kostok tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bende eski bir gladiator sahibi olarak yoruym yapma gereği hissettim :)

benim içinde görünüşü çekici bir silah değildi fakat elinize alıp atış yaptığınızda gladiator sizi kesinlikle etkileyecektir,

hafifliği,
    ağırlık merkezinin ortada olması açısından dengesi,
    kullanılan malzemenin kalitesi,
    blok dahil birbirine sürtünerek çalışan parçaların uçak teknolojisinde kullanılan özel bir alüminyum alaşımdan imal edilmesi, ve bu da yüzbinlerce atış anlamına gelmekte
    atıştan sonra gelen hafif çekiç tınlaması,
    bitmek bilmeyen hava hacmi :)
    hafif tetiği,
    piyasada olabilecek en doldurması basit ve kullanışlı olan şarjörü,
    tabiki güç ayarı

ve hepsinden önemlisi sorun çıkması durumunda sayısız yedek parçası ile Yatagundan alabileceğiniz servis kalitesi

dün okmeydanında rastladığım ilginç bir olay :)

bölge kavgası yapan iki erkek kedi arasında; "bunlarda tartışıyor ama acaba bana göre bişey varmı abi?" mantığı ile olaya burnunu sokan bir karga yı videoya çektim :) daha sonra yoldan geçen bir muhteremin duruma pısst diyerek müdahalesi belgeselimizi sonlandırdı :)

iyi seyirler :)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Elimizden geldigince hobimizi dogru tanitmaya calistik, bu konuda Mehmet (Anymess) abinin kamera karsisindaki sogukkanli ve rahat tavri cok etkili oldu :)

agir cekim goruntulere gelince , videolarimizin oldugu bir CD yi vermek istedik ama almadilar

Herkese selam,

Yaban Tv' de yaklaşık 1 ay önce çekimleri gerçekleştirilen ve 1 hafta kadar önce yayına başlayan grubumuz ve havalı silahlar ile ilgili programı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz...

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

hayirli olsun :)
    gercekten faydali bir eser

optik elemanlarin kalitesi yuksek oldugu icin diger durbunlerde maksimum zoomda olusan chromatic aberration dedigimiz renk sacaklanmasi ve sonucundaki obje kenarlarinda olusan bulaniklik bu durbunde cok dusuk seviyede

iyi gunlerde kullan

Evet stabilite iyi fakat isabet 5.52 13.43 gr. ile daha iyi oldu, 5.52 olan 14.03 gr. pelet sipariş verdim birde onları deniycem muhtemelen en iyi isabeti onlarla görücem gibi geliyor, heralde 14.03 gr. pelleti de 860-870 arası atar diye tahmin ediyorum.

Selamlar,

hatsan-jsb 15.89 grain
    200 bar dolum ile atışlara başladık
    - ile belirtilenler chrononun ölçmedikleri

1. şarjör 2. şarjör 3. şarjör 4. şarjör
    816 824 827 838
    828 828 829 834
    820 830 832 833
    - 830 833 828
    825 829 835 -
    - 830 - 826
    - 828 831 820
    830 830 830 811
    827 834 832 813
    827 832 842 813
    828 830 838 -
    834 830 835 802
    832 829 838 801
    827 830 839 -

4. şarjör sonunda tüpte kalan hava 90 veya 100 bar diyebiliriz.

Erdem ,

chrono olcumu yapamadik bir turlu, ya chronosu olan gelemedi yada unutmus getirmeyi

en isabetli pelet hangisi simdilik belli degil ama denenenler icinde 16 grain 5.52 fx ile Taylan abi 50 metreden iyi bir grupman yapti,

yaklasik 4 sarjorude regule olarak ayni noktaya gonderiyor simdilik, chrono olcumu yapinca kesin degerleri hep birlikte gorecegiz

Selamlar,

bu sefer jenerik yok müzik yok

grupmandan önce 2 plinking var

JSB 13.43 5.52 pelletlerle grupman denedim, rüzgar düşük seviye denebilir. Atış bipod ile yapıldı.

8 atış var fakat 8 ncinin video kaydını bulamadım silmiş olabilirim fotoğrafta 8 nci atışta biraz sola kaymış şekilde görünmekte.

4 ncü atıştan sonra 2-3 klik sola aldım, 2 tanesi biraz daha ortaya gider gibi olurken diğerleride benim yüksek kabiliyetimden :) daha da sola gittiler

iyi seyirler