Hayırlı olsun. Oldukça merak ettim fiyat aralığı nasıl olacak acaba.
Wolves tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tebrikler güzel bir çalışma olmuş.
-
Tebrikler güzel bir çalışma olmuş.
-
Emeğinize sağlık tebrikler.
-
Pompa ile beraber tüm O-ringlerin yedeği de geliyor. Kullanım Kılavuzunda olası sorunlar ve çözümleri yazılmış. Ancak söküm yapmakta zorlanabilirsiniz en iyi çözüm Pompayı fabrikaya yollamak.
-
Pompa ile beraber tüm O-ringlerin yedeği de geliyor. Kullanım Kılavuzunda olası sorunlar ve çözümleri yazılmış. Ancak söküm yapmakta zorlanabilirsiniz en iyi çözüm Pompayı fabrikaya yollamak.
-
Videonun sonunda verilen tepkiden anlaşılıyor bence
-
Yakın bir arkadaşımın sahip olduğu Safir (2015 Model). Her şeyi anlatıyor videoda. Sorun belkide basit bir şekilde çözülebilir ama Fabrikadan yeni gelmiş bir tüfek..
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Tebrikler, desteksiz oldukça zor bir atış
-
Tebrikler. Kullandığınız Pellet nedir acaba?
-
Yakın tarihlerde etkinlik olursa katılmak isterim.
-
Gerçekten çok ilgililer. Yakın zamanda Kral Pcp Pompamla ilgili sorun yaşamıştım. Elimden geldiğince kontrolleri yaptım ama problemi çözemedim. Aslında kullanım Kılavuzunda her şeyi güzelce açıklamışlar ama söküm biraz zor iş gerçekten. Durumu açıklayan bir Mail attım ertesi gün telefon ile dönüş yaparak bilgi aldılar. Pompayı fabrikaya yolladım 2 gün sonra sorunsuz ve eskisinden çok daha iyi bir şekilde elime ulaştı.
-
Bir buluşma olursa bende katılmak isterim
-
Tek parça ayakla Pazar günü Powerline 3-9x32'lik dürbünüm 2'ye ayrıldı.Yaklaşık 150 atış yaptıktan sonra