aedemirci tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bayramlarda zor gibi sanki. Zaten buradaki Hayalet Poligon'da bayramda kapalıydı. Eskişehirliler olarak forumda organize olabilirsek bir buluşma ayarlayabiliriz. Es-Es Team sanki dağınık gibi duruyor şu anda..

Öne doğru gittiğini gördüğümde ben de şaşırdım haliyle :him:s Daha öncede yazdığım gibi şimdi NS ikili ayakla bir problem yok. Aşağı yukarı bu ayaklarla 350-400 atış yaptım. Dürbün sapasağlam yerinde duruyor..

İnşallah ilk fırsatta katılacağım. Bugünkünü kaçırdım gerçi. Eskişehir ekibi üyelerinden uzun süredir ses yok gibi forumda. Havalar soğumadan bir organizasyon yapsak kötü mü olur ??

Ben Eskişehir'deyim ama iş nedeniyle sık sık Ankara'ya geliyorum. Buluşma tarihlerinizi takip ediyorum ama bir türlü denk getiremedim. İlk fırsatta sizlere katılmak isterim.

Bu arada forumda Eskişehirli arkadaşlar olduğunu biliyorum ama daha kimseden ses yok ;,;-

Forumdaki tüm arkadaşların bayramınkı kutluyorum. Selamlar..

Alıntı

bunlar ile uğraşma al bir adet dampa ayak yatagun den keyfine bak

Şimdi bu Stirling'e para verdim. En azından bir deneyeyim. İşe yararsa ne ala, yaramazsa dediğin gibi yaparım. Bu işe yaramaz mı diyorsun genel olarak ? :him:s

Alıntı

Yukarıda dürbünün namluya doğru kaydığını okudum. Havalı tüfeklerde dürbünün namluya doğru kaymasına ilk defa rastlıyorum. Kullandığım bütün yaylılarda dürbün geriye doğru kayıyordu. Dürbünün ileri doğru kayması normal mi?

Valla dün 70-80 atıştan sonra ön (namluya doğru olan) ayak namlunun üzerine yürümüştü ;şrofls;.

Bugün dürbünü takıp epeyce bir saçma harcadım. 60-70 atıştan sonra dürbün baktım almış başını gitmiş namluya doğru ;,;- Normalde silahın tepmesi çok güçlü değil. Ben de dürbünü yeterince sıktığımı düşünüyordum ama ne oldu anlamadım :him:s

Yatagun dampa Mod99'a sorunsuz uyar mı ? Ya da aklınıza başka bir çözüm geliyor mu arkadaşlar ? Selamlar..

Eskişehir Team'de kimler var ? Ben de Eskişehir'liyim. Eskişehir'de buluşmalar gerçekleştiriliyor mu ? Bir de belki vardır ve ben erişememiş olabilirim ama her bir "TEAM" (bu arada keşke bu kelime için de Türkçe bir kelime kullansak) için alt forum oluşturmak ne kadar mantıklı olur acaba ? Bu sayede arama yapmak yerine o ekibin alt forumunda ilgili mesajlar toplanabilir..