hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
sevgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
sevgiler
serdar yeni tabancan hayırlı olsun kardeşim hafta sonu ılgaz da kayak yapıyordum gelmek isterdim ama kayak daha cazip geldi kusura bakmayın önceki haftalarda görev ve nöbet olayları vardı yaklaşık 1 aydır tüfeği elime alamadım yarışma yapacaksanız şimdi zamanı yani korkmanıza gerek yok
sevgiler
geçmiş olsun kamuran.allah muhafaza kurtlarda basabilirdi oralarda. ateşli sevdası işte karşı konulamıyor
sevgiler
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah
sevgiler
evren alttaki logo güzel olmuş eline sağlık
sevgiler
bende Osman abinin önerdiği ismi benimseyebilirim SEĞMENLER uygun gibi geldi bana.Eskişehir den sevgiler selamlar
hayılı olsun güle güle kullan
sevgiler
arkadaşlar bende daha önce birkaç demirciye sormuştum 10m*4m bir alanı kaça kapatırız diye 3000 tl ye yakın bir fiyat ortaya çıkarmışlardı.yada öyle hatırlıyorum fiyat fazla gelmişti o zaman söylediğimde kimse oralı olmamıştı.isterseniz ölçü elinizde var ise tekrar araştırabilirim.hazır almaktan ise demir ve onduline tarzı bir şeyler yaptırabiliriz.geçen balkonumun üstünü kapattırdım 5m*1.40 m yaklaşık işçilik dahil 500 tl ye mal oldu.bizim ölçülerimiz yaklaşık olarak boy dan 2 katı yani 10 m enden de 2 katı 3 yada 4 m olacaksa en az 3000 tlyi bulur diye tahmin ediyorum.üstüne konulacak ondulinleri taşıyabilmesi için araya kayıtlar atmak zorunda kalacak çünkü. şimdilik aklıma gelenler bunlar
sevgiler
Başar kardeş büyük geçmiş olsun önemsiz deme hastalık önemsiz ama sen bizim için önemlisin.bu arada hoşgeldin tekrardan vatana.
sevgiler
cumartesi görev çıktı gelemiyeceğim affola. pazar da çoçukları kent park lazer arena ya götürme sözü verdim.geçen hafta bayıla bayıla oynadılar lazer arenada bu hafta artık zorunlu oldu .ama olan bana oluyor biraz hamlık var sanırım bir hafta bacaklar tutmadı.kan ter içinde kalıyor insan denemeyenlere tavsiye ederim.merak edenler için aşağıda link verdim
http://maceraadasi.com/oyun-alani-detay/6/lazer-arena.html
sevgiler
gel togay gel de bir tekmil alalım bakalım nasıl veriyorsun tekmili künyeyi ezberlemişmisin anlarız o zaman
sevgiler
yarın çok gelmek isterdim ama biraz nezle biraz tonsilit biraz faranjit olmuşum.bilen bilir az biraz zorluyor adamı.anlıyacağınız yatakta istirahatte olacağım.
sevgiler
arkadan geçen arabayı da vursaydınız bari güzel buluşma olmuş.vakit bulabilseydim keşke
sevgiler
hayırlı olsun kazasız belasız güvenle kullan inşallah.AnkaraTeam buluşmalarına bekleriz.
sevgiler
Bu hafta gelemedim inşallah haftaya mani olmaz ise gelirim kayısılarda güzelmiş nasibimiz değilmiş artık yiyenlere afiyet gönderenlere de selam olsun .
sevgiler
bir mani olmaz ise katılmaya çalışırım
sevgiler
çok geçmiş olsun açil şifalar dilerim.
sevgiler
Bulusmalar gercekten cok hosuma gıdıyor en kısa surede bende tufegimi alıp aranızda olmaktan mutluluk duyarım abılerım . Tebrik ederim hepinizi
buluşmaya gelmek için tüfeğinizin olması şart değil ilk önce gelin silahlar hakkında bilgi sahibi olun daha sonra seçiminizi yaparsınız.yeni katılımcılara her zaman kapımız açık :
sevgiler
bu hafta buluşmaya gelmek için bütün olanaklarımı seferber etmiştim ama cuma günü nöbet var anca saat 10 gibi gelebilirim.bir mani çıkmaz ise. yaylı vs pcp yapardık
sevgiler