sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

arkadaşlar bu gün bayağı yoğun idim,çekimlere başlayınca adeta müşteri yağdı dükkana 8o 2 taşı bir ara da hakliyem dedim,alel acele bu grupman çıktı desteksiz,çekim bitti en az 20 dakika kimse gelmedi yok böyle birşey X(
    her 2 pelletde kısa mesafe de gayet isabetli,uzun mesafeyi araziye çıkınca deniyeceğim,

fx glad da sorunsuz iş görüyor,zor girme gibi olasılığı yok,pelletlerin kuyruk kısımlarında böyle ufak ufak ezikler çıkıyor var yani,pek bir sorun teşkil etmiyeceğini düşünüyorum,ban pellet ile ben 750 fps anca atar diyordum 888 fps yi gördü yehoo.gif

saygılar

link:

http://www.dailymotion.com/video/xdmjwj_f…and-apach_sport

söylenenlere göre kolay modifiye edilerekten,bizim kullandığıız pelletlerin nerdeyse 2 katı ağırlığını atabiliyor,atıyormuşda,onun dışında çok fazla güç istemeyenler için,o fiyatlara özellik bakımın dan daha avantajlı tüfekler de mevcut,

düşünmüyor deyildim ama fiyatı beni aşar,o parayı veremem,veririmde veremem, firma kaça maal etti orası onlar bilir,bu tüfeğin servisi ni kim yapacak,kendim için sormuyayım,bu tüfeği düşünenler için,

bsa lar air arms a rakip firma dır,bir air arms kadar tat vereceğini sanmıyorum,air arms kadar rağbet gördüğünü hiç mi hiç sanmıyorum,,farklı birşeyler getirsinler alalım,çok güçlü 100mt de 5 kuruşluk grupman yapabilecek kapasiteye sahip bir tüfek çıkar ve gelirse,
    o dakika fx glad ı satarım g;$i yani buda zor ;confused;

fx ile o şişe nin kırıntılarını dahi vurabilirim ;grin; mesafe yine 100mt idi, ilk fx glad lı videom da kırdığım şarap şişenin boğaz kısmına 3 atışım vardı,kıymık kıymık olmuştu şişenin boğaz kısmı ;kihhik,

dürbün takayım 2 taşı bir taşla vuracağım ;şrofls;.

bu sabah bende atışa gittim,havamı aldım geldim ;şrofls;. kaç zamandır atışa gidemiyorum,bula bula bu günü buldu rüzgar :wacko: hava kapalı,reddot ile 107 ve 137 metredeki şişeyi zor görebiliyordum :wacko: ,şişeyide diktiğim yer aşağıda kalmasınmı ,birtane şişeyi de yere koyduğum şişenin üstüne koydum,sezinlenmişim işte 8o , yinede sinirlerim gerilmeye başladı :( ,zaten zamanım çok kısıtlı idi,üstüne üstelik reddot un ayarı yapılmamıştı,hedef kağıtını asacak bir yer yok,bocaladım durdum iyi kötü az bucuk ayar çektim,yine olmadı,bu kezde pellet in şişenin neresin den geçip gidiyor onu göremiyordum reddot dan, ama şişeleri vuramadım ;şrofls;. 10 15 atışlık çekim yapmışım,kamera biraz daha net açıdan çekim yaptığı için,şimdi izledim,keşke yağ tenekesi getirip grupman yapsaymışım,her atışım aynı yere vuruyor ;şrofls;.

teneke olsaydı iyi kötü denk getirir,2ci atışımda yine aynı noktaya nişan alıp vururdum,red dot u tam bir ayarlıyamadım kağıt üzerinde,asacak yer bulamayınca bu günkü arazi atışım yan gelip yattı
    en kısa zaman da yine çıkacağım araziye,bu sefer dürbün takacağım,pellet in düştüğü açı aralıyığını daha net göreyimki,duruma göre 5 6 clik çevirme ile düzgün hizalamayı yapabileyim

,geyik olsun biraz hep vurduğumuzu deyil biraz da vurmadıklarımızın görüntülerini piyasaya sürelim

aaaşam olsada yatsak yavv ,5 saatlik uyku çekip araziye indim,9 da dükkan aç gece 1 e kadar beklenirmi şimdi

pellet in düştüğü nokta en az 120 metre,arkadaki şişe 137 metre bana,video da çok yakın gözüktüğüne bakmayın :rolleyes:

her ne kadar şişeyi vuramasam da ;şrofls;. aynı kareye 1.36 saniyede 6 pellet göndermişim dedimya reddot ayarsız :)

bu arada mod99 un isabetlimi değilmi düşüncesi ni ortadan kaldırmış bulunuyoruz :thumbup:

hafta içi yeni bir video çekeceğim,o zamana kadar gösterimde olacak,sonra video yu kaldıracağım ;confused;

saygılarımla

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

scuba tüpünü 15 tl civarı dolduruyorlar,ancak oraya yürüyerek gidip gelmiyeceğinize göre masrafı biraz daha artıyor,

son olarak düşündüğünüz dominator modeli nin tüplerinde sorun çıkabiliyor,ben 2 kullanıcı da gördüm,kendileri tüplerin içini açık o yarık kısmı formlarda yayınlamıştı,insanlar birşeyler ile uğraşıp hoşça vakit geçirmek istiyor,

zevk için de hayatınızı riske etmeyin,hiç şakası yok 200 bar basınçlı tüplerin,el bombası g;$i

operasyon başlıyor ;#taban^l yarın 1,30 saat az uyuyacağım,arazideki perfonmasını bir göreyim şunun 8)

