Bu nedir Yahu... Gizli karanlık işleremi bulaşıyorsunuz..Habire kimlik değişiyor..Kim, niye değiştirdi Bu "Nic Name" yi,eskiden Ozzy di.
osman abi kimsenin suçu yok mustafa serdar beyden ben rica ettim saolsun kırmadı.
sevgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bu nedir Yahu... Gizli karanlık işleremi bulaşıyorsunuz..Habire kimlik değişiyor..Kim, niye değiştirdi Bu "Nic Name" yi,eskiden Ozzy di.
osman abi kimsenin suçu yok mustafa serdar beyden ben rica ettim saolsun kırmadı.
sevgiler
osman abi haklı ağaç bir bıçağa zarar veriyorsa o ağaçtan şüphelenmek lazım
sevgiler
+ yerine 00 deneyin (00905xxxxxxxxxxx) gibi
dürbün ve dampa ayak kullanıyor musunuz ? tüfek dürbünü bozmuş olabilir.tabi ki bu benim kendi kanaatim zira açıklamalarınız da dürbün ve ayaktan bahsetmemişsiniz.sorun bahsettiğim unsurlarda olabilir
sevgiler
tüfengin hayırlı olsun osman abi iyi günlerde kullan allah kazadan beladan esirgesin
sevgiler
togaycım hayırlı olsun.gümrükte sorun çıktımı bilgilendirirsen sevinirim.bir işlem yapman gerekti mi ?
sevgiler
gamo ise cfx veya shadowsport modeli tavsiye edebilirim.tabiki diğer arkadaşlarımızın değerlendirmelerini de dikkate almanızı öneririm.
sevgiler
elinize sağlık çok güzel olmuş.sadece aklıma bir şey geldi siz düşünmüşsünüzdür ama fikrimi söylemeden geçemeyeceğim.düzeneğin her yeri bence güzel olmuş yalnız pul koyduğunuz kısım sizinde söylediğiniz gibi faklı makinelerde uğraştırır sanıyorum yükseklik farkından dolayı.size önerim makine bağlanan kısımdaki pullu milin bir üstüne birde altına pul yerine somun koyarak karşılıklı sıkıp gevşetme şeklinde yapılması.affınıza sığınarak fikrimi bu şekilde belirmek istedim.iyi çalışmalar dilerim.
sevgiler
Rica ederim ne demek o sizin fotojenikliğiniz . Saygılar
Bu ara da bende fiyakalı çıkmışım hani... ( Kamuran abi sağolasın )
hani şu göbek hizasından çekmeyelim hesabımı ? evet evet fotojenik olmuş.kimseye söyleme ama
sağol abi sayende daha iyilerini yapacağım.
sevgiler
mehmet resimler süper çıkmış teşekkürler kardeşim.
sevgiler
Abi keramet sende değil dampadaymış . Şaka bir yana tebrik ederim çok güzel olmuş. Saygılar
seni şirin şey sabah şekeri olsana sen sağol kardeşim.
selamlar bugün atış buluşmasından sonra osman abi bana büyük bir süpriz yaptı gel sana dampa armağan edeyim dedi . öncelikle teşekkürü bir borç bilirim.kendisine verdiğim sözü de hemen tutmak için dampa dan sonra bir 10 mt gurupmanı yapıp video olarak koydum.umarım beğenirsiniz.
sevgiler
Yaşil sahalara dönmek güzel oldu. :))
Abi aramızda görmek çok iyi oldu özlemiştik
sevgiler
ellerine sağlık güzel grupmanlar allah bize de nasip etsin
sevgiler
valla gurupman deyince geçen buluşmada serdar kardeşimin dediği laf aklımda kalmış olacak ki aynen şöyle demişti "ne gurupmanı bu tüfekle grupman olmaz ben denedim olmuyor" serdar cım bu şekilde söylemiştin sanırım
sevgiler