tamam abi haber bekliyorum sizden bullpup kundak yaptırıyorumda,kibar yakışıklı bir reddot lazım
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
abi ben optima reddot ile 135 metre oturduğum yerden desteksiz atış yaptım şişelere zevkli oluyor dürbünlü atışlara göre,ama reddot un kırmızı noktasını şişe nin üstüne göre nişanlayıp atış yapıyordum,bendeki reddot un kırmızı noktası kalın büyük dü,,
nokta ışığının ayarını düşürünce hayliyle nokta küçülüyor ve ışık parlaklık dereceside düşüyor, hal böyle iken nokta daha az belirgin gözüküyor,öyle sanıyorumki parlaklık derecesi ayarı düşürülen reddot noktasını daha iyi net görebilmek için, ortası delinmiş kapak vs tarz kullanmış olabilir, ve diğer önemli bir husus da,( bahseddiklerim bir birileri ile bağlantılı hususlardır )
uzak mesafelere 130mt ötesi için,mesafe artıkda reddot kırmızı noktası namlunun ucuna doğru iner,hasas atış yapmak zorlaşır,reddot dan bakınca kırmızı nokta namlu nun ucunda gözükür ( uzak mesafeler için )
bundan dolayı o kişi görüntü kirliğini maximum düzeye indirmek için böyle bir uygulama yapmış olma ihtimali yüksek diyorum, hatırladığım kadarı ile önce karton benzeri birşey vardı
bu arada reddot u satarsan abi, bana sat olurmu
-
sanayide malkoçoğu ,hatipoğlu,bilmem şunun oğlu diye büyük hırdavatçılar olur,vardır mutlaka r,işte onlarda bulursun,baktın alyan başlı bulamadın normal düz tornavida başlısını alırsın,
-
evet tek parca ayagin gelecegi yere göre patex japon yapistiricisi sür,tabbi öncesinde tek parca ayagin vidalarini biraz gevsek birakki,tutkali sürdükden sonra daha kolay yerlestirirsin,daha sonra alyan vidalari montelersin,kayma yapmaz bu sekilde,
sökecegin zaman,vidalari gevset,söyle bir sag sol yaptir tek parca ayaga elin ile,baktin cikmiyor,ayagin ön yanagina yada arka yanagina bez koy,cekic ile hafif tikla tutkali birakir gelir eline ayak,
-
vidanin disina cikma,tornavidanin kestigi yer vidanin kopan dairesel yüzeyini tasmassa birsey olmaz,3 vida yeterli aslinda,hatta patex japon yapistiricisi al,ayagin geldigi yere sür vidalari zorlandigi yerde birakirsan o bile yeter,hem alyan vida basini zorlamaz yalama etmemis olursun
-
Atilla abi halen su dürbünü degistirmedin gitti yaff size iyi bir dürbün lazim,mevcut dürbününüzün noktalari ni hic begenmedim itiraf ediyorum reticlesi cincik gibi dürbün lazim size
saygilarimla
-
benzer sorun optima550 stoper vidasini kirmisti,ve zamaninda benzer arizalari defalarca yaptim,ama tüfek ile ilgili deyil,meslegim su tesisatcisi oldugundan,duvarin icinde kirilan kopan musluk parcasi yahut musluk lari,duvari kirmadan,kirilan parcanin girdigi yiv setine zarar vermeden cok defa tamir etdim, ve bu tamir isinde kullandigim 2 alet vardi,uygun tornavida ve cekic
ufak cekic ve ucu saglam saatci tornavidasi gerek size,
yapacagin yöntem,saatci tornavidasi ile kirilan vidanin kenarin dan kenarindan yarik acmaya calis cekic ile vurdurarak, , ilk önce bir kenar dan yarik acmaya calis, bu sekilde ( / ) nicin yatay tutmani gerektigini söylüyeyim,sen cekic ile darbeyi indirdikce vidanin kenarina,o vida da yarik olusacak,cekic darbesi sayisi artikca o vida agir agir gevsiyecek, söyledigim gibi,saatci tornavidasini ( / ) yatay tutacaksin, saatin tersi yönü istikameti ni göstersin tornavidanin agzi
kolay gelsin
-
ALLAH in izni ile yapariz tabbi,ben elaman i bir bulayim,hafta nin 7 günü uyar bana ortada bulusalim,benim arabam neyim yok zaten sürmesinide bilmiyorum,hicde merak etmedim 6 yasinda traktör sürdüm ha birde 21 yasinda iken 5 kilometre kadar araba sürdüm,baskada isim olmadi
alanya ve antalya nin ortasinda bulusak,yani manavgat da eli cantali görünce insalarin bakislari bir baska oluyor,bu adam neci diye
