sağolun teşekkür ederim,
kene nasıl çıkarılır videlo anlatım, bu site çok faydalı bir site,akılınıza ne geliyorsa arama motoruna yazın,araba tekeri nasıl sökülür o bile var yavv yok yok
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
sağolun teşekkür ederim,
kene nasıl çıkarılır videlo anlatım, bu site çok faydalı bir site,akılınıza ne geliyorsa arama motoruna yazın,araba tekeri nasıl sökülür o bile var yavv yok yok
meyve sebze devede kulak kaldı,iş hayatı durdu dünya da,truzim bıçak gibi kesti burda,son 2 gündür yeni gelenler var,kimi yerde tatili biten i parası da yok ise kapı önüne koydular,burdan 380 euruya otobüs kaldırdılar avrupa ya,
tatili henüz bitmemiş turistler para harcıyamıyordu bizimde başımıza gelir burda kalırsak diye,giden bir şekilde gidiyordu kara yolu ile,gelen hiç yoktu,dolaysıyla oteller boşaldı,
iş yapamıyan esnaf ile papaz oldum burda 2 haftadır,adamların cebinde para yok,benimde işlerim düştü,malı veresiye versen ,geri alacan diye iman dan çıkarıyor millet,son 2 haftadır acayip sitres doluyum,gelen 10 müşteriden 3 4 ü veresiye istiyor,iş yapamıyorlar adamlar,kaldık böyle vallah
bu işler hep bir birine bağlı,uçak ile sadece turist gelmiyorki,iş adamı işini yürütecek gidemiyor,malzemesi yok işçisi yatıyor, saymakla bitmez zararları,
sebze meyveye aşırı talep olursa,bu yıl yandıkki ne yandık malum örneği var,kırmızı et
tebrikler güzel olmuş at44 ile bu mesafede yapılan seçkin grupmanlar dan bir tanesi gördüğüm kadarı ile
çalışmalarında başarılar dilerim,kendine bir destek yapsan fena olmaz diye düşünüyorum,tripod dan filan
o kadar kesse diyorsunda pelletin in hedefe vurup çıkardığı sesi de hesaba kat derim,bahçede atış yapıyorsan eğer
kene beni bir kez daha öpmüş
akşam iş dönüşü eve geldiğimde duş alıyım dedim önce,banyo da iken üzerimi kontrol ettim,ilk baktığım yerde kene var yine
bu daha küçük minnacık bir kene ama yeri ters kendim çıkaramam,sabah doktoruma giderim o çıkarır dedim, ( veteriner Mustafa )
bu kezki çok küçük olduğun dan ve henüz çok yeni yapıştığından,o bölümde hiç kızarıklık yok idi,
sabah kalktım aynaya baktım anaaaa kene yokk lann nere gideen daha karpuz keseceğidik
baktımki burnumun dibinde,sol pazuma yapışmış,şak alıverdim,mini minnacık derimden bir parça vardı ağız etrafında
anlaşıldı bu yıl çok öpüleceğiz kene tarafından
sağolun komutanım teşekkür ederim sizi görünce o gün arazide atış çalışmalarımız aklıma geliyor hani bir kemik dikmiştik atış yapıyorduk,hatırlarmısınız komutanım kemik üzerinde 3 lü grupman yaptım demiştim ben sigarayı şöyle bir sallatmıştım yerinden siz vurmuştunuz o kemiği bulmaya gideceğim fırsatını bulduğumda arşive katmam gerek bunu bu arada 2 tüfekde fx gladiator dür ve mesafe 50mt nin biraz üzerlerinde,ölçmem gerek,ve atışlarımız desteksiz idi
saygılarımla
abi suikast olmasın bu kediye mama verip üzerine kene yapıştırıp eve göndermiş olabilirlermi ( espri den ibaret )
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim
sağol abi teşekkür ederim
bu aralar pek giremiyorum balıkçıadası.com a,sezon hazırlığı yapıyorum halen ,
önceki gün komşum sahilde akşam üzeri çevirme yapmışlar,1 levrek ve bir adet de baba baraküda balığı göndermiş, kocaman birşeydi,ilk defa yedim baraküda yı
balık yapacak gibi abi,denemek lazım
ve günün anlam ve önemini belirten video
sağol kardeşim yanlız arazide deyil yatakda buldu kene beni paul dışarıdan getirmiş,şimdi biraz dan evdeki 2 kedime ilaç uyguluyacağım onlarda rahat olsun bende
tebrikler,tüfeğe alışdıkça daha güzellerini yaparsınız,az kalmış tetiği çok sert,tetik düşürme anında birazcık erken davranmışsınız,bu atışlarınıza göre elinizde diana tüfek olduğunu hesap edersem daha küçük grupman yapacağınızın kanaatindeyim bu tüfeğin tetiğini düşürene kadar bayağı nefes tüketiyorsunuz,arada kontrol elden kaçabiliyor ,daha yumuşak yürüyen tetik ile fazla zorlanmadan kasılmadan,tüfeği oynatmadan da daha rahat tetik düşürebilirsiniz
