hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan iyi atışlar yaparsın inşallah
iskeletory tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tamam abi bir arastırayım olmadı konu açarım napim hayırlısı olsun
-
mehmet allahtan bir mani çıkmazsa ben kesin gelirim hem benim için iyi olur uzun mesafeye pek atış yapma şansım olmuyordu inşallah diğer abilerimizde gelirler
mehmet bide bişi sorum benim tüfekte namlu kilidi durumunu biliyon senin tüfekte kilit pimin altına kadar gidiyor mu acaba benim tüfekte kilit kısa mı kalıyor acaba bi resim koyar mısın bi bakim kilitle pimin durumuna
-
tekrardan hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin... sıfır mı aldın mı ?
-
hayırlı olsun aldın mı tüfek ?
-
güzel bir buluşma oldu fakat diğer abilerimiz gelemediği için biraz buruk geçti ama bidahaki sefere inşallah hep beraber iyi bir buluşma organize ederiz
-
abi arazi neresi olacak onuda şimdiden ayarlasak güzel olacak aslında orda sıkıntı olmasın
-
sinan abi cuma günü ben poligona gelirim sizde gelirseniz buluşalım abi olur mu ?
-
abi ben arkadaşlarla balığa gittim gelemedim diğer arkadaşlar inşallah buluşmuslardır
ben bir sey soracam arkadaslar bu havalı tüfek lisansını nasıl nerden çıkarabiliriz bilgisi olan var mı ?
lisanslı olarak bu işi yürütelim bizden çıkaracak olanlar varsa bulusup konusalım
-
abi allahtan bi mani olmazsa bende gelirim gecenki buluşmaya gelemedim içimde kaldı
-
mod 99 kullanıyorum daha yeni aldım genel olarak hiçbir sıkıntı yok suan ilerde de olmaz inşallah mod 99 tavsiye ederim.
-
abi merkezde nerdeymiş gidelim bi ziyaret edelim ben bide özel güvenlik sertifikası alacam atışlarıma faydası olur süper valla ellerine sağlık
-
arkadaşlar ben de yeni başladım bu hobiye fakat yeterli bilgim yok forum sitelerinden elde ettiklerim
inşallah bu teami kurup bulaşmalar sayesinde daha faydalı bilgiler elde edeceğimi düşünüyorum
-
arkadasım hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah iyi atışlar elde edersin bende almayı düşünüyorum ama kararsızım bakalım..