Fena fikir değil Ozan abi, Serdara haber vereyim çadırı neyin kapsın gelsin . Kesmeleri unutma abicim. Saygılar
sivas çadırı mı acaba ?
sevgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Fena fikir değil Ozan abi, Serdara haber vereyim çadırı neyin kapsın gelsin . Kesmeleri unutma abicim. Saygılar
sivas çadırı mı acaba ?
sevgiler
Sabah 05:30 da mekan da olurum. Serin serin, sessiz, sessiz ohhh mis gibim. Saygılar
sen en iyisi geceden yat orada gelenleri karşılarsın sabah sabah bu arada şekerler hala bende az katlettik ama baya var yani
sevgiler
selamlar Ankara da bulunan arkadaşlarımızı bekliyoruz.
sevgiler
yok yok abart biraz böyle olmamış tutacak yeri kalmasın hiç
sevgiler
allah rahmet eylesin. başınız sağolsun
Ozan abi Mersinin sıcağından kaçıp geldiya ondan Ankarayı özlemiş belli
Herkese Saygılar
Veysi
evet veysicim biraz atış yapmayı özlemişiz.mehmet kardeşime aldığım kesme şekerleri katlettik biraz.allahtan buluşmada (bizim attığımız sırada)pcp tüfekler yoktu yaylılarla baya atış yaptık.
sevgiler
ben gelirim ama erken için söz veremem
sevgiler
Len ordan konuşup durma, tatilci... Seninkiyle ilgileneli çok oldu olm, sen yoksun...
Sevgiler,
alındı anlaşıldı ilk buluşmada görüşmek üzere
sevgiler
cem abi ellerine sağlık çok güzel olmuş.artık benim bıçaklada ilgilenirsin inşallah
sevgiler
mersin erdemli den selamlar abicim ben bu hafta yokum 15 temmuz itibarıyla erdemli yakınlarında çeşmeli mevkisindeyim.ancak 23 temmuz buluşmasında aranızda olamaya çalışacağım.
sevgiler
arkadaşlar yanınız da olamak çok istedim ama mesai vardı.bundan sonraki 2 buluşmaya da tatilde olacağım için gelemiyeceğim.Anamur beni bekler.oradan Mersin sonra Ankara 23 temmuzdaki buluşmada görüşmek üzere.
sevgiler
Üstadlar yeni üyeleri buluşmalara kabul ediyormusunuz
saat kaçta gelelim elimiz boşmu geliyoruz yoksa bir adet var mı bilgilendirirseniz sevinirim
bu işe gönül vermiş silahı olan olmayan herkes aramıza gelebilir bizim gurup gelmenizden mutluluk duyacaktır.adet derken sadece tüfeğimiz varsa alıyoruz yanımıza yok ise zaten ordaki tüfekler ile atma imkanımız oluyor siz yeterki gelin.
sevgiler
bu hafta bende gelemiyeceğim nöbet durumu siz eğlenmenize bakın hobidaşlarım
sevgiler
Ben onu gerber ile yaparım ollummm..
togay cım icraat beliyoruz acilinden videolu falan
sevgiler
mekanı cennet olsun kardeş allah rahmet eylesin
2.5 litrelik plastik gazlı içecek metal dyo kutuları senden daha iyi attığım kesin hatta linkteki atıcınında senden daha iyi attığı kesin.
http://www.youtube.com/watch?v=48kI3C43pBI
bu ne şimdi ? forumda bilgi mi paylaşacağız yoksa tartışmamı yapacağız bence bu tarz hitaplarda bulunmayalım.
sevgiler
bu serdar kardeşimin videosu
bu da evren kardeşimin videosu
görüntüler cep telefonu kamerası ile çekildi artık kusurumuza bakmayın
iyi seyirler
sevgiler
Sabah 06:00 a kalmaz ordayım. Scubaları getiriyorum, hava sıkıntısı yok arkadaşlar. Bu arada Serdar diye bir arkadaş vardı Ankara Team de, bana bir allen anahtarı bakacaktı, sanırım hala bakıyor :). Rıfat Abi senin iş de seçimden hemen sonra Salı- çarşamba olacak inşallah, ön görüşmeyi yaptım.
erdinç pellet durumu hatırlat demiştin ama geç kaldık sanırım
sevgiler