Teşekkürler, sizde güle güle kullanın
swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkürler. O şarjör için döner tabla lazım şarjör çevirme tırnağını yapmak için. Döner tablam yok malesef
-
masallah hocam 5 eksen cnc kullanıyorum radial tezgahta yaptığınız işi görünce imrendim elinize emeğimize saglik
Estağfurullah elde bir örneği olmasa yapamazdım
-
Elinize sağlık müthiş olmuş
Teşekkürler
-
Teşekkürler üstadım. Ustalardan övgü almak güzel...
-
Tüfek ikinci el olarak geldiğinden yedek şarjör kaybolmuş. Ben de boş oturmayıp bir şarjör yapayım dedim. Kullanılan malzeme 7075 Alüminyum.
-
Bu tüfekten 2010 da almıştım sonra istemeyerek sattım. şimdi yeniden kavuştum
Yanında yedek kısa namluda vardı. Bazen verminatör gibi kullanıyordum bazen de uzun şekilde.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Merhaba arkadaşlar fx gladiatör kullanan var mı aramızda. Şöyle bir nostalji yapalım dedim...
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Çalışmalarınızı ve sunum şeklinizi beğeniyoryum. Elinize sağlık...
-
Sizin ve diğer kullanıcıların yorumlarını 4 gözle bekliyorum. Ben de başka bir ön ödemeli sipariş verdim. Bu durumda olmasam herküles siparişini kesin verirdim. En çok merak ettiğim ağırlığı. Çok ağır bir tüfek gibi geliyor
-
Eline sağlık hoş olmuş.
-
Bilgiler için teşekkürler. Sipariş ettiğim tüfek 250 bar maksimum basınca kadar doldurulabiliyor o nedenle 300 bar dedim ama sonuçta 200 bara kadar kullanıp tekrar 250 bar basabilirim. Bu yaz projem bu olsun
-
Evet gerekli bütün ekipmanım var birinci videodaki hız ile veya daha yavaş da olabilir pompa ısımadan kaç tüp doldurur aceba bir de 300 bar basabilir mi.
-
Cevap için teşekkürler 300 bar basabilirmiyiz pompaya zarar vermeden
-
Ben de almayı düşünüyorum. Bu güne kadar hiç pompa kullanmadım, hatta yakından da görmedim. Yazın köye gittiğimde scubadaki hava bittiğine kullanmak için bir tane alayım diyorum hatta mekanizma yapayım scubayı doldursun yavaş yavaş 3-5 saatte düşük devirde. youtube da benzer çalışmalar var.
merak ettiğim konular şunlar;
1) Dikkatli kullanımda "pompa çok ısınmadan vs" 7 litrelik bir scubayı kaç defa doldurabiliriz.
2) Bakım aralığı nedir?
3) Kaç dolumdan sonra yağlama ve oring değişimi yapılır?
4) Ömrü nedir?
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. -
Dürbün yüksekliğini girerken kızaktan dürbünün merceğine kadar mı yoksa merceğin merkez noktasına kadar mı ölçüyoruz
Namlu merkezi ile mercek merkezi arası
-
Hatsan Carnivore 135
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Şöyle bir video buldum
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
58cm namlu 4.5 mm olsaydı 800 lerin üzerine rahat cikardi
4.5aradim ama bulamadım bir türlü firmalar vermiyor ancak çıkma namlu bulabilirsek oda zor bulunuyorHaklısınız 4,5 olsa daha verimli ourdu.
-
Ben de ya derlin ya da poliamid kullanırım. poliamid strese karşı daha dayanıklı fakat daha elastik. Bu tür bir çalışmada derlin en doğru tercih. Tekrar teşekkürler...