bu modeli türkiyede bulamadım. satan veya bilgisi olan varmı? (çıkış hızı yanlış okumadıysam 4.5 da 1650fsp)
gamo çıkış hızlarını her zaman abartır, 1650 de 3 grain pelet ile çıkmıştır kesin...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
bu modeli türkiyede bulamadım. satan veya bilgisi olan varmı? (çıkış hızı yanlış okumadıysam 4.5 da 1650fsp)
gamo çıkış hızlarını her zaman abartır, 1650 de 3 grain pelet ile çıkmıştır kesin...
bende eski bir gladiator sahibi olarak yoruym yapma gereği hissettim
benim içinde görünüşü çekici bir silah değildi fakat elinize alıp atış yaptığınızda gladiator sizi kesinlikle etkileyecektir,
hafifliği,
ağırlık merkezinin ortada olması açısından dengesi,
kullanılan malzemenin kalitesi,
blok dahil birbirine sürtünerek çalışan parçaların uçak teknolojisinde kullanılan özel bir alüminyum alaşımdan imal edilmesi, ve bu da yüzbinlerce atış anlamına gelmekte
atıştan sonra gelen hafif çekiç tınlaması,
bitmek bilmeyen hava hacmi
hafif tetiği,
piyasada olabilecek en doldurması basit ve kullanışlı olan şarjörü,
tabiki güç ayarı
ve hepsinden önemlisi sorun çıkması durumunda sayısız yedek parçası ile Yatagundan alabileceğiniz servis kalitesi
"400 metre çanak" disiplininde yeni bir yıldız geliyor demekki, çok sevindirici bir durum
dün okmeydanında rastladığım ilginç bir olay
bölge kavgası yapan iki erkek kedi arasında; "bunlarda tartışıyor ama acaba bana göre bişey varmı abi?" mantığı ile olaya burnunu sokan bir karga yı videoya çektim daha sonra yoldan geçen bir muhteremin duruma pısst diyerek müdahalesi belgeselimizi sonlandırdı
iyi seyirler
Mehmet abi hayirli olsun
Osman bey yeni silahınız hayırlı olsun
güle güle kullanın
Alicim boyle bir sorun yasamana uzuldum, bende bu tur bir problem olmamisti bu silahta
hicte sokmedigim icin simdi ilk defa goruyorum sokumunu
umarim en kisa surede hallolur
Elimizden geldigince hobimizi dogru tanitmaya calistik, bu konuda Mehmet (Anymess) abinin kamera karsisindaki sogukkanli ve rahat tavri cok etkili oldu
agir cekim goruntulere gelince , videolarimizin oldugu bir CD yi vermek istedik ama almadilar
Herkese selam,
Yaban Tv' de yaklaşık 1 ay önce çekimleri gerçekleştirilen ve 1 hafta kadar önce yayına başlayan grubumuz ve havalı silahlar ile ilgili programı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz...
Hayirli olsun,
guzel bir karar, cok basarili bir musabaka silahi bence uzerine makina yok..
Taylan abi' nin steyr i ile atis yapinca icimiz burkulur agzimizdan vaybe sozcukleri dokulurdu
simdi AnkaraTeam uyeleride ayni duyguyu tadacaklar
tekrar hayirli olsun
hayirli olsun
gercekten faydali bir eser
optik elemanlarin kalitesi yuksek oldugu icin diger durbunlerde maksimum zoomda olusan chromatic aberration dedigimiz renk sacaklanmasi ve sonucundaki obje kenarlarinda olusan bulaniklik bu durbunde cok dusuk seviyede
iyi gunlerde kullan
Evet stabilite iyi fakat isabet 5.52 13.43 gr. ile daha iyi oldu, 5.52 olan 14.03 gr. pelet sipariş verdim birde onları deniycem muhtemelen en iyi isabeti onlarla görücem gibi geliyor, heralde 14.03 gr. pelleti de 860-870 arası atar diye tahmin ediyorum.
benim ölçüm yaptığım pellet 5.51 olduğu için fark yapar mı sence ? 5.52 ile değerler arasındaa fark olur mu ?
Selamlar,
hatsan-jsb 15.89 grain
200 bar dolum ile atışlara başladık
- ile belirtilenler chrononun ölçmedikleri
1. şarjör 2. şarjör 3. şarjör 4. şarjör
816 824 827 838
828 828 829 834
820 830 832 833
- 830 833 828
825 829 835 -
- 830 - 826
- 828 831 820
830 830 830 811
827 834 832 813
827 832 842 813
828 830 838 -
834 830 835 802
832 829 838 801
827 830 839 -
4. şarjör sonunda tüpte kalan hava 90 veya 100 bar diyebiliriz.
evet yakında alıcam Kewell ın anahtarını saha kenarında düz koşu yapıcak mecburen
Erdem ,
chrono olcumu yapamadik bir turlu, ya chronosu olan gelemedi yada unutmus getirmeyi
en isabetli pelet hangisi simdilik belli degil ama denenenler icinde 16 grain 5.52 fx ile Taylan abi 50 metreden iyi bir grupman yapti,
yaklasik 4 sarjorude regule olarak ayni noktaya gonderiyor simdilik, chrono olcumu yapinca kesin degerleri hep birlikte gorecegiz
Selamlar,
bu sefer jenerik yok müzik yok
grupmandan önce 2 plinking var
JSB 13.43 5.52 pelletlerle grupman denedim, rüzgar düşük seviye denebilir. Atış bipod ile yapıldı.
8 atış var fakat 8 ncinin video kaydını bulamadım silmiş olabilirim fotoğrafta 8 nci atışta biraz sola kaymış şekilde görünmekte.
4 ncü atıştan sonra 2-3 klik sola aldım, 2 tanesi biraz daha ortaya gider gibi olurken diğerleride benim yüksek kabiliyetimden daha da sola gittiler
iyi seyirler
Taylan Abi sizin oralarda rüzgar, yağmur yok mu yaa
Erdinç rüzgar ve yağmur var tabi fakat kuzeyden esmedikçe çok olumsuz etkilenmiyoruz rüzgardan, tam karşıddan karadenize baktığımız için kuzeyden esince bütün atışlar yalan
yağmur çok problem olmuyor, üstümüz kapalı ve öne arkaya branda gerdik kışa girerken
[Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/6z63rl.jpg]
Evet resimler gercekten guzel
glad + hawke rd kombinasyonunu bende dusunup rd aldim ama daha takip deneyemedim
dusuk gucte bi suru atis yapmissin anlasildi guc ayar dugmesinden
peki Taylan abi
kewell - alex teketek diyosun yani...