Ozzytheguitar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ozi gelmiş he tüfengin benimki de geldi, yarın sabah ps olacağım. Bir film denemesi de ben yapayım yaw fena kıskandım bak. Tebrikler.
evet geldi ama bir kaç işi daha var sanırım.kıskanma nazar etme nolur çalış senin de olur.yarın gelecem ama biraz geç kalabilirim.okulda v e l i toplantısı falan varmış oraya gidecem ama bagaj daki şişeleride napacam diye düşünüyorum ben deyim 100 sen de 200 tane bekleyen olursa kırarız beraber.yalnız PS yi temizledik orada kırmayalım rice ederim..sevgiler saygılar
-
yorumlarınız için teşekkür ederim eylemlerimiz devam edecek inşallah.We will see sevgiler
-
selamlar gamo cfx .177 (4.5 m) ile ilk grup atış denememdir 10 m den tek destekli atıştır. hepinize iyi atışlar
üstteki foto silinmiş tekrar yükleyeyim bari. saygılar
[Resim Engellendi: http://i1034.photobucket.com/albums/a428/OZZY34/64010m.jpg]
-
teşekkürler arkadaşım.Bir de sipariş ettiğim GRT-III tetik gelse daha iyi oluyormuş o zaman da denerim.bu da videosu.yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler saygılar sevgiler bizden
-
selamlar gamo cfx .177 (4.5 m) ile ilk grup atış denememdir 10 m den tek destekli atıştır. hepinize iyi atışlar
[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/20u1w5g.jpg]
-
selam atışlar çok güzel.ama evin camından attım demişsin çevrede yaşayanlar tarafından yanlış anlaşılma falan olmasın sakın.bence daha boş alanları tercih etmelisin.sadece masum bir öneri sevgiler.
-
selamlar soda şişeleri de sanırım işimize yarar değil mi.bu arada EVREN kardeşim ben GRT - III tetiği sipariş ettim gelince yardımcı olursan sevinirim bu konuda benden daha bilgilisin.bir de cfx in o-ring i var ya ona da bir bakalım uygun bir zamanında artık bir yol yöntem bulacaz.Kırılan hedefi de bir modifikasyondan geçirdim artık kırılacagını sanmam.hepimize hayırlı uğurlu olsun. cem abi unut sigarayı artık.Adını bile anma ben öyle yaptım. SAYGILAR SEVGİLER BİZDEN
-
hazır tüfeğimde adanadan gelmişken neden gelip birlkaç şişe kırmayayım ki .Bende varım ozaman yarın görüşmek üzere .bu arada cem abi gelebilirsen seni de bekleriz
herkese saygılar sevgiler
-
İhanet demiyelim de zehirlendi diyelim... Bir balık yedik akşam, yediğimize yiyeceğimize pişman olduk... Midem yıkandı (ööğğğk), 2 de serum yedik babalar gibi, 0430'da eve döndük, bir bayılmışım 1720'de ayıldım... Dolayısıyla da katılamadım...
Sevgiler,
Çok çok geçmiş olsun ihanet lafını geri alıyorum o zaman.öyle olmasa kesin gelirdin sanırım
sevgiler ve saygılar bizden efendim
-
Ankarada olupta gelebilenleri zabahın köründe PS'a beklerim... Bu vesileyle önce AnkaraTeam'in sonra tüm müslüman aleminin bayramlarını kutlarım...
Sevgiler,
Bizde bekledik ama konuyu açan arkadaşımız bize ihanet etti( ).gelen arkadaşlarla bayramlaştık.Güzel bir gündü.bu arada 1. çamlığa ilk kez gittim.tüfeğim adanadan gelsin haftaya görüşürüz inşallah
-
Ben Eskişehir'deyim ama iş nedeniyle sık sık Ankara'ya geliyorum. Buluşma tarihlerinizi takip ediyorum ama bir türlü denk getiremedim. İlk fırsatta sizlere katılmak isterim.
Bu arada forumda Eskişehirli arkadaşlar olduğunu biliyorum ama daha kimseden ses yok
Forumdaki tüm arkadaşların bayramınkı kutluyorum. Selamlar..
Ankara buluşmalarına bekleriz arkadaşım.Bu arada eskişehir e yerleşirsem bu buluşmaları organize ederim.saygılar
-
öncelikle selam arkadaşım.ben de eskişehirliyim ama ankarada oturdugumdan dolayı ankara daki faaliyetlere katılıyorum.TEAM meselesine gelince sen de ES_ES TİM yazıver olur.Türkçe karşılığı budur.saygılarla hayırlı bayramlar dilerim
-
-
çok pis üçkağıda geldim, hanım dişçi randevusunu cumartesiye alacaktı ama nerden estiyse bayram sonuna ertelemiş, banada hiç söylemedi. saat 10:30 da hadi neyi bekliyoruz falan derken acı gerçeği öğrendim. Bir atış günüm ziyan oldu.
canın sağolsun bir dahakine inşallah.bu arada benim yaralı gamo cfx royal i adana ya gönderdim inşallah yaraları tamir olup gelir :)) saygılarla
-
-
-
Selam sizlerle birlikte olmak ve tanışmaktan çok mutlu oldum.İlk defa aranıza gelen birini bu kadar çabuk kabullenmeniz sanıyorumki sportif kişiliklerinizden.Sizlerden havalı tüfek ve başka hayata dair konularda daha çok bilgi ve tecrübe kazanacağıma inanarak saygılar sunuyorum.Bu güzel gün için hepinize teşekkür ederim.
-