valla dostum namlu çıkış hızı 300m/sn diyor ama inanmamak lazım adam 115 tllik bir tüfeğe bu kadar güç koyarmı bilinmez 30 metreden her türlü şişe kırması lazım ama ginede değişikk pelletler deni mesela gamo pro magnum al kıracağı varsa kesin kırar yoksa tüfeğe baktır derim aldığın yere sıcağı sıcağına
sweger tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bende x50 var silah biraz ağır dürbünle dürbün gayet iyi silahı denicek vaktim fazla olmadı sizin istediğiniz anlamda x20 kullanmadım ama x50 daha güçlü araştırıp öyle aldım ikisini tüfek 40 metreden sıfır soba borusunu delip geçiyor vaktim olduğunda gupman videoları yapıp yayınlarım
-
eyvallah
-
eyvallah abiler bide bişi daha sorucam tüfeğin üstündeki dürbün stoeger airguns 3-9x40 bu dürbün iş görürmü adamlar 200 tlden aşşağı alamassın dediler bu kadar pahalı olacağını düşünmüyorum iyimidir bu dürbü işimi görürmü ona göre satıp değiştiricm
-
bende hatsan mod 125 almaya giderken stoger x50 ile geri geldim ama çokta iyi yapmışım hatsanla grup yapamamanın sebebi namlu hassasiyeti malesef bu hatsanda yok istikrar sıfır tepme çok zaten silahtan çıkan ses anlatıyor her şeyi anlayana :)) ewet güçlüdür bişi diyemem ama önemli olan güçlü olması deil gücünü hassasiyetini her zaman koruya bilmesi hatsan mod 125 bana 480 tlye patlayacaktı ondan hiç şüphe yokki daha iyi bir tüfeği 425 tlye aldım her şeyiyle güzel bir yer keşfede bilirsem tam sıfırlama ayarını yaptıktantan sonra neler yapabileceğini görücez inş hep beraber şimdiye kadar yaptığım atışlardan memnunum tepme az ses süper güç zaten tartışılmaz almak istiyen arkadaşlara bu fiyat aralığındaki en iyi tüfeklerden biri diyebilirim selametle
-
teşekkür ederim haklısın barbaros abi ama işte keşfetmemiştim aldığımda buraları insan aldıktan sonra bile acaba doğrumu yaptım diyor grupman için daha tüfeği sıfırlıyamadım hep attığım yerin 5cm üstünü vuruyor hafta sonları nerede buluşuyorsunuz varmı bir gelelim abiler hem siz daha iyi anlarsınız sıfırlamadan bende pek tecrübe yok
-
slm arkadaşlar stoeger x50 aldım incelemelerimde güzeldi daha atış şansım olmadı zaten acemiyimde sizce iyimi yaptım doğru bir seçim olmuşmu adamlar kullan bize teşekkür et dedi aldığım yerde bir iki atış şansm oldu baya bir güçlü geldi ama bilmiyorum kullanmadan yorumlarınızı bekliyorum saygılar