi
-
bu arada benim silaha son rutüşü yapan Emrah (swortfish01tr) hocama cok teşekkürler. Silah şimdi tam oldu grupman ve gücü oldukça dengeli oldu
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Namlu ucu havşası (crown) için bir çakı yapmayı düşünüyorum. Yaparsam kestiğimiz namlunun havşasını daha güzel açarız.
Sayın ZETAX..!
Sizden ilham alarak ..Yusuf Bey'in de yardımları sayesinde.Güzel bir tüfeğim.oldu..Şimdi sırada.Bu güzel tüfeği hakkını vererek kullanmaya kaldı...Belki de ben de ileride bu tüfeğe yapabileceğim ince rötüşlarla..müsabakalarda size rakip olurum..:))
Teşekkürler..Tüfeğiniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın...
-
Ben iki gözümle şişeyi göremezken (0,50 astigmat ) Emir hocam tek gözle gez-arpacık vurdu helal olsun. Maşallah diyip havuç yemeye devam edelim
-
Güzel fikir elinize sağlık
-
Bu konuyu daha önce düşünmüştüm. otomobil kapı otomatikleri 8-16 kg kadar çekme uygulayabiliyor fakat tüfeğe yerleştirecek yer yok. kabza içine konulması için küçük otomatik olmalı. Dışarıda da hoş durmaz vs vs
-
Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!Gazamız mubarek olsun...
-
Yine de alüminyum kadar sağlıklı olmayacağını düşünüyorum ama önyargılı olmayıp denemek lazım
-
Plastikte tırnak kısımları çabuk aşınır bence.
-
Bildiğim kadarı ile lothar valther namluları dövme yöntemi ile yapıyor. Bu yöntemle namlunun uç kısmı daha dar işleniyor. Sanırım bsa da bu yöntemi kullanıyor. Videoda dövme namlu yapımı anlatılıyor.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arkadaşlar size yardımcı olmayı çok isterim. Amaç kar etmek değil. Ben döner tablayı araştırayım uygun fiyatlı bulup alırsam konu açarım. O zaman isteyenler de yazar ona göre sayı yeterli olursa yaparım, hatta yaparken aşamaları videoya çeker yayınlarım
-
Kırmızı daireye aldığım kısım için divizör ya da en azından döner tabla lazım o alet de bende yok malesef... İlerde alırsam yaparım
-