mantıklı gayet teşekürler
FraDiavalo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
tüpe baskı yapmasi konusunda bazi tereddütlerim var yalniz bu baglanti olumsuz etkiler mi tüpü
-
dominatorlar sorunlari oldugunu ogrendim baska tufek alcam snirm yani 300 bar a ihtiyacim olmicak bisi ayarlarim artik. sanirm pompa en sagliklisi olcak bu şartlar altında yorum yapan tüm arkadaslara teşekkürler.
-
https://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…VS=&ID=1002
bu bipod acaba at44-long a sorunsuz baglanabilir mi baska bi aprata ihtiyac war mi acaba at-44 ya da benzeri bi tufege baglamis arkadaslar baglanti noktalarinin resimlerini eklerlerse cok sevinirm(çok şey istiom ama
-
300 bar basıncı olan tüpler sadece scuba(dalış) tüplerimidir peki daha yuksek basincli azot tupleri yok mu? scuba tüpleri anladigim kadariyla yuksek basinc olmasinin yaninda spor icinde kullanildigi icin son derece pahali normal azot tüplerinden bu konuda bilgisi olan war mi
-
herkese iyi günler
pcp tüfek almayi dusunuorm yalniz dolum isinin tam bir sikinti oldugunu anladim daha almadan:/ pompalar pahali geldi ayrica fazla zahmetli gibi. bi kac arkadasimiz forumda dolumun azot tüpü ile olabilecegini soylemis ancak dusundugum model bir dominator ve 300 bar yaziyor hep açıklamalrinda. azot tüpünün standart basinci ise 225 bar. fiyat olarak pompadan daha ucuza getirebilecegim baglanti kablosuyla beraber. ancak 225 bar yeter mi, 300 barlik azot tüpleri war mi ya da direk scuba tüpü mü almaliyim. üstadlar yardim:)1 soru daha şimdi aklima geldi doldurmak icin tüp mü önerirsiz yoksa pompa mi. kullanmadigim icin hangisi daha avantajli olur dusunemiyorum bile