swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Siz de kusura bakmayın, kaale alınılmadığını düşünmek insanı üzüyor. Türkiyede bulmanız zor pnömatik malzemesi satan yerlerde olabilir.
-
Müsait bi zamanda bir tornacıda yaptırırsın. Ya da bi ara saat söktüğümde ölçüsünü alır yapıp gönderirim. Forumda ölçüyü bilen var ise çap-kalınlık ölçüp yazarsa yine yaparım.
Geçenlerde bir konuya da buna benzer bir cevap yazmıştım onu da cevapsız bırakmışlardı. Demek ki bundan sonra kimseye bu tür bir imece teklifinde bulunmamak gerekiyormuş. Moderatörden ricam konudaki mesajlarımın silinmesidir.
-
Müsait bi zamanda bir tornacıda yaptırırsın. Ya da bi ara saat söktüğümde ölçüsünü alır yapıp gönderirim. Forumda ölçüyü bilen var ise çap-kalınlık ölçüp yazarsa yine yaparım.
-
Normalde manometrelerde yastık conta-beyaz delrin malzemeden olması gerekir.oring değil. Oring takılması geçici çözüm olur. Eğer haklı isem ilerde yine aynı problemi yaşarsınız. Resimlerdeki çözüm ömürlük olur.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Emeğinize ,elinize sağlık .
Yeniden hayat vermişsiniz.Teşekkürler. Haklısınız eğer tetik sistemini yapamasaydık tüfek çöp olacaktı
-
Eline sağlık usta. Orijinal bir çalışma olmuş
Elinize sağlık
Teşekkürler arkadaşlar
-
mukemmel operasyon
Teşekkürler Halil bey
-
Elinize emeğimize sağlık gerçekten ustalık gerektiren iş cikarmisiniz
Teşekkürler arkadaşım
-
Eline sağlık Emrah şu modifiye atölyesini açalım. yetti garTe
Teşekkürler. Açalım tabi hocam rahmetli Kayahan şarkısında diyor ya "seninle herşeye varım ben"
-
Emrah abi ellerine ve aklına sağlık,tebrik ederim.
Teşekkürler kardeşim
Hocam eline sağlık süper bir çalışma olmuş. Başarılarının devamını dilerim.
Ben teşekkür ederim hocam
-
Teşekkürler Murat. Sen de öylesin
-
Merhaba arkadaşlar;
Bir hobidaşa ait tüfek bana çalışmayan mekanizma problemi ile geldi. Getirildiğinde tetiğin kırılmış olduğu ve tetik tırnağının tekrardan lazer kesim ile yapıldığı fakat yerine takıldığında çalışmadığı söylendi. ben de yerine takıp denedim fakat pim yuvalarının genişlediğini ve yeni yapılan lazer kesim parçanın mekanizmaya tam uygun olmadığını farkettim. Söktüğümde çekiçin de ezilmiş olduğunu gördüm. Çekiç kaynaklanıp tornada işlendi fakat yine aynı yerden ezilme yapınca 1050 çelikten tekrar işlenerek yeni çekiç yapıldı daha sonra sertleştirme-östenizasyon yapıldı.Uzun uğraşlar sonucunda tüfeğe tasarımı bana ait olan yepyeni bir mekanizma yapmaya karar verdim. Yeni yapılan tırnak ve diğer parçalar da 1050 çelikten yapılarak sertleştirildi.
Bu arada valfde ve bolt kolunun vida kısmında çatlak olduğunu farkettim sökerken de kırıldı zaten. Bolt kolunun vida kısmını ve valfi komple olmak üzere yeniden yaptık.
Getirilen kundak bir AT44 e ait olduğu için monsoona uymayan kısımları vardı. kundağın iç kısmı monsoona ve yeni tetik sistemine göre tekrar işlendi.Size yapım aşamalarını anlatmaya çalışacağım. zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Konunun sonundaki videoda hem tasarım detayları hem de atış denemesi mevcut.
Dip not: Videoda emniyet sistemi iptal edildi demiştim ama onu sonradan yeni sisteme uydurdum yani artık emniyeti de var
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Elinize sağlık. Güle güle kullanın
-
Kral coşuyor yine...
-
Gladiatöre benzemiş ama daha yakışıklı
-
Teşekkürler arkadaşlar.
Buraya yazan olmasa da görüştüğüm hobidaşların çoğu pahalı olduğundan şikayetci. Bu konuda haklı olabilirler fakat bu kadar para vermek mantıksız görünse de şöyle düşününce mantıklı geliyor. İsabeti "çok iyi" olan en ucuz sıfır tüfek AArms s200 diyelim. Bu tüfekten 3 tane 4,5-5,5-6,35 alsam (ki yok sadece 5,5 var) bana yaklaşık 7750 TL'ye mal olacaktı. -
Bilgilendirme için teşekkürler . Güzel paylaşım
-
Elinize sağlık güzel grupman çıkarmışsınız
-
Sadece tüfek 7.563,78 TL imiş şimdi
namlu+şarjör 1.530,77 TL