Onu denediğimde paylaşırım üstadım ama Emir hoca 650-700 civarı tahmin ediyor 40 grain civarı
swordfish01tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kronoyu almayı unutmuşuz heyecandan
-
Aslında bu kalıbı isteyen arkadaş hiçbir usta yapmaya yanaşmadı dediği için yapmaya karar verdim biraz da. Değmez aslında onu bunu beklemeye. Video çektik yaklaşık 8-10 dk da 84 pelet dökmüşüz. düzenlemesi bitince eklerim videoyu da
-
Merhaba arkadaşlar peletleri bugün denedik Sonuç mükemmel değil ama tatmin edici.
Mod 135 ile ve fx gladiator ile atışlar yaptık.Mod 135 de namluya konulan pelet zor giriyor ve namlu kapatıldığında peletin arkasını esiyordu sanırım dağınık olma sebebi bu olabilir.
Gladiatorde şarjörlü atışta randıman alamadık sanırım peletler deforme oluyordu. Pelet de şarjör de 10 mm yani tam şarjör boyu olduğundan öne çıkan peletlerin burnu arkaya çıkanların eteği eziliyordu. tek tek yükleyerek attık sonuç daha tatmin edici oldu.
Arka kısımların şekillendirilmesi ile daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Alıntı
Elinize sağlık.çok başarılı bir çalışma.eger seri üretime geçerseniz ben kalıplarınızdan satın almak isterim.
Önce bir deneyelim, eğer grupmanı güzel çıkar ve beğenirsem olabilir.
-
tek kelimeyle
Teşekkürler üstadım...
Kalıplarım yazlık evimde resim çekmedim fakat uygun zamanda eklerim. Buarada evet 357. Daha kolay çap büyük olduğundan.
Fakat ben ısıya dayanıklı kaucuklu silikondan (mücevher yapımında kullanılan) yapıyorum kalıbı, metal işleme imkanım yok maalesef.
Pek uzun ömürlü olmaz sanırım kauçuklu silikon. Ama yine de işinizi görüyor ya o da kafi
-
357 kalıbının yapımı daha kolay olur sanırım. Çap küçüldükçe işçilik hassaslaşıyor. pelet örneğiniz var ise resim ekleyebilirmisiniz
-
Yarın cronoyla ölçersek az çok anlaşılır
-
Aklımda bir aparat fikri var grainini ayarlayabilmek ve arkaya şekil vermek için için. Bu iyi grupman çıkarırsa onu da yapacağım İnşallah
-
İnşallah yüzümüz kara çıkmaz. Aklımda bir aparat fikri var grainini ayarlayabilmek için. Bu iyi grupman çıkarırsa onu da yapacağım İnşallah
-
Özellikle Herküles, bt65, condor ve airranger için mükemmel
-
Pirinç kullandım. Basınç ve sürtünme olmadığından binlerce döker bozulmadan.
-
Teşekkürler Kocatepe, Çok meşakkatli işmiş iki haftadır uğraşıyorum, bugün bitirebildim.
-
Merhaba arkadaşlar;
Son zamanlarda bullet pelet ihtiyacı olduğu çoğu yazıda gözüme çarpıyordu.İki hafta önce bir arkadaşın da ısrarı üzerine kalıp yapmaya karar verdim.
Kalibre 5.52 (gladiator namlusuna biraz tatlı sert geçiyor
Uzunluk 10 mm
Gain (hassas terazim olmadığından ölçemedim ama 30-35 grain diye tahmin ediyorum)Yarın Emir hoca ile(zetax) grupman denemesi yapacağız İnşallah. İyi veya Kötü sonuçları burada paylaşırım.
Resimleri ekliyorum. Umarım beğenirsiniz...The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam eline sağlık. Bundan sorna sana "Yaylı havalı silah doktoru" diyeceğim
-
Güzel paylaşım teşekkürler. Ama en azından alıntı yaptığınız kişilerin isimlerini kaynak olarak belirtirseniz daha doğru olur.
-
Teşekkürler, bi başlarsak sonu gelir. İnşallah diyelim...
-
Bu yaz için bir projemiz var Nihat bey. Silahlarda kullanılan malzeme kalitesini bir tarafa koyarsak, en önemli kısım namlu kalitesi daha sonra valf-hava portu-çekiç uyumu bu hesaplamaları yapacak mühendislik bilgimiz yok ama deneyimle ve deneyerek halledebiliriz. Namlu meselesi zor ama onu da hallettik sayılır. Bu yaz bir aksilik olmazsa deneyeceğim. Ya dandik bir şey olur ya da edguna rakip Musgun
-
Elinize sağlık. 5,5 cal daha isabetli gibi geldi bana 6,35 e göre.
-
Size hayırlı olsun, güle güle kullanın. Mustafa ustanın da eline sağlık...