Hocam bana göre yaylı=zetax olunca sorun olduğunda seni arıyorum Bu arada bugün sana msj attım aradım ulaşamadım iyisindir inşallah
swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şu aralar durum feci. Üstesinden geliriz inşallah. Biz ne badereler atlattık parayla pulla yıkamazlar. bugün dolar ani düşünceFitch Türkiyenin yatırım notunu düşük seyirde gösterdi. Bu oyunlar sökmeyecek inşallah . Neyse biz keyfimize bakalım.
Forum üyeleri üzerinize ölü toprağı mı serpildi. Hiç yorum yok
-
-
Güzel olmuş elinize sağlık, bant yerine karşılıklı mıknatıs da kullanılabilir. Mıknatısları vurmamak şartıyla
-
Yurtdışı satış fiyatları üzerinden değerlendirelim RTI Arms The Priest Türkiye'de satışta olmadığı için.
RTI Arms The Priest: $1,130.95FX Impact : $1,899.00
Sizce hangisi?
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
sizin yaptığınız kalıba bakarsak bu amatörce bir çalışma oldu sadece deneme amaçlı yaptım
Estağfurullah. Çalışmanız benimki kadar güzel. Emek vermeniz üretme isteğiniz bile takdire değer.
-
Elinize sağlık işçilik harika. her bir kalıp gözünü farklı yapmışsınız çeşitli tiplerde pelet elde etmek mi istediniz? keşke farklı kalıplarda aynı tip yapsaydınız daha pratik olurdu.
-
Eğer becerebilirseniz kompresor ventilini söküp yayın altına pul atarsanız 250 bara çıkar. bizim kompresör 230 dan 300 e çıkarıldı bu yöntemle. Coltri mch 6 model.
-
Eline sağlık hocam. Kralda hatsan da güzel çalışıyor teşekkür ederiz, gururlandırıyorlar bizi. Fakat artık kaliteli malzeme kullanmaları gerek. Kral namlularını düzeltmeli en başta hatsan da gövde malzemesi ve plastik kalitesini. Hep diyorum iki firma birleşip bi tüfek yapsalar bomba olur
-
Pahalıya gelmiş gerçekten. Bir daha düşündüm de şimdilik almıyayım
-
Bunu ben de düşündüm ama elimde manometre olmadığından esgeçmiştim. Siz nerden temin ettiniz? eğer fazlalık var ise iki tane alabilirim ücreti mukabilinde. Bir düşüncem de dış kısmına ve dolum girişine koruma yapmak. Eğer yaparsam paylaşırım
-
Herkese selam arkadaşlar Hava kaçıran manometreyle baş edemeyip silahı ideal ava göndermiştim Nihayet yapılıp bana gönderildi Yalnız bildiğimizin aksine ideal avdan öğrendiğim gamo coyete manometrenin altına oring koymuyormuş oşekilde üretiliyormuş Satıcım ile görüştüm ( Cihan av ) Silahın gücünü arttırırken orada oring olmadığını farkettiklerini ve o parçalanan oring i kendileri koyduklarını söyledi. Anlayacağınız kafa karışıklığından başka bişi değil Hepinize ilginizden dolayı şukranlarımı sunarım. İlk fırsatta silahı inceleyip artısını eksisini sizlerle paylaşacağım SAYGILAR
Sözüm söz demiştim hala kaçırıyorsa gönderin yapayım. Hallolduysa güle güle kullanın
-
Güzel tanıtım olmuş teşekkürler. Regülatör ayarı 100-150 bar aralığı dışına çıkarılmamalı uyarısı var. Regülatör bu aralık dışında bozulup garanti dışı oluyormuş. Her ne kadar isveçe garantiye göndermek zor olsa da bilmakte fayda var
-
-
-
Yaylının tadı başka. Elinize sağlık
-
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Burada bir hobi ailesi olarak birbirimize destek olmalıyız. Yabancı forumlarda bilgi paylaşımı çok daha fazla. Biz halk olarak iyi niyet ve yardımlaşmamızla övünüyorsak bunu davranışlarımızla da göstermeliyiz.
Tekrar teşekkür ederim... -
Siz şimdilik oringi takın kullanın. tekrar kaçak olursa sözüm söz tüfeği gönderirsiniz contayı yapar kaçak olup olmadığını dener gönderirim.
-
Saatin yuvasında iki adet delik var gibi geldi. Eğer öyle ise bu conta işinizi görmez o yüzden oring koymuş olabilirler. saat yuvasının yakından resmini çekermisiniz
-
Bu valf için daha farklısını yaptım 4 gün önce. Poliyamidden