Deadly_TR tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ben kralın magnum 5.5 unuda kullandım son sistemlerden canas olanıda kullandım ama tüfeğim bu hafta tamire gitti ilk tüfeğim kral canas 0 dı bozuldu gönderdim :D sora gene 0 yolladılar ama bu kez hatsan alfamaz mod 90 mod 80 alcam ilk başda güzel gözükür çok uzaktaki bira şişelerini bile çok rahat parçalar ama kardeş aradan biraz geçtimi parçalar kırılıyo o iç parçaları sonra tüfeğin gez bozulur gider gez alırsın dürbün sabitleyemessin ayrı sıkıntı aradan 3 4 ay geçer namlu kırılmaz ohoo ben kral kullanıyodum derdi hiç bitmez bu pazartesi veya salı hatsan alfamaz veya mod 80 90 kullancam İNŞALLAH kralın av tüfeği neki havalısıda o olsun

arkadaşlar abiler tüfeğimi daha dün aldım zannedersem 100 tane pellet attım atmadım memnunum şimdilik cam şişeye atış yapdım 10 15 metre vardı aramız cam şişe derken coca colanın cam şişeleri ve kırdı bu arada tüfeğim diğer kral magnum 4.5 gibi deil dipçiği farklı olanlardan 120 tlye aldım önerileriniz ?