Güzel paylaşım. Pet şişe resmen meydan okumuş
Bir hata mesajı sonrası yazdığım mesaj iki tane oldu.
ferhat2160 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel paylaşım. Pet şişe resmen meydan okumuş
-
-
cevaplarım niye görülmüyor
-
Merhaba BT 65 için öncelikli olarak Barska 8-32x50 IR AO excavator ikinci olarak BARSKA 10-40x50 IR 2nd Generation Sniper dürbünlerini düşünüyorum yakın ve uzak mesafe için kullanıcam 20 metre ve 300 metre arası kullanım için uygun olurmu bu dürbünler? kullanan arkadaşların tavsiye ve görüşlerini öğrenmek istiyorum yada bu dürbünlerden başka önereceginiz bir dürbün varmı görüntü netligi ile zumlamada hedefin reticlede aynı yerde kalması ve görüntüyü bozmayan (dürbün çepherindeki görüntüyü içe doğru toplama yapmayan) özellik ile barskanın bu modelleri ile diger marka dürbünleri kullanmış kiyaslama yapacak iyi ve kötü yanlarını aktaracak arkadaşların yorumunu bekliyorum.
Yorumlar için şimdiden teşekkürler. -
Aslında dediginz gibi en güzeli yeni almak ama tüfek bana beleş geldiginden dalayı kurcalama istegi daha fazla gerçi modlasamda fazla bir hız farkı olmıyacak anladıgım kadarı ile onun yerine dizellemeye devam edeyim ben
-
yay aynı yay,mod125 in silindir hacmi geniş ve uzun senin tüfeğine göre,
ozaman modlamaya silindir ile başlamak daha mantıklı
-
merhaba arkadaşlar bende hatsan yapımı winchester 1000s var bu model amerika ya giden fason silahlardan ve mod 70 ile hemen hemen aynı ben bu tüfeği modifiye etmek istiyorum performansı arttırmak için mod 125 yayı ve tornacıda yapılmış çekiç olarak modlama yapmak istiyorum ama kafama takılan soru mod 125 yayı bendeki winchester 1000s (mod70) de çalışırmı bu konuda bilgil arkadaşların önerileri nelerdir?
teşekkürler
winchester 1000s 4.5mm 175 cal 1000fps
-
merhaba sana güzel bir çakı üreticisi önereyim ama amerikada ve 25 yıl garanti veriyor ürünleri begendigin modeli ebaydan alabilirsin bende birtane sipariş verdim Leatherman Charge TTi modeli sana biraz pahalı gelebilir ama yaptıgı işler yanında fiyatı sönük kalıyor bana gelişi kargo dahil exta paket (42 tane tornavida ucu) ile 210 tl.
http://www.leatherman.com/products/family.asp?f=6&c=1yada az fonksiyonlu ve gene kaliteli bir marka sog
http://sogknives.com/store/tools.html