-
tüfeğinizin gücünü bilmek gerek, bu gün fx glad ile chrony ölçüm yaptım,mesafe 4 mt ,16 grain pellet i havaların soğuk olmasına rağmen 970 fps de atıyor, hedef de 2cm lik dış kaplamalı saman sunta var ama ıslak yaş, arkasına bir tahta daha koydum,2.5cm rahat var 3 ü bilmem yarın ölçer resim çekerim, bu tahta nın arasında 6 7 cm lik ek var aşağısında ve yukarısında,diğer tahdayı sabitlemek için koymuşlar,ve 2.5cm diye tarif etdiğim tahda dan bir tane daha var, bu da sunta ama saman sunta dan deyil,bu sunta da ıslak yaş ve kaplamalı sunta, 3 ünüde delip geçmiş, bu arada ilk suntada çok delik var,pellet aynı yerden geçmiş diğer 2,5 bucuk cm lik 2 tahtayı delip geçmiş de olabilir, en az 5cm suntayı ıslak ve kaplamalı olduğunuda düşünürsek delip geçiyor 4 mt gibi mesafede,fx 16 grain pellet 970 fps güç ile
-
günes bir acsada denize girsem yaff Erdem abi de ankara nin ayazinda, cadirin altinda grupman calismasi yapa dursun
-
hayirli olsun güle güle kullanin Senol kardes bu arada camiaya cok hizli girdin evanix 2 gün sonra fx glad,2 3 hafta sonrasinda air arms,sanirim yolda fx revo var
-
hatsan in böyle bir kac model yaylisinda bu sorun var,pellet in eteklerini traslayip cikariyor ,lakin bu sorun mu bende tam bilemiyecegim,cok ciddi grupman calismasi yapmadim uzak mesfede, ama 77 metre gibi bir mesafede gayet isabetli atislar yaptim siselere,düsüncem yiv setlerin pellet in etegine düzgün oturmasi,dogrusu bu,yiv set neden acilir mermiye güzel yön versin diye,
yeni bir piston yaptiracaksaniz,piston dis yüzeyi düz olsun,mevcut piston gibi olmasin, ben mod48 ime uyguladim,piston icine film yerlestirin,yayin cinlama sesini kesiyor,tüfegimi tamamen yag dan arindirdim, bütün heryerine silikon sprey uyguladim,yürüyen bütün aksamlarina, sonuc olarak stabilite derecesi bana göre mükemmel oldu,pcp tüfek gibi sitabil atiyor, tüfegimi o kadar sevdimki bu hali ile,yeni kundak yaptiriyorum,bu gün bir sise daha silikon sprey siparisi gectim,silikon sprey e yatiracagim onu gelsin
bakim sonrasi cikan degerleri burdan inceleyin,
link:
-
AA ya ağaç kundak yakışıyor,plastik kundak takıp yakışıklı karizmasını çizdirmeyin,sonra intihar neyim eder günahı boynunuza
-
-
sorunsuz elime ulasti,daha baska ürünlerde vardi yaninda,
bu lazerin kendi kizakli ayagi 20mm,11mm kizaga takmak icin bende 11mm den 20mm e yükseltme adaptörü var onu kullandim,paketin icinde kelepceside var,istenirse dürbün bogazina o kelepceyi sabitliyorsun,kelepcenin diger gözüne lazeri takiyorsun,video da o kelepce gözüküyor sanirim,
sifirlamasi cok basit,tüfegi sehpaya yerlestiriyorum,lazeri takiyorum,hedef kagitina atis yapiyorum,lazeri aciyorum,ayar yerlerinden yukari asagi, sag sol ayarini yapiyorum vurdugum noktaya göre,olay budur,öyle yisillik olsun diye takiyorum tüfege,gece atis yaptigim dan deyil
-
alali epey zaman oldu bu lazeri,o zaman dan beri kendi pili icindeki,orda depoda ne kadar bekledi bilemem,ama 450 metre de noktasini gördüm, cok net olmasada, 40 ile 50 dolar arasi bunlar ebayda, msn den birsey yazacaktin unutdun herhalde bicak konusunda yarin yazarsin gari is yerinde iken,
burdurlu22m:
bu red dot,benim agoc 4x32 dürbün ün reddotlusunu gördüm, hem kirmizi hem yesil isikli,lazerli filan diyordu,sanirim reddot demek istediler,kargo dahil 36 dolar civari idi,görünüm olarak daha cezbedici,
-
dürbün bileziği 2 parça
-
çift parça ayak ilgimi çekti tetik kısmını anlatmaya başlayınca çok mutlu mu olmuş öyle birşeyler diyor
-
benim 10,40x50 zos dürbün sigmiyor fx cantasina,clik basliklar ve cevresi nikko ya göre daha kalin ve uzun
-
garibanligin gözü kör olsun nerde o günler fx glad ile arzularimi bir gerceklestireyim,sonra bakariz