Güzelmiş elinize sağlık ben tornamı kullanıyorum ayna ile punta arası.
swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
-
Elinize sağlık güzel çalışma olmuş. Bullseye ayağı kaça getirttiniz?
-
-
Bu yöntemi model motor parçalarında kullanıyorum bazen. Ben m3 somun ve sıvı deterjan kullanıyordum. Kurşuna uygun değil tabi bu yöntem. kedi kumu iyi fikirmiş teşekkürler
-
bu da yurt dışında satılan bir alet,temennimiz yerli üretimi olması
http://nomad-pelletmaker.weebly.com/Bu kalıp çok alelade ve özensiz yapılmış Nihat bey. Kurşun 327 c derecede erir dökülen kurşun 350-400c vardır en az. Eldivenle dökülmez bir süre sonra el yanmaya başlar.
Daha iyisini ve hassasını yaptım siz yerli üretim yok diyorsunuz sanırım seri üretim demek istediniz.
Aşağıda yaptığım değişik kalıp modelleri de var (diğer pelet kalıplarının polisajı yapılmadı pürüzlülüğü ondan) prototip yani.
bunları karşılaştırdığımızda hangisi güzel? -
Güzel düşünmüşsün co2 tüpünü eline saglık. Devamlı döküm yapmadığımdan cezve ile idare etmiştik. ilerde pota ve kepçe yaparım İnşallah
-
Bekletmekteki amaç ?
-
Kösele keçe arada her iki üç kutu pellet te bir iki damla yağ ister yoksa kuruma yapar. Abartı yağlama yapma bu sefer dizelleme parçalar keçeyi . Benim smk b2 lerde kösele keçe
Ben hep diyorum zaten. Bu adam yaylı doktoru hem de prof.
-
Hocam sen roman yazsan yok satar bence. Eline düşüncene sağlık
-
Destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
-
Teşekkürler Hasan bey, İnşallah
-
Allah iyilerle karşılaştırsın. Dediğim gibi en güzel kalıbı yapacağım...
-
Mustafa üstadım çok canımı sıktılar da az biraz dertleşeyim dedim. Teşekkür ederim...
-
Hocam aldırma dünya bir emeğin var gayet iyi gidiyor.
Yok hocam biz yolumuza devam ederiz
-
Teşekkürler arkadaşlar.
Hobimize az da olsa katkıda bulunabildiysem ne mutlu bana.
Yalnız bu kadar özveri ve zaman harcamamıza rağmen bu işin kolay olduğu önyargısına kapılan arkadaşlara bir çift sözüm olacak. Lütfen forum ahalisi üzerine alınmasın başka bir ortamda gerçekleşmiş bir olay canımı sıktıBu kalıbı yaparken aldığım işlenmemiş malzeme ve freze uçlarının toplam fiyatı 450 tl dir. sadece pelet kalıp çakısını yapmam 8 saat sürmüştür. her bir pelet yuvasını işlemem yaklaşık 50 dk sürmüştür. yapılan diğer işlemleri saymıyorum. frezemin hassasyiyeti %1 olmasına rağmen iki adet kalıp beğenmediğim için çöpe gitmiştir. 3 ayrı modelde pelet kalıbı yapıp en beğendiğimi seçerek paylaştım. yaklaşık 15 gün iş çıkışı ve hafta sonu olmak üzere uğraştım.
Bu kadar uğraşıdan sonra sanki ben bu işin ticaretini yapıyormuşum gibi bana kalıp yaptırmak isteyip aldığı fiyattan dolayı bana oo çok pahalı, hazır pelet alırım vs. gibi mesajlar atan ve beni bu işten soğumaya yönelten şahısları Allaha havale ediyorum.
Forum üyelerini tenzih ederim...
Üretme kabızı, eleştiri uzmanı, ben iyi bilirimci hobici bozuntularına inat en kaliteli pelet kalıbını üreteceğim.... -
Onun için ayrı aparat yapıyorum
-
Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada yardımlarını, tavsiyelerini ve bilgisini aldığım Emir hocama (zetax) teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar dün yapmış olduğumuz grupman için döktüğümüz peletlerin dökümünü videoya alalım dedik. Çok ustaca bir çekim değil kusura bakmayın.
Yaklaşık 10 dakikada acele etmeden 84 pelet dökmüşüz.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
hangi tüfek için peki?
Gladiator tam güç