sağolun teşekkür ederim,
bu gün gengo isimli kedimin kuyruğunda 4 5 tane keneye rastgeldim,bunlardan bir tanesi oldukça büyükdü,yeşilimsi olanlardan,köpeklerde çok gözükür bu kene,
bu sipreyi o kene nin üstüne sıktım,aradan 3 4 saat geçti kontrol ettim kene ölmüş,
tavsiyem bu sipreyden alın,kokusuna yaklaşmıyor bu böcek,250ml gram ı 70 tl,100 gram ını ben 30 tl ye aldım,kıyak geçti birazcık
abi kene sabit durmuyorki çıkarınca süratle ilerliyor,bu gün kedi den 2 tane kene çıkardım,aynı yerden beraber geldi,birini kaş ile göz arasında kaybettim üstüme atladı diye elbiselerimi çıkardım tek tek silkeledim vallah
sağol abi
sağol abilerim teşekkür ederim,halsizlik varda dün gece 3 de yattım,soğuk çay da içtim, sabah 8 de kalkınca gözlerimden ateş çıktı sarhoş gibiydim 2 redbul içtim toparlandım biraz ;kihhik,halsizlik zaten hep oluyor gece yattım en az 2,sabah 8 kalk,dünkanın yolunu zor buluyorum eleman gelseydi rahatlıyacaktım
sağolun teşekkür edrim kene veteriner arkadaşın elinde idi,inceliyordu sonra imha etti
dün akşam sağ elim tesadüfen sol omuzumun aşağı bölgesine gitti,filim seyrettiğim için o an 2 elimi pazularıma götürdüm,otururken reflex değişikliği diyelim,
o an sol omuzumun aşağı bölümünde bir kabarıklık hissedtim ben zannettim kedi nin tırnağı geçmiş orayı kanatmış kanda orada kurumuş
tırnağım ile hafif dürtdüm nedir bu diye yernden oynadı,dedim yara kabuğu kalkmış olmalı aynaya baktım loş karanlıkda yara gibi duruyor
ışığı açtım bu kez dikeyleesine baktımmm anaa kene yapışmış bacaklarını görebiliyorum
kene genç daha bebe zerre kadar panik yapmadım çocukluğum dan beri hayvanların üzerinden kene çıkarırım
sabah özel e gittim,doktor dedi devlet hastanesine gideceksiniz dedi,onlar bakıyormuş,
sabah devlet hastanesine gittim,ana baba günü gibi her yerde hasta insanlar var yataklarda yatanlar,kafasına dikiş atılanlar burası ney böyle sanayi de araba tamir eder gibi insan tamir ediyorlar
vaz geçtim sabah erken gelip sıra almam gerek,yoksa çok beklerim, veteriner arkadaşıma gittim,kedilere mama almak için,konuyu onada açtım,ben çıkarıyım dedi,
bende çıkar dedim
süper iş yaptı komple çıkardı,hatta benden birazcık da parça koptu dezenfekde etti,geçmiş olsun
hastanede de aynı alet ile çıkarıyorlar,sonra geçmiş olsun diyorlar,ateşin yükselirse tekrar gelin diyorlar yaz günü yüzlerce insan kene ısırması sonuçu hastanelere başvuruyor,yatakmı dayanır buna
cep telefonu ile çektim keneyi fark etmem 10 12 saati buldu,bir önceki zaman diliminde orda kene yok idi,duş alıp yatmıştım çünkü,bizim kedi yatağa yatınca kene ordan gelmiş,30tl ye siprey aldım,1 ay etkili dedi arkadaşım,bit pire kene ler için,
[Resim Engellendi: http://img130.imageshack.us/img130/9299/fotograflar3321024x768.jpg]
yönetici arkadaşlardan ricam şu linkdeki bana atılan mesajları taşırlarsa memnun olurum,konu saptı gidiyor
saygılar
Sabah erken kalkip acil in yolunu tutmam gerek.zira suan üzerimde bir adet kene yapismis durum da cok da tinn hayata doymus bir adamim ölmekden korkmam geride benim yoklugumda benim yolumu bekliyen kedi köpeklerin bos yere bekledigine yanarim
kedi ve köpeklerime bakacaginiza inaniyimmi arkadaslar
misina ile namlu temizlemesi konusunda bir video cekmistim,ben balikci oldugumdan baglama konusunda tecrubelerim var,ama ben artik misinali temizleme yöntemini kullanmiyorum,namluyu söküyorum ( pcp tüfeklerde) namlu ici oringini cikarip,namlunun ucunu bez parcasi ile tikiyorum,basiyorum namlu icine balata temizleyicisini,bu islemi bir kac kez uyguluyorum,namlu ayna gibi,saclarinizi tariyabilirsiniz
paylaşım için teşekkürler abi