Bu dampanın benzerini yapmayı düşünüyorum. Birkaç farklı iyileştirme ile tabi.
swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Est. arkadaşlar çok teşekkürler. Emrah hocam sana ayrıca teşekkürler burç tam oturdu. Eline sağlık
Baştacısın hocam. Zevkle yaptım. Herzaman beklerim...
-
Güle güle kullan hocam. Sen şu zetax nickini "yaylı doktoru" olarak değiştir bence
-
Alüminyum malzemeyi kaynatmak için gaz altı kaynağı lazım. Dürbün ayağı alt kısımdan frezelenip 22 mm raya monde edilebilir. Aslında kurtarsa direk dürbün ayağına kırlangıç freze ile kanal açılsa daha iyi olur.
-
İstanbul gümrüğünde olan bu impactlerin yanında AA S510 ultimate sporter'larda varmıdır acaba.
Vardır inşallah hocam. Beklemek zormuş
-
Estağfurullah Hayırlısıyla gelseydi unuturduk beklediğimiz süreyi
-
Celallenmeyin sayın EVO haklısınız. yazıyordu zaten ilanda ön sipariş diye bir iki haftadır yok o yazı. Bence de tüfek gelene kadar kaldırılmamalıydı. Sanırım site yenilendiğinden böyle olmuştur.
-
Degerli Boybayre,
Bilgilendirmeniz için tesekkur ederim. Ben sormasam boyle bir bilgiye sahip olamayacağım. Ve satışta zannedeceğim.
Çok ilginç bir ülkemiz var. Altına not düşmek bu kadar zor mu acaba merak eder oldum. Çok da üzüldüm.
Bilgilendirme için gerçekten çok tesekkur ederim. Çok şey öğreniyoruz, öğrenmeye devam edeceğiz...Silahı getiren firmanın sitesinde ilan açıklamasında altda not var sayın EVO
-
Evet yaklaşık 6-7 aydır bekliyoruz. Fx firması En çok problemi Türkiye gümrüğünde yaşıyoruz demiş. 2 ay önceki sevkiyatı bize yapacakmış fakat gümrüğümüz çok "hızlı" çalıştığından ve birsürü prosedür olduğundan bizi pas geçip sırada bekleyen ülkelere yönlendirmiş o sevkiyat. Ama artık gelicek 1 haftaya inşallah
-
Extreme Benchrest 2016 Sonuçlarının videosu. Müsabakada kullanılan silahlara bakarmısınız FX airguns geçit töreni gibi, En çok da artık kavuşmamıza az kalan impact var. Bu arada şu anda istanbul gümrüğündeymiş impactler en geç 1 haftaya tanıtım videosu çekeriz İnşallah.
The content cannot be displayed because it is no longer available. bu da video
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Emin olun son kullanıcıyı önemsediğimiz için bu forumda kullanıcı açtık. Ticarette maalesef sizin dediğinizi yapmak mümkün olamıyor. Fakat bayilerimden olabilecek en iyi fiyatları size sağlamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
Teşekkürler. Bende hawke almayı düşünüyorum. Konuyu takip edeceğim
-
Bu cevap mantığıma ters düştü. Siz toptan aldığınız ürünü isterseniz daha ucuz verebilirsiniz ya da bayi fiyatına en azından.
-
yurtiçi kargo 12:00-15:00 arası süper eko paket kampanyası var gayet uygun. ama siz bunu söylemezseniz kendileri kolay kolay söylemez
-
Arkadaşın üstüne gitmeden devam edelim bence. İğneyi kendime batıracak olursam Eski bir avcı olarak atmasyonla 6-7 kiloluk tavşan vurmuşluğum vardır tuttuğum "atmasyon" balıkları hiç saymıyayım insan bazen biraz abartmak ister gerçeğine gelirsek 4mm sacı hiçbir "kurşun pelet" delemez. Matkapla zor deliyoruz.
Ucu bilyalı peletlerle delebilir belki ama o da zor bence.. -
Teşekkürler. Namlu lw
-
Birde şu criket yanaklık,a el atsanız. geçen yıl hilal av,a 250 tl para ödeyerek aldım. yanaklık elime ulaşınca gerçekten yapılması çok kolay birşey olduğunu gördüm.
eli marifetli swordfish01tr hocalarımızın çok kolay yapacağını düşünüyorum..ankaradan selamlar
Aleykümselam Toygar bey haklısınız çoğu parçanın yapımı kolay ama zaman sıkıntısından pek el atamıyoruz. Bu tür küçük parçaların pahalı olması benim de canımı çok sıkıyor ama genelde böyle...
Evet arkadaşlar tüfeği topladım gerçekten Mustafa abimizin emeğine sağlık parçalar cuk diye oturdu tufege. Maglumunuz tüfek 6.35 den 5.5 a geçince hız çok yüksek çıktı tüfek oynamadan 18 gr jsb ile 980-990 gibi bir crono değeri verdi. Bu hız grupmani etkileyeceği için Reg. basıncını 130 bardan 110 bar a çekip çekiç yayından da 18gr 920-930 aralığına çektim. Bu zaman zarfında ayarlamalar için ugrastigim icin grupman için vakit bulamadım. İnşallah yakın zamanda grupmanda yapıp burda yayınlayacagim.
Güle güle kullan Ali kardeş. İnşallah işçiliği kadar grupmanı da beni mahçup etmez. Dipçiği tutan atıcı da senin gibi usta olunca %100 iyi çıkar eminim
-
Atışa gidersek yazarız foruma hemşerim.
-
Daha grupman yapamadı sanırım ama 20 metredetek delik dedi. Uzak mesafe grupman yaparsa sonucu yazarım
-
Büyük ihtimalle grupmanı biraz dağınık çıkar ama gücü harika olmuş. tebrik ederim. Nerdeyse g3 gibi sesi var
-