sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bendeki 10.40x50 zos a göre 10x ile sıfırlama yaparsam ve 40 zoom a alıp atış yaparsam vuruş noktam bir öncekine göre değişiyor,300mt ye 40 zoom ile attım nereye gittiğini göremiyordum saçmanın,

30 zoom a kadar iyi ondan sonra vuruş noktam da kayma başlıyor,bende 12 zoom da haklemiştim zaten gerek kalmadı ;şrofls;.

senin tüpün valf i arızalanmış kardeş, o yay mefta olmuş, 100 bar ın altına inmemeni tavsiye ederim,zaten 100 barın altında basınç azaldığı için senin dürbün ün ile nişan aldığın uzak mesafede vuruş noktan kayacaktır,100 bar ile 170 bar arasında dahi pellet düşüş farkı var

boyu o kadar uzamadı henüz bu tüfeğin ;kihhik, vallah 400 mt ye atmak dansa piyasada henüz örneği olmayan 100 mt 5 i aynı delik de video çekmeyi yeğlerim 8)

tabbi yardımcı asistanım fx glad ile sabit basınc üzerinde bir kaç grupman ön çalışması yaparak,kaçıncı atışda neler yapmam gerektiğinin çalışmasını yapmam gerek,
    grupman ölçüsüne bakarak dan 400mt de saçma ne kadar dağılma yapar hesabını da sen yapıver gari ^^

dip not düşeyim,bundan sonraki videolarım çift kameralı çekim ile yapılacak,biri beni çekecek diğeri hedefi :whistling:

benim gördüğüm kadarı ile yeni versiyon olmasına rağmen bir kaç kullanıcının tüfeğinin arıza yaptığını kendi yazdıkların dan okudum,özellik ile kurma kolunun bağlı olduğu bölgede sıkıntı var,malzeme kalitesi kaldırmıyor demekki bu durumu,
    birde şu var,tüfeği ne kadar sıkla kulanmaya bağlı bir durum, ama diğer dianalar eski model olmalarına rağmen sıkıntı yarattıklarına raslamadım diyebilirim,benim mod48 i söküp dağıttığım kadar servisi söküp taktımı karşılaştırmak isterim doğrusu ;şrofls;.
    bu arada ben 3cü sahibiyim ;kihhik,

pcp tüfeklerde bullpup kundak kullanmak çok zevkli olsa gerek :rolleyes: anlık atışlarda, hemde destekli atışlarda desteğe daha düz oturuyor ön kundak,

bu da benim bullpup lu diana mod48 im ;tacli#

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

tek ilgi duymadığım şey araba kullanmaktır ama tamir ederim ;grin; ,kullanırım kullandım da ama nedense hiç ilgi duymadım,motorla açık hava iyi geliyor ;şrofls;.

balık avı benim hobim dir ;grin; ,7 yaşında tek başıma evden 7 kilo metre açılıp dereden pisi balığı tutmuşluğum var serçe parmağım kadardı ;şrofls;. onu da anamın sarı simli kazak yumağını misina niyetine kullanmıştım ;lol; iğne olarak da toplu iğneyi eğmiştim solucan takmıştım ;grin; balığı tavada kızartmıştım ;rofl.; minnacık balık tavaya yapışınca hepden telef olmuştu ;şrofls;.

bak bir sorun ile 29 yıl öncesindeki anımı hatırlattın bana ;tacli#

tutmuşuz bir yol 5 den aşağı boş çekmeyiz ;şrofls;. bu balık baraküda gillerden ;şrofls;. 5 balığı 5 kez arka arkaya atıp çekme ile aldım ;grin;;şrofls;. yan seyircilerin ağzı sulandı ;şrofls;. hedefde daha irileri var nasip kısmet olursa bir gün onunlada boy fotosu çekineceğim ahaa böyle yandan ;grin;

[Resim Engellendi: http://img826.imageshack.us/img826/8393/dsci2064640x480.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

[Resim Engellendi: http://img42.imageshack.us/img42/5438/dsci2069640x480.jpg]

sendeki sahte iş yaparda doğru zamanda balığın gezebileceği noktalara atış yapmak önemli,
    ben bunları yeni aldım,kuyruğu geniş olanı çok met ediyorlar,baba levrek çekenler varmış gece sabaha karşı,bendeki rapalada çok güzel ama bir türlü istediğim boyutda denk getiremedim,,bir tane daha rapala alacağım poper cinsin den,
    [Resim Engellendi: http://img405.imageshack.us/img405/1200/dsci2075640x480.jpg]

seninkileride bekliyoruz :)

derede gümüş balığı yok ama levrek ve türevi avcı balıklar kefal yavryları için dereye giriyorlar :) bu avımdan bir önceki gece sabahladım orda,bir tane kefal tutamadım sepete girmedi,hızımı alamadım kaptım atçek takımını sonuç ortada,iş icabı ile ancak gece 1 de av yerinde olabilirim,bu yüzden küçük kefal yakalayıp bekleme şansım yok,olsa şuan burda kuzu veya trofe levrek ile resim çekinmiş olurdum :)

aynı yerden taa antalya dan bir arkadaşım gelmiş avlamış silikon sahte ile 2 3 kiloluk levrek çekmiş, kaç para silikon sahte 1 tl var yok ;kihhik, balığın ağzındaki magnetic rapala nın fiyatı 25 gayme,bir kopartırsak yandık vallah :)

hızımı alamadım yeni makina aldım atçek için,çok zevkli oluyor,benim hacı murat önde arkadan hızla gelen ferrari yol istiyor ama bu hacı murat yol vermeyip sürekli zik zak çiziyor ;şrofls;. en sonunda hacı murat bir ani fren yapıyor arkadan gelen ferrari ağzı açık gelince hurrara tosluyor ;şrofls;.

https://www.airgunturk.com/www.bal%C4%B1k…1adas%C4%B1.com sitesindeki abilerim acemi acemi ilk sınavında daha böyle isen usta olunca kimbilir neleri çekersin misali yazılar yazıyorlar ;şrofls;.

swordfish01tr:

sağol kardeşim teşekkür ederim :) biri hadi balığa gidelim desin işi gücü bırakır giderim ;şrofls;. büyük sitres atıyorum :)