forumdaki arkadaslar ile kaynasma ve tanısma acısından cok güzel bir bulusma oldu.katkılarından dolayı arkadaslarıma tesekkur ederim. bu tür etkinliklerin daha sık olmasını diliyorum.
baymen82 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
onemli degil her zaman havali silah camiasi icin calisirim sizden ogrenecegim cok seyler var.asil sizin desteginiz icin cok tesekkurler.
-
-
kardesim arkadasın dedigi gibi jsb uygun bir marka daha iyi istikrar icin jsb diabolo exact kullanabilirsin.
-
arkadaslar tümer arkadasımızın beni yönetici yaptıgı manisa havalı tüfek severler sayfasında yarısma fotograflarını paylastım oradan da bakabilirsiniz.kusura bakmayın artık ama en kısa zamanda burada da paylasacagım.
-
arkadaslar yarısma icinde bende bolca fotograf cektim.istenilen yere yollayabilirim. yarısmaya katılmasamda cok güzel gecti herkese tesekkurler.
-
arkadaslar suan ciceklide kamp yapan takım yada arkadaslar mevcut mu acaba. ben de pazar sabahı nasipse manisadaki arkadas grubuyla gelmeyi planlıyoruz. cok güzel bir ortamın olacagını düsünüyorum.insallah güzel olur. heyecanla bekliyoruz.
-
arkadaslar suan ciceklide kamp yapan takım yada arkadaslar mevcut mu acaba. ben de pazar sabahı nasipse manisadaki arkadas grubuyla gelmeyi planlıyoruz. cok güzel bir ortamın olacagını düsünüyorum.insallah güzel olur. heyecanla bekliyoruz.
-
arkadaslşar pellet üretimi su an ne durumda bilgisi olan var mı? ayrıca böyle girisimler havalı tüfek camiasının bir yerlere gelecegine isarettir. ciddi ye alınıyor ki yatırımlar geliyor. dısa bagımlı olmaktan kurtuluruz insallah.
-
arkadaslar sıfırlama icin boresight daha güvenilir degil mi yoksa yanlıs mı biliyorum.
-
DİKKAT!!!
BORLA ÇALIŞAN ARABA ÜRETİLDİ, MALİYETİ 200 TL OLAN 1 KG BOR İLE 19 000 KM YOL YAPABİLİYOR.(1100KG. OTO SABİT 100 KM SÜRATLE GİDERSE) BU DEMEK OLUYORKİ PETROLE SON. TAM TERSİNE BATILI ÜLKELER BOR İŞLETMECİLİĞİNİN KANSERE YOL AÇTIĞINI İDDA EDEREK BOR MADENİNİNDEN SOĞUTMA ÇABASI İÇİNDELER. OYSA BU MUCİZE MADEN KANSER TEDAVİSİNDE DE KULLANILMAKTADIR. TÜRKİYE KİSKACTA.
ARABAYİ BOR MADENİYLE CALİSTİRACAK PATENTLİ 600 PROJE OLDUGU ORTAYA CİKTİ.
TÜRKİYE, DÜNYADA BOR REZERVİNİN YÜZDE 73`ÜNE SAHİP VE TÜRKİYE GELECEĞİN ENERJİ DEVİDİR
VE ULUSLARARASİ TERORİSTLER TÜRKİYE UYANMADAN BU KAYNAGİ ELE GECİRMEYİ PLANLİYOR.
BU YAZIYI PAYLAŞARAK EN AZINDAN BİR TOPLUM BİLİNCİ OLUŞMASNA YARDIM EDEBİLİRİZDİPNOT:AMAN BE HERYERDE DE BU YAZI VAR DEYİP DE GEÇMEYİN UNUTMAYINKİ HERYERDE.ULUSALCI DÜŞÜNCEYE OLAN MEDYA AMBARGOSU YÜZÜNDEN KENDİMİZİ DUYURABİLECEĞİMİZ NADİR YERLERDEN BİRİ BURASI. BU YAZIYI GÖRMEK DEMEK AZDA OLSA TOPLUMUMUZUN BİLİNÇLENİYOR
-
[Resim Engellendi: http://f1203.hizliresim.com/v/m/3p26y.jpg]
ilan bu galiba başka bir forumdan buldum
[Resim Engellendi: http://f1203.hizliresim.com/v/m/3p26y.jpg]
ilan bu galiba başka bir forumdan buldum
evet arkadaslar ilan bu baska forumda yükleme yaptım ama buna yapamamıstım.o yuzden yarım kalmıstı.arkadasa tesekkur ederim.
-
slm arkadaslar manisa turgutlu da tek kursun atısları yapılacaktır. tüm forum arkadaslarımızı bekliyoruz.sponsor özkursan firmasıdır.
-
ARKADASLAR VİDEO ACILMADIGI İCİN BEN VİDEO YU TEKRAR PAYLASMAK İSTİYORUM.
http://www.airgunshooting.co.uk/news/video_air…_tour_1_1113403 -
arkadaslar mod 75 sas ı yeni aldım deneme atısları yaptım bana gayet güclü geldi ama isabet konusunda net bir bilgim yok su an iyi gözüküyo degerli arkadaslarımdan bana bu konuda yorum yazarlarsa sevinirim.
-
-
arkadasım benim tavsiyem kalıplarda kullanılan kalıp ayırıcı spreyler var.onlardan kullanırsan hem tüfegin ömrü uzar hemde namlu icinde kalıntı bırakmaz.