derede gümüş balığı yok ama levrek ve türevi avcı balıklar kefal yavryları için dereye giriyorlar bu avımdan bir önceki gece sabahladım orda,bir tane kefal tutamadım sepete girmedi,hızımı alamadım kaptım atçek takımını sonuç ortada,iş icabı ile ancak gece 1 de av yerinde olabilirim,bu yüzden küçük kefal yakalayıp bekleme şansım yok,olsa şuan burda kuzu veya trofe levrek ile resim çekinmiş olurdum
aynı yerden taa antalya dan bir arkadaşım gelmiş avlamış silikon sahte ile 2 3 kiloluk levrek çekmiş, kaç para silikon sahte 1 tl var yok balığın ağzındaki magnetic rapala nın fiyatı 25 gayme,bir kopartırsak yandık vallah
hızımı alamadım yeni makina aldım atçek için,çok zevkli oluyor,benim hacı murat önde arkadan hızla gelen ferrari yol istiyor ama bu hacı murat yol vermeyip sürekli zik zak çiziyor en sonunda hacı murat bir ani fren yapıyor arkadan gelen ferrari ağzı açık gelince hurrara tosluyor
https://www.airgunturk.com/www.bal%C4%B1k…1adas%C4%B1.com sitesindeki abilerim acemi acemi ilk sınavında daha böyle isen usta olunca kimbilir neleri çekersin misali yazılar yazıyorlar
swordfish01tr:
sağol kardeşim teşekkür ederim biri hadi balığa gidelim desin işi gücü bırakır giderim büyük sitres atıyorum