olmaz pazartesi benim kargo ile yola ciksin
hayirli olsun iyi günlerde kullanin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
olmaz pazartesi benim kargo ile yola ciksin
hayirli olsun iyi günlerde kullanin
abi zahmet veriyorum da gönderdiğim 18 grainlik pellet ile şöyle bir şarjör atımlığı sizin chrony den bir geçirseniz, bendeki namlu ucuna takılan chrony ile bir karşılaştırma yapmak istiyorum da
abi düsündügüm model cikmamis piyasaya daha,tetik bicimi kendini eleveriyor gibi sanki birde bune tetik mekanizmasinin ic degikliginide eklersek,yinede alip denemeden birsey denilemez,benim en cok sikayetlendigim nokta tetik mekanizmasi idi,neydi öncekiler öyle kazik gibi tetigi ezecem diye dogru dürüst grupman yapamiyordum
abi bu konu ile bir baglanti kuramadim
Airmax Quattro model i haricinde diğer modeller piyasaya çıkmamış henüz,
hayirli olsun güle güle kullanin,bu ayaklar ile saglikli atislar yapamazsiniz, dampa ayak alin kullanin,bu gün ben bu th kundak modelinin mod125 ceviz kundak ve yeni versiyon tetik ,ve yeni dürbün kanalli,versiyonunu gördüm hatsan in sitesinde, gördügüm kadari ile sizinki eski model
hayirli olsun iyi günlerde kullanin,arkadasimizin yerine sanirim Senol kardes bir adet air arms alacak
alır kullanırız sonra yarı fiyatına satarız hoşuma gitmez ise burdaki av bayisinde satışa çıkarır zarar etmem dolaysıyla mod95 sas ı iyi fiyata satmışdı ordan biliyorum abi
4.5mm tüfeğim yok,elimde 4,5mm pellet bayağı var,tüfek parasının yarısı kadar nerdeyse 1 tane 4,5mm olsun diyorum
sonunda tetik sisteminde değişikliğe gitmişler 2 gündür düşünmüyor deyilim bu modeli şimdi diyeceksiniz fx glad varken mod48 varken ne demiye alıyorsun içimden bir ses bu sefer yoğurdun kaymağını tutdurmuşlar diyor tetik mekanizması olsun,dürbün kızağı olsun,
abi uzak mesafede hic denemedim,bunlarin yesil olanlari var,gündüz daha rahat gözükebilir diye düsünüyorum sise patlakmak icin eglenceli bir alet,tüfegi nasil tutarsan tut fark etmez yeterki isik hedefi göstersin
video kesme bicme olayini tam cözmüs deyilim,bu yüzden cekim sonrasi müzik devam ediyor abi
yok abi öylesine sordum nikko alıp dürbün işine son noktayı koyacağım izin çıkarsada çıkmaz isede canınız sağolsun
sağol abi teşekkür ederim,nikkolar yetişirmi abi ay sonuna şunların daystate okşaması bitmeden morallerini bir bozayım
abi sağol ben öncesinde paketi hazırlamıştım,yarın kargoya veriyorum abi,unutmadan abi bende namlu dış oringi ve içindeki oring den yok,bir paket açar kullanırsanız ben kart geçerim burdan,
saygılarımla
laser scope ile bu mümkün kırmızı noktanın düşdüğü yere ardından pellet girer
youtube izleyemeyenler için ayrı bir link :
http://www.dailymotion.com/video/xbwivs_l…ifle-fx-g_sport
saygılar
tüfeği çantasından çıkardım,namlu ucu yukarıyı gösteriyordu,minnacık tüfeği zıplatdım masa üztünde,kurma kolu çalışmaya başladı video bilem çektim arada bir zıplatmak gerekiyormuş demek
abi ben size yinede gönderiyorum,boş zamanınız da genel bir bakım yaparsanız sevinirim,ve ufak bir alacak karşılığı sarı tetik geçti elime,onuda montelerseniz sevinirim test deneme aşaması için ihtiyaç duyulan pellet i de gönderiyorum beraberinde,
saygılar
ne güzel baba oğul gönlünüzce bir gün geçirmişsiniz varmı bundan iyisi
vallahi aslında göndermeyi sadece şu bakımdan istiyorum, kurma kolu mekanizmasına bir el atsanız güzel olacak tüfek sıfır durumdayken, çek bırak yapıyordum kurma kolunu,sonradan o özelliğini yitirdi kendim itip kapatıyorum bu gün yahut yarın gönderirim tüfeği abi
abi sorun orada deyil, o vidayı komple söktüm,durum yine aynı,bu sefer tam sıkıştı kurma mekanizması,tam sıkıştı derken,kurma kolu geriye tam yaslanmıyor,bu arada şarör zerre kadar oynamıyor,yarın tek rar söker bakarım,ama o bölgeyi hiç sökmedimki daha önce,niye arızalandı onu anlıyamadım bana arıza olana beter arıza olurum uleynnn hele bir yarın olsun bakelim