Evet geliyorum 2 arkadaşım ile, sen tüfeği getiriyorsun dimi?
EFO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Benim Kastamonu ziyareti kardan dolayı iptal oldu.
Yüksek ihtimal yarın geleceğim ama 12 gibi orada olurum, 10 nedir yahu Gemlik'ten geliyoruz, haftanın 6 günü zaten 8 de kalkıyoruz biraz uyuyalım bari pazar günleri -
Mete süper olmuş eline sağlık
Benim tüfeğede hayrına el atar mısın ya
-
O tarihte muhtemelen Kastamonu'da olacağım. Gitmez isem ben gelirim.
-
İyi oldu bu tüfeği alman Seninki ile karşılaştırınca benimkinde bir terslik var mı ortaya çıkar artık.
-
Yurt dışındaydım, sabah 9 da 24 saatlik yolculuktan dönmüş oldum. Keşke aranızda olabilseydim
-
------yanlışlıkla yazıldı-----
-
çözebildinizmi sorunu?
Yok çözemediğim için yazdım zaten
Bakımdan yeni geldiği için soruyorum.Tüfeğin dizel etkisi geçmemiş olabilirmi acaba?
Bursa buluşmasında dizel etkisi vardı devamlı duman çıkıyordu namludan ama namluyu temizledik ve duman çıkması gitti.
tüfekde sorun yok bu tüfeğin gez arpacığına alışamamışsın sen
Nereden bu sonuca vardın Kadir abi? Açıkcası hiç sanmıyorum alışamama durumu olduğunu fakat bu durumda sıkıntı tüfekte mi bende mi nasıl anlayacağım
-
Az önce yatagun atış yastığımı kurup sıfırlama kağıdıma gez-arpacık ile elimde kalan son FX pelletlerim ile atışlar yaptım. Mesafe 10 metre civarı
En kötü zamanımda bile yapamayacağım kadar kötü gruplar çıktı[Resim Engellendi: http://s2.postimage.org/bv9ozx4ax/fotograf.jpg][/url]
Tüfeği hatsana bakıma yollamıştım, genel bakım yapılıp gönderildi yazıyor formda.
Sanırım sıfırlama atışı falan yapmamışlar, yapsalar durumu görürlerdi herhalde.Bu tüfek neden böyle olmuş olabilir? Hiç sanmıyorum benim atıcılığım ile ilgili olduğunu, Bursa buluşmasında arkadaşlarda gördü, sıkıntı tüfekte gibi duruyor. Dürbündendir demiştim fakat gez-arpacık ilede durum aynı.
-
muhammet kusura bakma yegenime araba carptıda ben gelemedim ama çok güzel bir buluşma olmuş
Geçmiş olsun, inşallah önemli bir şeyi yoktur?
-
Bende bir tek Özcan'ın fotoğrafı var Koymama gerek yok herhalde.
Bir dahaki buluşmaya ya tüfeğimi düzeltmiş ya da yeni bir tüfek almış olarak geleceğim. O zaman korkun benden -
Güneşten dolayı yüzü yanan bir ben miyim yoksa sizde de aynı durum var mı
-
sesde cıksa kırsada adam 50m zorakıyle ındırdı sıseyı boylece satmaya kalkarsa fıyat 2ye katlandıBende webley patriot ile bir şeyler vurup çekeyimde satayım en iyisi
-
50 metreden şişeyi vurunca sadece ses mi çıkardı kırdı mı
-
Az önce geldim eve, montu ağaçta unutmuşm sağolsun Muhammed aldı
Benim tüfek dışında güzel bir buluşma oldu, gelenlerin ayağına sağlık
Ben bu tüfeği napacam bilmiyorum
-
Falcon vardı yatagunda çok iyi sonuç vermişti bende 13.43 grainsti galiba, çok yumuşaktı.
Fx var o da çok hafif fakat sonuç harikaydı.Airarms var yatagunda, o biraz daha sert ve ağırdı o da iyiydi.
Gamo Hunter iyiydi hatırladığım kadarı ile hem tahribat hem fiyat performans olarak. -
Keske Türkiye'de de kurallara burdaki gibi uyulsada popülasyon artsa.
Keşke olsa, ama bizim insanımız o kadarını düşünmüyor bugünü kurtarmaya bakıyor.
-
tufegım yarın ıcın hazırdır tum bakımları yapılmıstır
Basit bi alyen anahtar seti olan varsa getirebilr mi? İllaki lazım olacaktır.
-
ısmım mustafa tabıkı getırırım nedmek yanlız cokda bol atıs yapabılecegını sanmam elımde ustundekıyle beraber 2 tup kaldı
Ben daisy powerline ım ile beraber 5-6 tüp getiririm merak etmeyin
İnşallah güzel bir gün olacak, yanımıza atıştırmalık bir şeyler alalım mı? -
arkadaslar sızden bı rıcada bulunabılırmıyım pekı organıze sanayı tarafında olan varmı yada benı oradan alabılecek bırı
Ben Gemlik'ten geleceğim, arkadaşı alıcam kahvaltı yapıcaz sonra iş yerine gidip tüfeği falan alıcaz, muhtemelen 12 gibi atış alanında olabileceğim.
Gemlikten geleceğim için Asmerkez taraftaki Özdilek'in oradan girip, carrefour taraftan geleceğim atış alanına, benim yolun üstüne mi düşüyor alabiliriz öyleyse?Ayrıca tüfeğim ile bugün atışalr yaptım fakat gücü mü düşmüş bakımdan sonra ne anlamadım yarın bakarız artık