Sanırım verdiğiniz koordinat Başköy taraftaki mermer ocaklarına giderkenki barajın olduğu yer. Biliyorum orayı bana 45 dakika kadar uzaklıkta. Biraz uzun olacak fakat gelebilirim gibi duruyor.
EFO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeğim hatsanda bakımda olmasına rağmen keşke yanınızda olsaymışım dedim.
İstanbul'da olmasam gelirdim. Şu pcp olayını da çok merak ediyorum. Eminim atıcılık olarak sizlerden öğreneceğim çok fazla şey de vardır.Fotoğrafları görünce mangalın nereden çıktığı belli oldu, bildiğin piknik yeri
-
Hatsan'ı aradım, tüfek önümüzdeki hafta anca çıkacakmış. Bende görünüşe göre İstanbul'a gidiyorum. Buluşursanız size iyi atışlar
-
bu işe gönül verip sabah 6 da kalkıp atışa gittiğimizi biliyorum ben
eve gelince uyurlar zaten yorulucaklar eminim uyku çok tatlı gelicek ..
hatsanı arayıp acil göndermelerini isteseniz harika olurdu.
Sorun sadece hatsan değil, Trabzon'dan akrabam geldi İstanbul'a kardeşimin yanında, yüksek ihtimal Cumartesi bende İstanbul'a gidip Pazar akşam döneceğim.
-
Pazar sabah 9 da mekanda buluşabilenler alta yazsın hobidaşlar...
Benim gelip gelemeyeceğim daha net değil fakat saatin sabah saatleri değilde 1 gibi olması daha iyi olmaz mı
Sonuçta aşağı yukarı herkes çalışan ve uyuyabilecekleri tek gün Pazar belkide
-
Yer imlerine ekledim lazım olunca geri dönerim, teşekkürler
-
Tüfeğimi Hatsan'a bakıma yolladım. Bu hafta sonu bir yere gitmez isem ve tüfeğim gelir ise size katılabilriim.
-
Güzel bir video teşekkürler.
Tabi gunayster in dediği gibi bencede namludan namluya değişir. -
Teşekkürler, hedef çeşitlerim arasına aldım
-
Elimde 30 adet kadar H&N diabolo baracuda varmış.
Tüfeği hatsana bakıma gönderdim, gelince denerim artık.Birde hatsan jsb exact jumbo diye bir pellet varmış, övüyorlar bilginiz var mıdır?
-
Merhaba,
I.Nesil Webley Patriot'um için pellet tavsiyesi istiyorum sizlerden.
Falcon ve Fx pelletler ile süper sonuç almıştım fakat yatagunda yokmuş ve 2-3 aya anca gelirmişŞimdi sorum şu;
Bu güçteki tüfek için kaç grain arası pelletler kullanmamı tavsiye edersiniz?
Son zamanlarda farklı pelletler çıkmış galiba hatsan jsb v.s bunlar için fikirleriniz neler şu anda bu tüfeğe en uygun alabileceğim tüfek nedir?Benim tüfek ile yaptıklarım 0-100 metre arası şişe kırma,
0-50 metre arası grupman. -
Bu moderatörlerin ağırlığı ne kadaR? Tüfeği ağırlaştırıyor mu fazla?
-
[Resim Engellendi: http://s18.postimage.org/3npczcqqt/fotograf_1.jpg]
[Resim Engellendi: http://s18.postimage.org/ebt3y70px/fotograf_2.jpg]
[Resim Engellendi: http://s18.postimage.org/6x3s5teud/fotograf_3.jpg]
Ben dampa ayak kullanıyorum. Montajdan şüphelendim söküp tekrar taktım tüfeği.
Üçüncü fotoğrafta dürbün yamuk gibi gözükebilir gayet düz.Az önce tam sıfırladım, 2 günlük uğraş sonucu kullandığım pelletten 10 tane kaldı şans işte
Şimdi farklı pellet, yine aynı sıkıntıyı çekicez -
Merhaba,
Yaklaşık 4-5 ay aradan sonra tüfeği alıp biraz atış yapayım dedim, tüfeği sıfırlama ile işe başlamak istedim.
Air Arms diabolo pelletlerim ile 25 metreden sıfırlama atışlarına başladım.Sağa çekme sola çekme, aşağı yukarı derken sağ ve solda sıkıntı kalmadı ama aşağı yukarıyı bir türlü tutturamadım.
Tam noktayı buluyorum 1 click yapıyorum aşağı veya yukarı, anormal bir değişiklik oluyor.Atıyorum 1 mm değişmesi gereken nokta, 15 cm kadar aşağı veya yukarı değişiyor belirli bir noktada.
Galiba dürbünde sıkıntı var.Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Var ise ne yapabilirim?
Dürbünüm Optima 3x12x44 AEO, tüfek Webley Patriot I. nesil 5.5mm -
bugün efsane oldu abilerim
muhammet ile atışa gittik öyle rüzgar vardı ki anlatamam size sonra yan tarafımızda olan İçi boş bina var .aama içinde evsizler falan yaşıyo.sonra dedi ki muhammet sonunu düşünen kahraman olamaz hadi girip bakalım. bi baktık yan tarafta bi uzun yer var böyle ahır gibi . dedm boştur inş. ki boş çıktı rüzgarsız bi şekilde hemde her türlü yağmur kardan korunaklı 30 metrelik bir poligonumuz var .ey bursanın fertleri size sesleniyorum. artık ne olursa olsun orda toplanalım hiç olmadı atışımızı yapalım ne yağmur ne kar ne rüzgar bizi durdurmasın.
Ali abi keşke ah keşke sende yanımızda olsaydın senden kazancağımız çok şey var.
selim abi uğrucam senin poligona müsait olursan tabi. sana mesaj atarım gelmeden önce
zorakiyide getiririm
hw ni konuşturayım biraz özledim.
efo hoş geldin . senide aramızda görmekten mutlu oluruz.patriot kullanma şansına vakıf olmak isterim.
Bulaşabilirsek neden olmasın
Bende başka silahları denemek isterim açıkcası.
-
Ben Bursa-Gemlik'te oturuyorum.
Eğer hafta sonu Cumartesi öğleden sonra veya Pazar Bursa merkez, Nilüfer veya Gemlk'e doğru bir yerlerde organizasyon olursa Webley Patriot'um ile gelmeye çalışırımÖzel mesaj atarsanız sevinirm böyle bir durumda.
-
Çok güzeller teşekkürler
Aklıma Aziz Yıldırım resmi koymak geldi sayenizde, artık hedefimde boydan Aziz Yıldırım çıktıları olacak
-
Yanlış anlamayında normal bir durum değil mi
En dandik havalı tüfek bile 36 metreden şişe kırar diye biliyorum. Mod99 bile 200 metreden kırıyor.
-
Hem babanız hemde civcivleriniz için geçmiş olsun. Anlaşılan size gece nöbet yolları göründü
Şu fotoselli ışıklarda işe yarayabilir bence. -
Bana gayet güzel geldi tebrikler.