[Resim Engellendi: http://img155.imageshack.us/img155/5932/dsci19551024x768.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

reddot un altına destek yaptım kauçuk dan peki niye 8o

[Resim Engellendi: http://img690.imageshack.us/img690/4804/dsci19521024x768.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

stoegerx20 yi chrony den geçirdim,benim önceki namlu ucuna takılan chrony saçmalıyormuş meğersem,500fps ile ölçüyordu gamo raptor sarı pelleti ;kihhik,
    bu gün 910fps verdi gerçek chrony, 5,4 grain ağırlığında gamo raptor sarı pellet,

gamo expandar pellet ile 7 grain civarı ağırlığı var,745fps civarı verdi,yeşil gresli hali ile, yay ilk günkü gibi deyil tabbi ama taş çatlasın expander ile 800 fps yi anca görür, 1200 fps lik ölçümü herhalde 3 grainlik pelletler ile yapıyorlar,yani balon bunlar göz boyama,

birde benim ik stoeger x20 mim yeşil gresli olsun olmasın rahat çalışıyordu,şuanki x20 yeşil gressiz acayip derecede sürtünerek ilerliyor piston,bariz hissediyorsun tüfeğin gücünün düşdüğünü,keçeyi şöyle ufak dan sıfır zımpara ile çok hafif traşlasammı ki ;confused;

bebeler 10 günlük anca ;grin; yanı başımda doğurdu nazlı, nazlı acayip tutkun bebelerine,devamlı emziriyor,5dk uzaklaşıyor nazlı koş bebelerini çalıyorlar diye sesleniyorum,inanırmısınız koşarak gelip yuvanın içine giriyor yok böyle bir şey ;şrofls;.
    nazlının yavruları çabuk gelişiyor sürekli emzirdiği için,süt yapacak yemekler veriyorum,bu son kısırlaştırtacağım nazlıyı,arkadaşım var 130tl ye yapmışdı evdeki pupsi adlı dişi kedimi,kardeşi paul u 30tl ye yapmıştı,erkek kedilerinki kolay oluyor,dişi kedininki zor,hayvan kendini 2 3 günde ancak toparlıyor,onuda dışarı salmıyoruz,

çatıda 5 yavrulu anne var ;şrofls;. ,diğer çatılardaki yavru sayılarını bilemiyeceğim ;şrofls;. hepsi de aynı aileden,

kedileri vermem kolay kolay,espiri yapıyorum,ancak benim gibi hayvanlara düşkün birini bulursam veririm,o kadar içli oldumki,kedileri isimleri ile çağırıyorum,

sas modellerinde sökemediğiniz vidayı şu yön ile çok kolay sökebiliyorsunuz,bunun için önce o vida başını bozmuş olmalısınız ;şrofls;. çok dandik bir vida,

öncelik ile bu iş için gerekli malzemeler,

1 kontrol kalemi ucu ebatında torna vida,

2 daha büyük torna vida,

3 ev ahalisinden biri,yahut konu komşuyu çağırın,

4 ufak çekiç ;şrofls;.

yardımcınızın eline kalın tornavidayı verip,sas modelindeki kalın kundak vidasını tutmasını söylüyeceksiniz,

öte yandan siz çekiç ve torna vida ile .bozulan vidanın sağlam yerine ufak ufak dabeler indiriyorsunuz, ( sola doğru,saatin tersi istikametine) hemen açılıyor

hatsan ın pcp tüfekleri için birşey diyemiyeceğim,lakin şuan mevcut mod99 un beğenmediğim 2 yeri var,namluyu bağlıyan vida sökülmüyor,ha birde kundak vidası,onu yukardaki yöntem ile hallettim,onun dışında piston contası o eskilerden,benim için hiç önemi yok,
    öyle bozulacak bir yerini göremedim bu kez,özel bir çaba sarf etmek gerek ;kihhik, isabetliliğine gelince onun videosunu çektiğimde siz karar verin

mod31 güzel tüfek,üstüne 150 200 tl katıp 2ci el abilerini almak daha güzel olur kanımca :)

wd40 ı zor durumda iken kullanın,şayet tüfeğiniz pas tutmuş ise,onun dışında yağlamak için kulanmayın,

namlu oringi için sentetik gres alın kullanın,ömrünü uzatır o yuvarlak contanın,

namluyu tam kırmadan kırıyorsunuz hafif,o şekilde kalır,pellet yüklediğin yern altında tırnak var,o yerinden kurtuldumu kurmayı bırakın,
    namlunun diğer ucunu bez ile tıkayın,pellet yüklediğin yerden,balata temizleyicisi spreyini içeri doğru yavaş yavaş püskürt,namlunun içi dolsun,o şekilde 10 15 dakika beklet,aynı işlemi bir kez daha yap,ardın dan misinalı bez le harbi çek,
    namlunun içine bakarak dan saçlarını taraya bilirsin ;şrofls;. isteğe bağlı jöle de sürebilirsin ;lol;

şaka bir yana, kullandığın makina yağ ile hafif den tozunu alıp,tüfeğini komple bir beze sarıp kaldırabilirsin,bez pamuklu olsun,

yeşil gres kullanırsan çok az kullan,tek kat çek yeterli,ve piston contasının 2cm berisinden sür,aşırıya kaçarsan dizelleme yapar,atışlarında patlama sesleri duyarsın,yanık kokusu gelir

pellet olarak bir de fx i denemeni öneririm,burdan herkeslere sesleniyorum,fx jsb dışında grupman çalışması yapmayın,elimde bir sürü marka pellet var,hepsini chrony de test ediyorum,en gerçekçi ölçümleri bu pelletler ile alıyorum,
    diğerlerinin gramajı bir birlerini tutmuyor,dolaysıyla buda chrony ölçümlerinde farklı fps oranları veriyor,bir fx bir jsb ile ölçüm yaptığımda aradaki stabil sayımsal oranlarındaki farkı bizzat gözlemledim