maldito tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

empaty kardeşime;
    Evet, alalı daha 2 hafta oldu. Dürbün sıfılamak için hafta sonu arazideydik teğmen bir arkadaşla...Şu an rahatlıkla dürbünle gözün algılayabileceği mesafede sineği bile vurabilirim. Silah elime ilk geçtiğinde hayretler içinde kaldım. Ben de senin gibi almadan önce forumlardan epey bilgi topladım.Bizzat silahı görme fırsatım olmadı ama nerdeyse tüm fotoları detaylı inceledim. İnan beklediğimden daha kaliteli ve şık geldi bana...Günlerce evde iş dönüşü yere koyup seyrettim..Gücüne gelince; hiç tereddüt etmeden güvenebileceğin bir tüfek, isabeti ayalarını bilen biri ile yaparsan mükemmel. Üzerinde 4*32 diana ve sportmatch dampa var. Benim arpacığa gelince, tamamen tecrübesizlikten yayı elimden kaçırdım, sert bir şekilde çarpınca küçük bir parça kırıldı. Gözüm hep oraya takılmasın diye yenisini sipariş verdim. Nasıl değişeceği konusunda yine forumdaki arkadaşlar yardımcı oldu.Şu an söktüm ve kargoyu bekliyorum..Tabanca düşünürsen de Zoraki HP 01 ' i tavsiye ederim. Tek kelimeyle mükemmel..Saygılar...

Teşekkür ederim bilgiler için. Herhalde olmayacak birşey yaptım. Dediğiniz gibi tam kurmadan elimden kaçırdım-çok uçtan tutmuşum galiba- ve ayrıca gerçekten yay çok sert...Zamanla yumuşama olur diye bekliyorum.. Saygılar...

;izci;HW 77 ile HW 97 nin farkını açıklayabilir misiniz? Çok tartışılmıştır ama yeni bir üyeniz olarak diana magnum 460 ile hw'ler arasında arasında kaldım, bir de kalibrasyonu ne olmalı ? Elimde tabanca olarak Zoraki hp 01 var. Bildiğiniz üzere 4.5 cal...Tüfekte de aynı kalibrasyon avantaj sağlar mı? (tek tip sarf .yaklaşık elimde çeşitli marka 2-3 bin pellet var.)Tartışıldığı gibi 100 mt den atışta ciddi kafarklılıklar oluyor mu? Gönlüm 4.5 diyor, çok mu güçsüz olur diye de kaygılıyım.. Zoraki hp 01 çok etkili ve tatmin edici. Aynı cal tüfekle etki daha güçlü olmaz mı? Tüfekte de isabetli bir karar vermek istiyorum. Lütfen yardımcı olun, net bir karara varayım.

Hepinize saygı ve selamlar......(Not:Kesinlikle Pcp düşünmediğimi belirtmek isterim)