Paylaşım için tşkkerler
gassly tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında Fx pelletleride ince amca yapıyor,biz yabancılar yapıo sanıyoruz buda aramaızda kalsın olurmu
-
adam harbi dengesiz kesinlikle apoletleri sökülmeli
-
benimde mod99 var dürbün takınca aynı ayar sorınlarını yaşadım sonra çıkardım dürbünü 25m attım çok temiz topladım atışları dürbünü tekrar takdım ama ayarda bi sorun oldu dürbünsüz dvm ediyorum zaten 25m mesafede dürbünle zevki olmuyordu
-
300-400 atıştan sonra yay gevşemeye başlıyo o zmn daha kolay kuracaksın silahını ama birasda güçten düşüyo silah ama kurma sorunu kalmıyo silaha alışınca
-
ben mod99 kullanıyorum çok memnunum
-
neden sökmek istiyorsunki çok başarılı arpacık
-
aedemirci bendede mod99 var , öne doğru gitmesinin nedenni arkada bi tane vida var mecburen dürbün öne gidiyordur ben daha dürbün takmadım göz gez arpacıktan memnunum
-
malesef iskenderundayım ama nişanlım eskişehirli bayramda eskişehirdeydim buluşma olursa gelebilirim
-
-
hayırlı olsun kadir abi fiyatı ne onun sorması ayıp
-
hatsandan memnunum, kadir abi sağolsun mod99 aldırdı gül gibi geçinip gidiyoruz, çok sefiom tüfeğimi ben yahhh iyikine ithal mal almamışım
-
ben soda şişesini hatsan mod99 ile 75-80 metre mesafeden dürbünsüz kırabiliyorum o tüfekle daha iyi işler çıkarman lazım atış yaptıkça geliştireceğini umuyorum kendini
-
benim mod99 seninkini döver :D:D:D
-
hayırlı olsun abi tüfeğin mod99 papucunu dama atmışsın
-
tebrik ederiyorum
-
en sonunda bi tane mod99 aldım. gayet memnunum kadir abid sağolsun almamda yardmcı oldu
-
şarkı değişik bi turmüşşş bende hatsan mod99 almayı düşünüyorum şimdi kafamkarışık ama mod 99 son kararım oldu sideprensi07 'n,n videosunu izledikten sonra
-
güzel çalışma tebrik ediyorum
-
tavsiye edebileceğiniz model varmı?? :SÇSÇS