Bu Kayseri'ye has bi grup olacak anlaşılan çünkü Kayseri'de bu işler zor oluyor.
Başlangış için Silahsız ve Grupmansız bir grup bile olabilir , netice bir araya gelmek ve bu meşgul'ü Kayseriye yaymak olmalı amacımız..
Bu meşgül'e heves etmiş bir sürü arkadaşlarım var fakat bir çoğu ilgisizlikten veya Kayseri'deki av-silah satıcılarının ilgisiz ve bilgisizliğinden şikayetçi (mesela adamın biri(satıcı) yaylı silahı boşken tetik düşürmem için elime vermişti dandik bir marka silahı, 3 ihtimal vardı ; ya bu ne böyle dandik bişey bu deyip bu işten vaz geçecektim,ya o dandik markayı alıp elimde kesinlikle patlayacagına eminim ki patlayınca bu işten vazgeçecektim ,ya da çok azımızın yaptığı gibi Yatagun ve AirGunTürk ile tanışacaktım..) çok şükür ki bu forum dayım!!!
Bir grup olmak Kayseri'ye faydalı olacaktır havalı silah ve atıcılık adına ki özellikle ben tek tek arkadaşlarımla Kayserî'deki av bayilerini bilgisizlikleri hakkında uyardım ve uyaracağım...
Ayrıca Kayseri'den gelecek yeni üyeleri takip edip bu hobiye ısınma ve başlangıç için tavsiyelerde bulunacağım tabi tüm forum 'daş ların yardımıyla...
Diğer Team 'lerden , Admin 'ler den bu konuya katılmaları ve tavsiye vermelerini rica ediyorum,Kayseri'de heveslide çok , alıp hayal kırıklğına uğrayanda çok,bilgiye erişemeyende çok ,aradıkları bilgilere armut düş ağzıma düş zihniyetiyle bakım araştırmayıp ilgisizlikten yakınıp bırakanda çok,yanlış yönlendirilende çok ,silah alıp atış yapacak arkadaş ve yer bulamayıp vazgeçen de çok vs.. ama hepsinin ortak noktası hepside bu yazdığım vs..sebeplerle bu harika yaşam tarzını terk etmişler...
Kayseri'yi kazanmak Türkiye'yi kazanmak diyorum herkesden yardım ve tavsiye istiyorum,Kayseri'yi bu yaşam tarzı ve hobi dalında bari olsun ot gibi memleket söyleminden ve kaderinden kurtaralım..diğer formlarda Kayseri'li hobi'daşları toparlamak için yardım diliyorum...
İlgili herkese şimdiden Allah Razı Olsun,Teşekkür ederiz...