Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Bir havalı tabanca için internet fiyatları makul. Ama Dan wessonu gerek av fuarında gerek av bayiinde 400-450 arasında gördüm. Benim fikrim bu tabancayı bir av bayiinden alman. Herhangi bir bayiide de aynı fiyattır tahminim, ayrıca indirim de yaptırabilirsin
ben de biraralar revolver havalı tabancalara çok meraklıydım. dan wesson u ilk kez bi fuarda görmüştüm. cidden çok güzel bi silah. gerek topu, gerek gerçek mermi gibi kovana koyup atmak da çok hoşuma gitti. ben namlusunu pek sevmemiştim, sonra da tüfek aldım. bugün bursada bir av bayiinde tekrar gördüm silahı. elime alıp inceledim. keşke param olsa da alsam dedim. ama 400-450 gibi bi fiyatı var.