Hayirli olsun iyi bir secim yapmışsınız.
Bende diana 350 magnum kullanıyorum sesi fazla değil 460 sabit namlu oldugundan daha isabetli olduğunu duydum.
Sumatra carbine pcpiyle moderatorsuz daha fazla ses çıkıyor.
Orjinalligini bozmanızı tavsiye etmem. Diananin daha az güçlü tüfeğini alabilirsiniz.
Güçsüz yay takacaginiza diana mod 430 kullanabilirsiniz.
iceman tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tebrikler iyi günlerde kullanın. Bende .25 Carbine den mumnun kaldım. Bugün moderator ve 25grn pelletlar geldi.
Bende chrono olmadığından bir sorum olacak 25 grn pelletleri 750-800 fps atmak istersek güç ayarını nereye getirmemiz gerekir. Ben bir tur çevirip kırmızı noktada atıyorum (5 şarjör 30 atış yapıyor)
-
Windows u ilk kullanan mac (hatta o zamanki MAC ler siyah beyazdı)
Mac windows tarzı os kullanırken Pcler Ms-Dos kullanıyordu yani bilgisayarı açtığınızda siyay ekran beyaz yazıyla
C:\ yazıyorduBildiğim kadarıyla USB yi ilk kullanan Apple. USB çıkmadan önce bilgisayara aygıt (klavye,mouse,printer) takmak için bilgisayarı kapatıyordunuz.
-
Ben iphone veya htc android tavsiye ederim.
Vodafone kontrat karşılığı 18 ay veya 24 ay veriyor.
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vo…-kampanyasi.php
http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iPhon…il-paketler.php
Ben ordan aldım iphonu heryöne konuşma sms ve 1gb internet vardı paketimde.
-
Tebrikler çok güzel olmuş. Elinize sağlık
-
Bende renk kademelerini kulanıyorum yani üç renk 1. kademe tekrar çevirip 2. kademe kırmızı vs diye aklımda tutuyorum.
Hedefe atış için bence en yüksek güce gerek yok. Ben hedefe atış için 2.turdaki kırmızıda tutuyorum.
-
Tebrikler bence çok iyi gurup yapmışsınız.
Çünkü sumatranın tetiği diğer pcplere göre biraz daha sert. -
Adamın yaptığı tehlikeli değilmidir.
Hindistancevizinin kabuğu nerdeyse tahta kadar sert, suratına sıçrasa tehlikeli olmaz mı?
En azından bir gözlük giyse iyi olurdu. -
-
Dün atma imkanım oldu ses muhteşem
Ortalığı inletiyor. Bir kerede kapalı alanda boş attım düşük gücte olmasına rağmen uzun süre kulaklarım çınladı
-
Kullanım kitapçığını okudumda ilk PCP tüfeğim olduğu için hobiyede başlayalı yaklaşık 1 sene oldu.
Sorunun cevabını birde bu işin ustalarından dinleyelim diye düşündüm. -
Teşekkürler Mustafa Bey,
Bu arada PCP tüfeklerde pelet yokken atış yapmanın sakıncası varmıdır.
Diana 350 de bana boşken atış yapmak zararlı dediler.
-
Aşağıdaki formüle göre 900fpsx 36grs peletle enerji 65 ft/pd çıkıyor
-
Yani 200-220 bar basınçla 950-1000 fps verebilir
-
İyi günler,
Bende sumatra Carbin .25 almıştım, silahın altındaki güç ayarının çok faydalı olduğu kanaatindeyim.
Düşük güce alın iyi bir yaylı kadar atsın,
Orta güce alın iyi bir PCP,
Yüksek güçte ise çılgın bir PCP yada kısacası Sumatra Carbin oluyor.Güç ayarı kullanıcıya büyük esneklik veriyor.
Bu arada chrony testi yapabilecek arkadaslar var mi?
Sumatralarin değişik güç ayarlarindaki hızlarını test edip yazarsa, hepimize çok faydalı olur. -
Teşekürler.
Hepimize hayırlı olsun. -
Dün Samyang Carbin .25 ile birlikte Hawke dürbünümde geldi.
Model 6-24*44 İngilizcede bir terim vardır Crystal Clear ben bu kelimeleri yakıştırabildim.
Kalitesi beni çok etkiledi.
Tavsiye ederim fiyatında göre kaliteli bir seçim olmuş.bu arada belirtmeden edemicem
Carbini alırken çok zor karar verdim ama elime alınca daha mutlu oldum gücüne göre kompakt geldi. Tutması çok rahat. -
Selamlar ve herkese hayırlı olsun,
Benimde Sumatra Carbin .25 elime akşam 6 gibi geçti. Silahın işçiliği gerçekten kaliteli. Yüzü eskimeyecek bir tasarımı var.
Benim ilk PCP tüfeğim. benim yaylı Diana 350 den sonra bayağı ufak geldi. Kullanımı elde tutması ve tahmin ediyorumki taşıması çok rahat.
Mustafa Beye teşekkürler bana defalarca aramama rağmen her seferinde gönülden yardımcı oldu.
Sumatra Carbinle birlikte Hawke dürbün aldım internet sayfalarında İngiltere fiyatının Türkiyede satılanla nerdeyse aynı olduğunu gördüm. Ordaki 400TL lik ürün genellikle ülkemizde 600-700 gibi satılıyordu, diikkatimi çekti.
Kaliteli ürünler ve uygun fiyatlar için teşekkürler Mustafa Bey. -
Bende Diana 350 kullanıyorum gücü yeterli bence.
Modifiye edilince bu seferde kurması güçleşecek
-
Diana alacaksan ben Diana Panther 350 5.5 kullanıyorum tavsiye ederim.
34 ten daha güçlüdür. Dianaların en güçlüsü.