Genelde 220 kullanıyorlar ben ince bile söyledim, 400 iyidir
HULK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Size tavsiyem teak oil denilen dilimiz de tik yağı dediğimiz yağdan sürerseniz eski haline kavuşur. Birde o bölgeyi 400 kum zımpara ile hafifçe zımparalamayıda ihmal etmeyin, yağı daha sonra süreceksiniz. Balistol yağı da güzel iş görür. Aslında her silah, bıçak severin mutlaka edinmesi gereken bir yağdır Balistol
-
El yapımı balta ve bıçak istiyorsanız bir göz atın;
-
Vay beee ... Nostalji oldu benim için, sene 92 yada 93 tü emin değilim. İstanbul Üniversitesinde ilk defa açılmıştı bu bölüm. Özel yetenekle öğrenci alacaklardı. Bir heves yüzme antrenmanlarına başladım 2-3 ay hazırlandım ( ama sadece yüzmeye ) Sınav günü geldi çattı. Beykoz'da buluştuk SAT 'ların eğitim alanına gittik. Bir baktım ki en kötü aday tek yıldız bröveli dalgıçlık eğitimi almış:))) Galatasaray'ın su topucuları mı dersin, Fenerbahçe'nin kürek takımı sporcularımı dersin . İçlerinde bölüme en Fransızları benim ( amatör boksla uğraşıyordum o zamanlar ) Neyse yüzmede sonuncuda olsam etabı bitirebildim ( yüzme tekniğim yok sadece kol gücü ile ). Fakat yok gözlüğü suyun altında göze takıp içindeki suyu tahliye edip çıkmalar filan derken su kısımda çaktık tabii Ama karada toz attırmıştım en yüksek skorlar bende idi. Tabi asıl olan denizdeki başarı idi velhasıl kazanamadık :(( Ne üzülmüştüm içinde ukte kalmış biri olarak bölümünüzde başarılar dilerim, Allah kazadan beladan korusun
-
yok yok bu tarz konular asla eskimemeli ki, bu firmadan yetkili birisi çıkıpta şunu şunu yaptık, müşterimizin mağduriyetini giderdik demeli, yoksa rezillik ortada, böyle bir forumda bunu yüzler hatta binlerce kişinin okuduğunu düşünürseniz, ve bu okuyanların tamamının potansiyel müşteri olduğunu düşünün, birde bunun üzerine bu kişlerin etrafındakilerle bunu paylaştığını düşünün... bence bu konular her zaman taze tutulmalı, para olayı ayrı bir olay, birde işin terbiyesizlik boyutu var, yazık... bakın mesela ben hafızamana kaydettim, SİPAHİLER...
+1
-
Cevap için teşekkür ederim
-
şu anda elimde hiç bir sıkıntı yok ...
Sorunu serviste mi çözdüler? Yoksa kurma kolunu tam çekince sorunda ortadan kalktı mı?
-
Alıntı sahibi "HULK"
Emeğinize sağlık, güzel bir paylaşım olmuş. Ben tüfeğin kundağını merak ettim, orjinal mi? Modifiye mi? Modifiye ise nereden bulabiliriz. Bence keşke el kundağıda aynı tip olsa tüfek tadından yenmez.
Tüfekteki kundak piyasada teleskopik dipçik olarak geçiyor. Av bayilerinde bulunabilir, pahalı birşey değil. Tüfeğe pek yakışmamış olsada ayarlanabilir olması avantajı var.Alıntı sahibi "1453mehmet"
Bence gayet güzel olmuş -
Emeğinize sağlık, güzel bir paylaşım olmuş. Ben tüfeğin kundağını merak ettim, orjinal mi? Modifiye mi? Modifiye ise nereden bulabiliriz. Bence keşke el kundağıda aynı tip olsa tüfek tadından yenmez.
-
Arkadaşlar bende Büyükçekmece'de ikamet ediyorum, başkanımız iyi niyetli biri sanırım el birliği ile halledebiliriz
-
fabarm tavsiye ederim. tek kurşun atmanın zevkine varın. namlu harika. fiyatta 110 tl civarı
Bahsettiğiniz hangi model acaba? Nereden temin edebiliriz? -
Benimde ilgimi çeken bir silah fakat videoda başka birşey dikkatimi çekti, bu tüfeği tanıtırken fonda başka bir silahın sesi vardı, sanki çivi çakıyormuş gibi, peşpeşe atışa yapan, acaba hengi tüfek olduğuna dair bir fikri olan varmıdır?
-
Pyramydair 28 Ekim 2011 de dağıtımını başlatacaklarını yazmış sitesinde.
"We will start shipping on 10-28-2011"
Mustafa bey, siz düşünüyormusunuz bu silahı getirmeyi? Malum sumatraya olan ilgiyi gördünüz, hemde bu tüfek üstüne üstlük birde şarjörlü, tadından yenmez yani -
Şu anda .50 kalibre ile ilgili bir çalışmamız yok.
ileride olma ihtimali var yani -
Hayırlı olsun diyelim, benim öğrenmek istediğim neden en son 25 cal., yanılmıyorsam bu silahın 50 cal' ye kadar olan modelleri mevcut, Türkiye'mize bu kalibrenin gelmesi mümkün mü ?
? ? ? ? Mustafa bey, ben hariç herkese cevap vermişsiniz -
Hayırlı olsun diyelim, benim öğrenmek istediğim neden en son 25 cal., yanılmıyorsam bu silahın 50 cal' ye kadar olan modelleri mevcut, Türkiye'mize bu kalibrenin gelmesi mümkün mü ?
-
Sn Vmaxxx , bu elmas kaplı bileme bloklarını nereden temin edebiliriz?
-
Cevaplar için teşekkür ederim.
-
Cehaletimi bağışlayın lütfen bu red dot gez arpacıkla aynı görevi mi görüyor? Dürbünden farkı nedir? Hangisi daha kullanışlı? Dürbün kullanmayı sevmiyorum ,atışta keyif vermiyor bana.
-
Tüfekte bir sorun yok, bana dedikleri gez ve arpacık takılması için namlu ve mekanizmanın değişmesi gerektiği, tüfekle ilgili bir yorumda bulunmadılar.