ben ikisini kiyasladigim icin oyle demisdim neyse cok tsk ederim herkese anladigim kadariyla bu is shashi secime kaliyor her iki silahata gercekten mukemmel
mehmet_15 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hocam ben gladiator kullanıyorum. üstadlardan AA kullananlar var onunla hiç atış yapmadım ve de yakından görmedim de. Fakat kullananlar beğeniyor. bana sorarsan bir defa doldurduğumda diğer doldurmaya kadar ne zaman doldurduğumu unutuyorum. kısık ayarda 350-400 atış yapabiliyorum ki bu nerdese bir kutu pellet eder. ben sentetik kundağı seviyorum, bu tüfeği alma sebebim deposunun büyük olmasıydı. şayet değiştirecek olursam da yine fx'in semi auto modeli FX Revolution tercih ederim. tercih senin... iki silah ta çok iyi beklentierine göre hareket et...
ilginize cok tesekkur ederim degerli vaktinizi ayirip yazdiginiz icin. gladi hic modifiye ettiniz mi? genel olarak gladin modifiyeye ne kadar uygun oldugu hakkinda bilginiz varmi?
-
Kötü sıkıştırdın ama !! Muhteşem hava hacminden (645cc) dolayı tabiiki Gladyatör. Yineliyorum arazide görmen nihai kararını etkileyecektir.
cok tsk ederim yorumunuz cok degerli benim icin
-
t12 ne alaka?
-
Evet ,solak olmasam ceviz thumbhole kundak AA 'yı da alırdım.
butceniz kisitli olsa ikisi arasinda kalsaniz hangisini alirdiniz?
-
Bence her iki tüfeği de arazide gör, eğer imkan bulursan her ikisi ile de atış yap.Kararı ondan sonra ver.Ben Gladyatör kullanıyorum, ancak AA'yı arazide gördüm ve çok beğendim.Niye almadın dersen ; Solağım..
solak olmasaniz aa mi alirdiniz?
-
uzak mesafeye hassas atis yapa bilme ve modifiye kolayligi hangisinde???
-
selam, hangisi daha iyi aa S410 mu fx Gladiator mu???
-
Tüfeği söküp pistonu ve yayı yeşil gresle yağlamak en güzeli olur, ama aşırıya kaçmamak lazım. Bence bu silah için en iyisi bu. Bide namludaki uyduruk contayı çıkarıp uygun bi oring takmak.
yapmak isterdim ama ben o kadar anlamiyorum malesef
-
Dürbünle bütün silahlar güzel fakat elinizdeki silahın gücü, tabanca kadar. Kullandıkça dizel etkisi azalacak ve namlu oringi ölecek. Hal böyle oluncada; hız çok düşecek. Dürbünle yaptığınız sıfırlama noktası, çok ufak bi mesafede bile aşırı oynayacak. Ben bunun için dürbünsüz kullanın demiştim. Sürekli aynı mesafeye atıyosanız dürbünde güzel olur.
dizel erkisinin azalmamasi icin ne yapa bilirim?
-
Silah, çok tepen bi silah değil. Ama üzerindeki dürbünde iyi bişey değil(bendeki gibi), ayarı kendiliğinden bozuluyo. Bence o silah gez arpacıkla daha güzel.
siz oyle diyorsaniz bi bildiginiz var demekdir bide ole denerim ama benim kendi sahsi dusuncem durbunle daha guzel
-
silah sıfırsa ilk 200 atış falan dürbünü kullanma rodajı tamamlayana kadar çok teper silah eğer şimdi dürbünü kullanırsan bi süre sonra vidaları gevşer ve ayar tutmamaya başlar
vidalar gevserse ayari yeniden yapmak olmazmi???
-
Ben epeyi uğraştım fena olmadı. Kundak vidaları sürekli gevşiyo, namlu oringi? çok çabuk dağılıyo, bazılarında namlu oynuyo. Ama en çok hoşuma giden tarafı yay tutucusu çelik. Gez arpacıkla kullanmanı tavsiye ederim, güzel pelletle 20 metreden boş fişekleri vurabilirsin.
namlusu saglam gibi ama bilmiyorum bakicaz durbunle isabetli atiyor
-
Smk yada norconia olabilir. Kundağın rengine göre ve namlu kırma mandalıda olduğuna göre bu silah olsa olsa smk b2 dir.
nasil bir silah abi iyimi???
-
kardeş be öyle bi yere atmışsın ki indir rardan çıkar falan valla sırf heves ettin diye uğraşıp tekrar yüklüyorum resimleri tahminlerim var ama kesin sonuçu tanıyan bilen yazacaktır.
[Resim Engellendi: http://pic1.resimupload.com/r8/resim_127948596.jpg]
[Resim Engellendi: http://pic1.resimupload.com/r1/resim_155251592.jpg]cok tsk ederim abi yeni oldugum icin akil edemedim ins bi cevap veren olur cok merak ediyorum ozelliklerini fln
-
sa arkadaslar bana bir tufek hediyye etdiler bu gun ama ne marka ne model oldugunu bilmiyorum resimleinin linkini atiyorum bilen arkadaslardan rica ediyorum soylesinlr