Abi bişey sorayım çok özel değilse bu bordo berenin anlamı nedir?
bir anlamı yok kardeşim yakıştığını düşündüğümden takıyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Abi bişey sorayım çok özel değilse bu bordo berenin anlamı nedir?
bir anlamı yok kardeşim yakıştığını düşündüğümden takıyorum.
Sevgili arkadaşlar güzel olduğu kadar zorlu bir parkur koşuldu.Emeği geçen herkese teşekkürler.Yarışmada Yaylı kategorisinde 1.liği almanın haklı gururunu yaşıyorum.2.liği alan HİT takımından Serhad abimi de canı gönülden tebrik ediyorum.
Tamam hobi insanları tanımak için mükemmel bir zemin araç artık ne derseniz deyin.Ama biz senelerdir bu hobiyle uğraşıp belirli aşamalardan geçip geldik ve bu konu başlığı altında daha önce yazdığınız dürbün büyütmeleri ve silah seçimi tamamen atıcının tercihidir ve daha önceki tecrübelerinin getirdikleri donanımlardır.sizin bunları küçümseyerek hatta dalga geçer bir üslupta işte 40 tl ye peletmi alalım 10-50x60 dürbünle masa kadar hedef mi vuralım gibi söylemleriniz bizim gibi bu hobiye gönül vermiş bir çok atıcı arkadaşımın da onaylayacağı gibi garibine gitmiştir.Son olarak FT yarışmasının ne şekilde yapılacağı kurallar kitabında verilmiştir.Yani Bağdat ı yeniden keşfetmeye gerek yok.Sizin küçümsediğiz yada onla herkes vurur dediğiniz dürbün ile yarışmada başarılı olamayan dünya kadar atıcı var kimse kimseye senin ekipmanın daha iyi yada kötü dememeli bence.Amaç arkadaş edinmek se kırıcı üsluplardan da uzak durulmalı hepinize iyi geceler diliyorum
Yaylı ile open sight atış yapmak ve yarışma yapmak istiyorsanız bunun için yarışma düzenlemeniz gerekecek.Eğer hali hazırda düzenlenen yarışmalara katılmak isterseniz silahınızı ve diğer ekipmanınızı Ft disiplinine uygun hale getirmeniz gerekir.Kimse kimseyi zorlamıyor bu bir hobi zevk almak içşn yapıyoruz kişisel hırslar her zaman kendimizi yıpratır bunun için su gibi olalım içine girdiğimiz kabın şeklini alalım değil mi sevgiler
Ben performans düşüklüğü söyleminde polka mehmet abinin düşüncelerine katılmıyorum.Yanlış bir söylem olmuş.Ben kendisinin yerinde olsam yaşanan talihsizlikler sonucu hedeflerine ulaşamadılar derdim.Çünkü yarışma öncesi çalışmalarımızı emeklerimizi bir çırpıda silen bir söylem olmuş. Bizi tanıyan her atıcı arkadaşım ekipmanımız da bir aksaklık olmadığında neler yapabildiğimizi çok iyi biliyor diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum
Arkadaşlar iyi ki sizlerle tanışmışım. Hep birlikte daima en iyiye doğru.
yandan paralaks ı tavsiye ederim. Bende nikula önden paralaks dürbün var mesafe tahminleri tatmin edici değil ama yinede fiyatına göre iyi iş çıkartıyor
Buluşma çok güzel geçti katılan herkese teşekkürler
abi yarın atarız.biraz yay ve oring modifikasyonuna ihtiyacı var sanırım yorgun düşmüş kerata.tetik mükemmel grt III tetik tavsiye ederim gamo kullanıcılarına
selamlar arkadaşlar sizle bir sevincimi paylaşacağım.Ankara'da falcone nickli alpaslan abime sattığım tüfek kendisinin yüksek gönüllülük ve ince düşünceleriyle bana geri geldi.Kendisi benden hiçbir ücret talep etmedi bu hediyesini envanterimin en nadide yerinde saklayacağım.sağolsun allah bu dünyada gönlü ne isterse onu versin.aşağıda abi kardeş ikisinin resmini yan yana koydum.
sevgiler
Arkadaşlar merhaba yarın yani 07.02.2015 Cumartesi günü havanın yağmurlu görünmemesi ve önümüzdeki haftanın soğuk geçme ihtimalinden dolayı buluşma yapmayı planladık.gelmek isteyen hobidaşlarımızı aramızda görmek isteriz.yeri bilmeyenler için konum atıyorum.
Sevgiler
maps.google.com/?q=38.319315,27.187635&hl=tr&gl=tr
İşaretli Yer
http://maps.google.com/?q=38.319315,2…hl=tr&gl=tr
Buluşmalarımızı genelde hafta sonları yukarıda paylaştığım alanda yapıyoruz. Buluşmalara katılmak isteyen hobidaşlarımızı bekleriz.
Sevgiler
Hafta sonu çok keyifli geçti hala yüzümde hafta sonundan kalma mutluluk gülümsemesi mevcut iyiki varsınız takım arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum.Ayrıca bu sucuk olayı acayip zevkli oluyor .nerdeyse atışa zaman ayıramıyacağız.fotoğraflar için sinan kardeşime ayrıca teşekkür ederiz.
Buluşmadaki resimlerden bazıları bendekiler bu kadar elinde resim olan arkadaşlardan bekliyoruz resimleri
Sevgiler
Selam hobidaşlar HİT olarak Cumartesi günü buluşma yapalım diyoruz.Gelmek isteyen hobidaşlarımızı aramızda görmekten memnun oluruz.Hem tanışmak hem atışmak isteyenleri bekleriz .Buluşma için her zaman ki gibi saat 09:00 da yörem börekçisinde olacağız bu böyle biline hepinize saygılar sevgiler
Tabiki gelebilirsiniz bekleriz
Selam hobidaşlarım 09.11.2014 Pazar günü HİT takımı olarak sarnıç ta atış alanında buluşacağız.Gelmek isteyen bütün hobidaşlarımızı tanışmaya ve atışmaya bekleriz.her zaman ki gibi saat 09:00 yörem börekçisinde buluşup atış alanına intikal ederiz.pazar bende ki uygulamaya göre parçalı bulutlu göstermekle beraber 21 derece gibi bir hava sıcaklığını işaret etmektedir.tedbirinizi elden bırakmayın yanınıza ona göre giyecekler alın .
Sevgiler
Pazar günü yapmış olduğumuz mini buluşmamızda serhad abi ve benim küçük oğlum bana eşlik etti.hep beraber tüfekler ve tabancalar ile bolca atış yaptık.alanımızı fotograflarda görüleceği üzere dikenler basmış en kısa zamanda temizlik ister.yokluğumuzu fırsat bilip alana moloz dökenler hakkındaki düşüncelerimi buraya yazmak istemiyorum ki ne düşündüğümü siz az çok tahmin etmişsinizdir.uzun lafın kısası güzel bir gündü yazdan çıkıp kendimize zaman ayırmanın verdiği dayanılmaz hafiflikle alandan ayrıldık.okuyan ve yorum yapan tüm hobidaşlara sevgiler saygılar
Günaydın az sonra serhadi abi ile atış alanına geçeceğiz gelmek isteyen hobidaşlarımızı bekleriz