hatsanusa facebook adresinden buldum namlu çıkış hızları
swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Alınacak yeri bilsek de alsak. Ne zaman gelecekmiş
-
Madem iki tüp de arızalandı hata gövdede veya çekiçte olabilir mi? belki çekiç valfe baskı yapıyordur. ilk atışta bu olduğuna göre ihtimali olabilir.
-
Elinize sağlık paylaşım için teşekkürler. Maxi tüpü bullpup modeline uyar mı aceba dedim ama sanırım namlu boyunda sıkıntı yaratabilir. kaç cm tüp bir de tüp çapı? ölçmeniz mümkün mü?
-
Şu şarjörü de daha kalite yaparlarsa iyi olur hali hazırdaki fena değil fakat tatmin edici de değil. Bir de yeni şarjör çıkarırlarsa birebir değişim olmalı bence. namlu da isabet de güzel çok kurcalamanın anlamı yok lw siydi bsa sıydı, isabete bakmak lazım.
-
Evet unutmuşum onu kusura bakmayın. Bu hafta sonu çıkamadım ama kısmet olursa önümüzdeki hafta sonu deneyeceğim inşallah... İki hafta önce köyde 10 m sıfırlama yaptım ve sonra 20 metre civarı ahır duvarına 3 atış yaptım 3 pelet üst üste tek delik gömülmüştü.
-
Güzel atışlar elinize sağlık. Yalnız keşke fırsat varken bir de grupman yapsaydınız. Daha Bullpup 50-75-100 metre grupmanını göremedik.
-
Bu pompa işini bisiklette de sevmezdim çocukken PCP de de zevkini kaçırır bence. Scuba ve dolum problemim yok belki ondan böyle rahat yazıyorum ama imkanı olmayan için nimet pompa olayı. Paylaşım için teşekkürler.
-
Puncher bullpup modeli. ilk gördüğümde neden mat aceba demiştim şimdi siz konuyu açınca anladım.
-
Bendeki çelik sanırım. Mat yüzeyi var.
-
Eline sağlık atışları bekliyorum. Kolay gelsin
-
şöyle bişi mi üstad
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Güzel çalışma eline sağlık, iş görür. Yalnız sağ ve sol iç tarafa üçgen destek atarsan daha iyi olur. aksi halde esneme yapabilir.
-
Eğer bulabilirsen sıfırlama sehpası tam ihtiyacın olan şey. Peletleri tek tek yükler 5 atış. bir de şarjörle 5 atış. o zaman anlaşılır fark işte.
-
Destek için atış yastığı kullanılıyor genelde. Bir de dipçiğin altına konup avuç içinde sıkılarak yükseklik ayarı yapılan esnek bir malzeme var adı şimdi aklıma gelmedi. Şarjörler bendeki ile aynı. saydam değil. Bozuk olduğunu düşündüğünüzü de deneseydiniz keşke. resimler için teşekkürler.
-
Elinize sağlık, atışlar fena değil. Keşke tam destekli atış yapabilseydiniz. Yeni şarjörlerin arka ve önden fotoğrafını paylaşmanız mümkünmü?
-
Hayırlı olsun, başarılar dilerim
-
Az önce bu konuya yorum yapmıştım sanırım diğer konu silinmiş. Bu silahı yabancı bir forumda görmüştüm ve çok beğenmiştim çok fazla işçilik ve cnc kullanılmıştı. Tasarımı ve silahı yapan sizmiydiniz?
-
Elinize sağlık hoş görüntüsü dışında harcanan çaba da kıymetli. Daha önceki yazınızda tüp ve basınç göstergesini siz siperiş edeceksiniz demiştiniz. Alabileceğimiz link eklerseniz memnun olurum...
-
Yarışmadan sonra video ve fotoğrafları paylaşmaya çalışırım.
-
Tarih ve saat yazmamışım
22 Mart Pazar
08:00 - 17:00 arasında