neden herkes aynı anda atışlara başlamıyor hem daha rahat atış yapar kullanıcılar,atışını bitiren mevziden çekilir diğerlerini bekler,
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
ne mangalı herkes sucuğunu ekmeğini,termusunu getirsin,çalı çırpı toplayın,sucuklara bulduğunuz çöplerden geçirin,yakın ateşi,közünde sucuğu ısıtın,arada bir ekmeğe emdirin,doldurun çayınızı keyfinize bakın haa bir de domates şaklayın
isteğe bağlı biberde közleyebilirsiniz
[Resim Engellendi: http://img714.imageshack.us/img714/5589/fotograflar272.jpg]Uploaded with ImageShack.us
afiyet olsun
-
keyifli bir gün geçirmişsin anlatımın dan belli oluyor paylaşımın için teşekkürler
-
güzel atışlar bunlar tebrikler
-
söylediğim gibi o küçük yay 2 tetik bıçağının arasına giriyor,öyle olması lazım,, o uzun yayın yeri tetiğin arkası tam aşağısı iç duvara sıfır düzeyde monteli olması lazımdı, çok oldu sökmeyeli unutddum gitti,
-
yav büyük yayda var desene,sabahdan beri onu düşnüyorum,birazdan dönerim
-
o küçük yay 2 tetik bıçağının arasına girmesine lazım, resimde çiziyim gösteriyim dedim ama bu yeni microsoft office i çözemedim,nerde bunun kalemi boyası çöpü
birde o yayın sağında ön tarafında bulunan siyah parçayı çözemedim daha doğrusu o siyah parça ortasında bir çıkıntı var,o siyah parçanın yay ile alalası yok ise,o küçük yay 2 tetik bıçağının arasına giriyor,
-
tüfek dahil bütün parçalarının resmini çekip yayınlarmısınız
-
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
-
tebrikler güzel olmuş,yakında daha güzelleri ortaya çıkacağına eminim,bu sefer namlunun ucunu aşağı yukarı sallamadan at,grupman dikeyleme olmuş birazcık,,daha doğrusu alıp verdiğn nefesi tüfeğe yansıtmamaya çalış güzel olmuş eline sağlık
-
bende stoegerde öylesine bir denedim,hafif ama sağlam bir yapıya sahipmiş,tahtaya attığım pellet in kafası aynı resimdeki gibi hal almıştı,tabanca için uygun olduğunu düşünüyorum
-
maşallah maşallah ilk atış bayağı iyi olmuş yavv çekirdekden yetiştiriyorsunuz yani açılın millet kara bayram ve adamları geliyor
-
elinize sağlık çok güzel olmuş
-
ince yapılı şişeleri kırıyor,depozitolu bira şişesi,70lik rakı şişesini kıramadı,ts10 daha ağır olduğundan vurunca okkalı yapıştırıyor
-
ts10 pelleti 70 mt üzeri atışlarda tahribat için kullanın arkadaşlar,kısa mesafe ipe çöpe atış yapacaksanız,başta fx pellet,ardından promagnum ve benzer kafa yapısına sahip pelletleri tercih edin,
-
o fiyata daha bir güzel sıfır tüfek yok sanırım,hatsan ın yayı oluyor,normal yayına göre 1 sipir fazla ölçüp kesip takabilirsin,de,,kendi yayı biraz daha güçlü,
hatsan yayını kesmedende takabilirsin,yay dengeleyicide takılı yaklaşık 3,5cm civarı kademeli bir uzatma var,onu çıkarıp yayı komple takabilirsin,ama bu kezde yay dan çok titreşim geliyor, -
bayağı derine inmişsin kardeş
stoeger de en çok arızaya raslanan bölüm yayının çabuk kırılması,
ahşap kundaklarda,dipçik bilekliğinin boğaz kısmından çatlama göstermesi,dipçiği elinde kalanı da gördük,benimkide şuan çatlak durumda,
ahşap kalitesi dandik,sentetik kundaklısını seç derim,onun dışında ben şahsım bir arızasına raslamadım,
tüfeğin bozulursa,(yayı kırılırsa) fabrikaya göndermen gerekiyormuş,teknik servis de tek usta mevcut,
combo paketlisini alırsan o tüfekde gez arpacık yok,dürbün takman şart,
x50 ağır bir tüfek,destekli atışlar yapman gerek,çabuk yorulursun desteksiz atışlarda,
tüfek güçlü bu yüzden,4,5mm de ağır pellet atarsan uzak mesafelerde 5,5mm pelleti aratmaz,tavsiyem 4,5mm,
ayrıca yukarıdaki son mesajımı yutuyorum hatsan ın bu 2010 için ürettikleri yaylı tüfeklerden çok umutluyum eskilere nazaran tabiki,önce walter falcon un arazideki boyunun ölçüsünü bir alayım,onu satar yeni versiyonlardan bir tane alıp denemek istiyorum
-
elinize sağlık,paylaşım için teşekkürler,çalışmalarınızda başarılar dilerim,
dürbün ün kendisi sabit durmaz ise tepmesi çok olan tüfeklerde,tetik düşürdüğünüz anda,ani çık kısa görüntü buğulanır,puslanır,hedef in yıkıldığını o anlık zaman diliminde göremiye bilirsiniz,farkına vardınızmı bilemiyorum
saygılar
-
hayırlı olsun, tebrikler masrafsız bir moderatör yapmışsınız,üretmek iyidir