Orda olmak vardı ömer abi gönlüm orda bedenim işte avare gezdim bugün.güzel fotoğraf ve anlatımın için teşekkürler
Sevgilerle
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Orda olmak vardı ömer abi gönlüm orda bedenim işte avare gezdim bugün.güzel fotoğraf ve anlatımın için teşekkürler
Sevgilerle
ikinizede hayırlı olsun iyi ft lerde kullanın
sevgiler
forevercaki mutlu oluruz buluşma yerini biliyormusunuz ben yeni geldiğimden yerini tam tarif edemeyebilirim diğer arkadaşlarım izmirin neresinden nasıl geleceğiniz konusunda yardımcı olurlar
sevgiler
Ben varım yanımda bir abimin oğlunuda getireceğim umarım bu hobiye bir kii daha kazandırırım.
sevgiler
Okullar tatil olunca yapılsa ne güzel olurdu. Hem tatil yapardık hem yarışmaya katılırdık
+1
sevgiler
İzmir e tayin olduktan sonra bir vakit bulamadım arkadaşlar izmirli hobidaşlarımla buluşmayı çok isterim takdir edersiniz ki yeni taşındığımızdan yer yurt bilemiyorum.tanışmak isteyen İzmirli arkadaşlarımla özelden tel numaralarını almak ve vermek suretiyle görüşmek isterim.Bu arada atış mekanı çok hoşuma gitti tam atış ve saç kavurmalık bir yer sanırım Mangal ı söylemiyorum artık
sevgiler
O CFX ile A takımını baya zorlamıştım yarışmalarda bilen bilir güle güle kullan alpaslan abi
3 Ağustos gibi evimi tamamen İzmir'e taşıyorum.Zaman bulursam hepinizle tanışmak isterim.
sevgiler bizden
arkadaşlar merhaba bugün demetevlerde dolaşırken barbaros av bayisine uğradım.orada aşagıda yayılayacağım afişi gördüm.aklıma sizler geldiniz.oradaki ödülleri almak sizler için ne kadar zor olabilir ki hadi göreyim sizi.havalı tüfekle ilgili birşeyler de söyledi.hediye falan verecekmiş yaylı ama torun marka sanırım gitmek isteyenler Barbaros av bayisin den Şükrü ÇULHA ile görüşerek bilgi alabilirler ben telefonunu yazıyorum 0 312 332 49 69 sevgiler
[Resim Engellendi: http://img96.imageshack.us/img96/6964/img20130524145148.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
hepinize şimdiden afiyet olsun resimleri bekliyorum ona göre iyi buluşmalar
sevgiler
afiyet bal şeker olsun
sevgiler
iyi buluşmalar diliyorum.konsantrasyonunuzun en üst düzeyde olması dileğiyle. atışınız isabetli, gününüz şenlikli olsun
sevgiler
arkadaşlar güzel buluşma olmuş. yalnız dur levhasına atış yapmasaydınız iyi olurdu . yanlış anlaşılmalar olmasın diye söylüyorum.sekocan yaş ve bulunduğun il bilgilerini girmediğinden dolayı nasıl hitap edeceğimi bilemedim.bilgilerinizi güncellerseniz sevinirim
sevgiler
togay cım allah bahtını yolunu açık etsin artık erkek oldun hadi hayırlısı inşallah mersin de görüşürüz bu arada cuma günü herkese iyi eğlenceler.arabamı sattığımdan dolayı gelemiyorum.
hepinize sevgiler
hayırlı olsun Cem kardeşim.En az benim kadar isabetli atışlar yapmışsın (kendimi övmeden de duramam yani ...!!!) allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. olmayanada versin
sevgiler
Erdem abi hayırlı osun iyi günlerde kullan
sevgiler
ömer hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız isabetli atışlar dilerim.darısı başımıza inşallah
sevgiler
murat güzel paylaşım olmuş ilginç geldi.tabanca atışlarım da bu konuyu dikkate alacağım
sevgiler