benim hp yazıcımı tamir etmişti servis gelince kurdum baktım halen aynı arıza devam ediyor
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet resimler unutduk ya soldan sağa doğru sırayla dünya ya geldiler sarılı olanı dişi diğerleri erkek
[Resim Engellendi: http://img837.imageshack.us/img837/170/011020100471024x768.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
-
abi bende vardı,heç kullanmadım desem yeri var,bu arada harbiden o pim in olmayışı gözümden kaçmış bir eksik daha
abi tetiğin arkasında büyük vida var,o vidayı sökünce o tıpa ordan çıkar,yanlız dikkatli sökerken bir eliniz ile arkadan kuvvet bindirin taaki somunu çıkarana kadar,çıkardık dan sonrada baskıyı ağır ağır azaltın ki birden fırlamasın
-
yok abi barakuda deyil bu,yukarıdaki turna familyasına benzer barakuda,onun sırtı yanlara doğru çizgilidir,,buna kayış balığıda diyorlar kıssa dan
-
öncelik ile pm ne cevap, 24lük asso her bayide var
makina seçimin gayet güzel,kamış olarak zevk meseleesi,herkes 2 parçalı kamış der ama benim hiç elimden bırakmadığım kamışım teloskop spin kamış, 210cm uzunluğunda adı gibi yakışıklı çok hafif 135 gram cebine kat götür
diğer 270 lik kamışım 200 gram ağırlığında,aradaki 65 gramlık boy beraberindeki ağırlık farkını bariz ortada hissedebiliyorsun,kamış deyil sanki araç anteni tutuyorsun elinde yani o denli hafifsahtelerimi bir ara fotoğralarım yarın olabilir
-
Selçuk abi owner yahut sasame nin 3 yahut 4 numara iğnesini tavsiye ederim,sizin kullandığınız o iğne kalın,balığın çenesine aniden oturu vermez tasmalaman lazım,
olta düzeneğinize şeytan oltası diyorlar,misina ve iğne den oluşan takım,en verimli av bu yöntem ile avlanır kıyıdan,
atçek avım dan kısa görüntüler,
24lük asso misina,2,70 lik 2 parça remixon kamış,makina nın adını unuttum 10 bilyalı ufak bir spin makina,rapala yozuri cristal minnov sırtı siyah yan tarafı parlak bir rapala gece avı için iyi dikkat çekiyor,
turna balığı
[Resim Engellendi: http://img833.imageshack.us/img833/5520/dsci22431024x768.jpg]
bu balığın adını unuttum aklımda trançi kalmış öylemiy di yav
[Resim Engellendi: http://img291.imageshack.us/img291/610/dsci22441024x768.jpg]
[Resim Engellendi: http://img716.imageshack.us/img716/3337/dsci22461024x768.jpg]
-
gece görüşlü kameram yok olunca onuda yaparız
sen şimdilik bunla idare et
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
havalar serinlemeye başladı burda dünden beri,şuan deniz dalgalı çırpntılı,gece üşürsek döneriz 24 de at çek yapmaya gideceğim,tabbi bırak ma olta takımı da götüreceğim bir tane levrek yahut kuzu alsam üşüme neyim kalmaz hatta denize bile girerim gece gece
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
adamların ülkesinde var kardeşim balık,bizde de vardı zamanında,aç gözlülüğümüz den kuruttuk
-
pardon yukarıda cümleyi ayırmışım doğrusu barakade buraların deyimi ile,300 500 metre misinaya 1 er metre ara ile iğne bağlıyorlar,yemleyip açıklarda ( çok deyil 10 20 kulaç arası,) derinlikte kayalık bölge nin etrafını çeviriyorlar,yada balığın geçiş noktalarına dçşüyorlar,3 4 saat sonra topluyorlar,
bildiğim kadarı ile bu sistem ile avlanmak yasak,
-
şimdilik 2 rengini al,
1 şefvaf renkli içi simli olanın dan, ( gümüş rengi )2 fosforlu rengin den olanın dan al, 65mm yahut 85mm, iğnesi ile birlikte tanesi 1,5 liramı öyle birşey,hava açıkken gümüş renkli olanı kullan,karanlıkta fosforlu olanı
-
sabah 5 den gün ışıyana kadar,akşam 5 den gün karana kadar,rapala çeşidin bolsa idi şu rapala ile akşam, gece de deniyebilirsin derdim sefvaf top al içine su dolabilen, ragot roglo nun simli ve fosforlu sahtesi var ucuz levrek de çok güzel iş yapar,ara beden 1,50mt olsun sonra sahteyi bağlarsın,
-
gezer kurşun rapalanın aksiyonu nu etkiler,gagalı rapalayı hızlı çekmiyeceksin,yavaş yavaş,aksi taktirde yüzüşü değişir,
su kenarına yakın sıfır durma,1,5 bucuk 2 metre civarı uzak durarak oltanı at,ve yatarak yani çökerek oltanı at,levrek kıya dan en fazla 25 mt açıkta gezer,levrek kıyı balığıdır,ben oltamı takribi 20 25 30 mt ileri atıyorum balık peşine takıldımı kıyıya kadar takip ediyor son hamlesini yapıyor bunu görebiliyorsun ,bunun için kıyıya yakın durma balık ürker kaçarrapalan batan tip mi yoksa askıda kalan tip mi?floting modelse askıda kalan tip,rapalayı suyun içine koy dene batacakmı su üstündemi kalacak ,batan tip ise olta attığın yeri iyi tanıman lazım,taktırma rapalayı
-
yazuri demedin mi sen bana burda strikepro var yazuri kadar güzel yüzmedese iş yapar bu rapalan,beğendim gübbes balığını andırıyor,misina hiç kullanmadım,ama 30mm biraz fazla kalın deyilmi rapalan 5 gram onu nasıl atacaksın bu misina ile ileriye hiç olmazsa 25 lik bari kullan ve asso olsun makinayı da iyi araştırıp öyle almanı öneririm,
hade bakalım çok tutda beraber yiyek -
evet abi biraz öyle geç kaldım aslında kısırlaştıracaktım,yavrularu zayıf diye erteledim,o ara ne zaman verdin yine hamile kalmış bu arada 2 ci yavruda çıkış yaptı diğerlerini bekliyoruz
-
nazlı yine doğuruyor 1ci geldi siyah beyaz 2ci ve 3 cü yü bekliyoruz belkide bu sefer dört tane gelir resimler doğum dan sonra
-
namlu ucu chrony yer geliyor düzgün de ölçebiliyor bazen beynide karışıyor o kadar tüfek ile test yaptım,hemen her tüfek ile stabil değerler veriyor ve bu beni çok şaşırtıyor
cebelas dan sıpariş geçin,3 seçenek var sıpariş sürecinde,biri garantili idi sanırım,o haric biri 7 gün de diğeri 2 hafta içinde kapınıza kadar geliyor,bu 3 tür seçeneğin kendine has kargo bedeli var,
bana gelen paketin dış bölümünü sarmamışlar,dış bölümünde tüfek mermi avcı resmi vardı,buna rağmen takılma dan geldi, yine sıpariş sürecinde hediye butonunu tıkladığımı söylemek istiyorum,koli dışında fiyat yazmıyordu -
eline sağlık güzel grupman
-
yılan balığıda gelir tavuk ciğerine
-
bu mesafeden kuvvetli bir ok çok rahat deler o fırını,mermi sekiyor ok yapsa daha iyi olur kanımca