eyw cem abi çok naziksin haftaya kendi arabamla gelcem inş pazartesi öğleden sonra devrimi alıyorum hadi hayırlı olsun
AvcISamyO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
araba şart sırf bu buluşmalar için alcam valla
-
sabah batıkentten gidecek olan varsa 0554 691 93 83 ararsanız sevinirim...
-
tam olarak yerini bilmiyorum ancak bu hafta gidebilirsem öğreneceğim
-
Bu arada bu buluşmaya batıkentten gidecek arkadaşlar bana ulaşırsa çok memnun olurum
-
iyisiniz valla askeri öğrenciyiz die neden böyle yapıyorsunuz ki
-
oda güzel beraber takılcaz abi demekki yemek konusunda yarışmam ama eşlik ederim
-
abi evde kahvaltı edip çıksam gene doymam bünye 95 kilo çay simit kesmez beni
-
bu buluşma bu cumartesi değil mi? geçen hafta nasip olmadı bu hafta bari geleyim
-
-
-
-
harita için teşekkür ederim...
Saygılar,
-
-
selamlar adım mert daha bu çarşamba bi arkadaşımla beraber Ar6larımızı aldık valfleri açık ilk havalı tüfeğim arkadaşım daha tecrübeli. mesleğim gereği atışlarım iyi bu buluşmaya gelmeyi çok istiyorum ancak oturduğum yer biraz ters bana batıkentten nasıl gelebileceğimi söylerseniz çok memnun olurum.
-
nerden ulaşacağımı buldum bu arada 26 temmuzda 1. çamlık demişsiniz bide 1. çamlığın yerini bilsem geleceğim kesin
-
buluşma zamanları ve yerlerine nereden ulaşabilirim bilgi verebilir misiniz?
-
sanırım öyle olacak bende katılmak isterim ancak yeni olduğum için kabul görüp görmeyeceğimi bilmiyorum yanı sıra okulumdan ötürü 6 temmuza kadar pek fazla boş vakit bulamıyorum. şuan katılmam sizce uygun olur mu?
-
bilgilendirme için teşekkür ederim..
bana grupman ve chronometre ile ilgili bilgi verebilir misiniz? -
Bir sorum daha olacak bana sıfırlama konusunda bilgi verirseniz sevinirim...