Hangi tufekte kullanacaksınız?
Hocam Hatsan mod 99 yaylı sistem olan tüfeğimde kullanacağım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hangi tufekte kullanacaksınız?
Hocam Hatsan mod 99 yaylı sistem olan tüfeğimde kullanacağım.
Hatsan dominator 200w elite lw vortex
Teşekkürler hocam ilginize. Dm60 epey pahalı, sanırım karar verdim yatagun alacağım:)
modifiye etmiş olduğum Alfamax ımla hafta sonu destekli olarak yaptığım 25m 5 atışlı grupman . bir flyer olmasa pek çok pcp den iddalı oldu gibi.
Hocam konularınızı takip ediyorum ve çok çok güzel atışlarınız var. Ben bir türlü istediğim atışları yapamıyorum. Saygıyla tebrikler.
Dome serisi gayet başarılı. Fiyat olarak da iyi bence
Bu tüfeği beğendim ve forumda araştırdım fakat kullanıcısı fazla değil. Elit modelinin iyi olduğunu söylüyorlar. Tavsiye istesem ne dersiniz? Teşekkürler
gerekli açıklamalar forumun genelinde mevcut biraz araştırıp geniş bigiler elde edebilirsiniz
Eyvallah hocam, sizin bir tavsiyeniz var mı acaba? Forumda ilgili konuları da incelemeye başlıyorum
Arkadaşlar dürbün için bu ikisi arasında kaldım. Bir an önce sipariş geçmek istiyorum, kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim? Hangisi daha sağlıklı ve uzun ömürlüdür acaba?
Buyur dostum bu olması lazım istediğin parça
Eyvallah hocam çok iyi oldu
Arkadaşlar bir ricam daha olacak; yedekte dursun diye almak için nette arıyorum ama bulamıyorum. Bu contalardan nasıl temin edebilirim?
oynayan yerin tam olarak namlu olduğuna emin ol bence.Diğer vidaları ve mermi yatağı contasını da bir kontrol et.
Teşekkürler hocam dayanamayıp hemen ezilmiş contayı yenisiyle değiştirdim ve namlu süper oldu. Hiçbir oynama kalmadı. Burası hiç aklıma gelmemişti. Demek ki arada bir değiştirmek gerekiyormuş.
oynayan yerin tam olarak namlu olduğuna emin ol bence.Diğer vidaları ve mermi yatağı contasını da bir kontrol et.
Bir daha kontrol ettim hocam. Vidalarda boşluk yok, ama dediğiniz gibi mermi yatağındaki conta iyice ezilmiş görünüyor. Bir de bunu değiştirip kontrol edeyim.İnşallah sıkıntı buradandır. Tüfeği orta yoğunlukta kullanıyorum ve 3 yıldır o contayı hiç değiştirmemiştim.
Namlu vidalarını iyice sıktım ama o boşluk devam ediyor. Sanırım servis yolu göründü. Garantisi 1 sene önce bitti. Acaba tuzlu mu olur?
İyi geceler arkadaşlar. Bir türlü pcp bir havalı tüfeğe geçiş yapamadığım için bir süre daha çok sevdiğim tüfeğimle vakit geçiriyorum. Gayet isabetli atışlar yaparken son zamanlarda kararsız atışlar yapmaya başladım. Belki benden de kaynaklıdır ama şöyle bir durum fark ettim. Namlu,
kapalı konumdayken elimle aşağı yukarı birkaç milimlik de olsa oynama yapıyor. Gözle görülebilir bir oynama söz konusu. Bu durum normal mi acaba, ne yapabilirim? Teşekkürler.
Kral Puncher Jumbo sahibiyim,tüp hacmi ve görüntüsünü çok beğendiğim için satın aldım.Yeni modeller çıktığı için 2.elde oldukca uygun fiyatlara bulabileceğiniz fiyat performans ürünlerinden biridir.Komple set olarak daha da ucuza bulabilmeniz mümkün,at44 modelleri eskidi biraz gerek tüp hacimleri gerekse görsellik bakımından ancak bütçeyi aşmayacaksa nova star da çok güzel bir tüfek gördüğüm kadarıyla..
Teşekkürler , bir kere alayım beni uzun zaman idare etsin istiyorum. Araştıracağım bu modeli
Kullandığınız dürbün ile max 100 metreye atışlar yapabilirsiniz. Dürbün daha uzağı da gösterir ama pelletin vuruş noktasını hedef kağıdında göremezsiniz ayrıca küçük hedeflere nişan almak zorlaşacaktır. Kralın tüfeklerinin daha yakışıklı olduğunu söylemekle birlikte at44 long lw regülatörlü bir tüfek jsb 18 gr pellet ile çok keyifli atışlar yapabilirsiniz. Unutmadan scuba tüp olmadan pcp tüfek hobisi bir nevi işkencedir. Bunlar kişisel görüşlerimdir.
Verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için çok teşekkür ederim At44 ü araştırmaya başlıyorum.
İsabete mi yoksa güce mi önem verdiğinizi söylemediniz. Dürbününüz kaliteli değilse bu hobiden soğuyabilirsiniz. Zira isabetsiz atışlarda suç tüfekte mi pellette mi dürbünde mi yoksa atıcıda mı sorunsalları arasında kalırsınız.
hawke 3*9*40 var elimde. Önemli olan isabet benim için. Acaba yeterli bir dürbün mü?
Sıfır mı ikinci el mi? Bu bütçeye dürbün, pompa veya scuba tüp dahil mi? İsabet mi güç mü daha öncelikli? Yerli mi ithal mi diye zaten sormuyorum.
Tabi öncelik sıfır ama temiz ve güzel bir tüfek olursa ikinci el de olabilir. Dürbünüm var, pompa da alacağım.
İyi akşamlar, iyi forumlar arkadaşlar. Mod 99 tüfeğimle epey vakit geçirdim ve pcp tüfeklere merak saldım. Bir yandan araştırıp incelerken siz değerli forumdaşlardan da başlangıç için pcp tüfek tavsiyesi almak istedim. Yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Üst limit 1500 lira gibi belirledim.