sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ilginç bir buluşma gününe imza atmışsınız vallah ;confused; polisler siren çalarak geldiğine göre bu evanix in sesi bayağı varmış yahu ;kihhik, birisi 500 e filan satsa merak edip alacağım bir tane ;şrofls;. ama grupman ını beğenmedim,aynı arkadaş at44 ile daha güzel grupman yapmıştı,

bu arada namlu ucuna takılan chrony yi nerden aldınız abi? bende bir adet alıyım diyrum,diğer chrony çok yer kaplar evde bu yüzden bu tam benlik, sizin oralarda havalar güzel gidiyormuş,vallah 4 gündür yağmur dan dışarı çıkılmıyor,dinlenior dinleniyor başlıyor :)

saygılarımla

sanayi ye yolun düşerse az miktar yeşil kauçuklu bazlı gres al yağcılardan,yay a gres i sür titreşimi keser, piston yüzeyine yeşil gres sürme,stoeger de 2 kere denedim stabilliğini bozduğu gibi ne hikmetse 100 mt de şişe kıramadım,yeşil gressiz kırıyordum,yan etki yaptı,
    benim mod48 in piston yüzeyine silikon gres uygulamış bir abimiz,tüfek acayip stalbileşti eski haline göre,tavsiye ederim, yay a yeşil gres uygulamışlar piston yüzeyine silikon gres,silikon gres i uygularsan yağ damlatmana gerek yok,

ve hava transfer deliğin den yağ damlatmamanı bir kez daha söylüyorum,daha da demiyeceğim :) tüfek dizelleme yapar,piston contası ömrü azalır,namlu oringi erir,tüfek dizelleme yaptığın dan kundak bağlantı vidaları gevşer durur,benim stoegerin kundak vidası ne zaman gevşedi biliyormusun,piston a yeşil gres uyguladığımda dizelleme yapmıştı ondan,

saçma yerleştirdin yerin çecresindeki şeffaf renkli conta sakın onu çıkarıyım deme sökerken hasar verirsin,,normal oring deyil o,boyu da uzun derinlemesine,bulamazsın başka yerde,

delik den içeri yağ damlatmayın ,piston keçesini patlatırsınız,namlu oring i çok kısa sürede özelliğini kaybeder zayıflar gider garibim ;(;şrofls;.

ilkerxxx :

kardeş kendine noktalı mildotlu dürbün al,mildotlu dürbün ün olsaydı 60 mt ı 2 ye katlardın ts10 pellet in ile,

dürbün üst clik ayar başlığını saat yönünde çevirirseniz ayarı yukarıdan aşağıya almış olrsunuz, ( her clik çevirmede en az 2 atış yapın ayarı doğru yaptığınıza emin olun, )

dürbün ün sağında bulunan clik ayar başlığını saat yönünde çevirirseniz ( orta nokta + ) ayarını sola kaydırmış olursunuz,

dürbün ayarı çekmek için sağlam esnemiyen bir destek ayarlayın kendinize, tetik düşürmeden önce nefes al nişan pozisyonu na geç aynı anda,yavaş yavaş nefesini boşaltırken aynı anda tetiği ezeceksin, nefesin tükenmeden noktayı hedefe getirdiğin vakit tetik düşür,

yapınca haber ver :thumbdown:

oring conta koy tak demedimmi ben sana güzel kardesim ne yaptin extra masraf actin kendine,hatsan pompa ile benzer sorun yasamistim bu sekilde cözmüstüm dedim sana,arkadasimizin bahseddigine göre aa nin dolum ucu ile hortum rakoru bir birine tam temas etmiyor,bundan dolyai hava kaciriyor,teflon bant fayda etmez,söyle fayda etmez,arkadasimizin söyledigine göre aa nin dolum adaptörünün ucu düz bu oring yerlestirmek icin uygun,ancak diger taraf dan pompa hortum un rakoru sabit,ancak o rakoru geriye dogru cekip arada kalan bosluga teflon sararsak sorun cözülür,hortum rakoru sabit oldugu icin bu olmaz,arkadasimizin dedigine göre aa nin dolum ucunun uc tarafi düzmüs,hortum rakorunun ici bombeli,sorun burda,

huyum kurusun cevremi rahatsiz etmemek icin devamli susturuculu atis yapiyorum,kisacasi susturucusuz atis sayim 20 yi gecmemistir,basarili bir susturu ile hic sorun yasamazsiniz,ben 100 metreye göre nokta atisi sifirlamami söyle yapiyorum,mesafe fark etmez,genelinin de böyle yapiyorum,uzak mesafeye atacaksam 20 mt civari ilk sifirlamami yapiyorum,önemli bir husus sifirlama yaptigim arazi nin yesil otlarla dolu bir yer olmamasina dikkat cekiyorum,yani atis güzargahimin kuraklik bir alan olmasi isimi kolaylastirir.20 mt sifirladim,atiyorum 100 mt deki hedef noktamin altindan vurdu,clik ayarini yukari kaldirip bir kez daha atis yapiyorum,bu islemi 100 mt ye nokta atisi yapmak icin kullaniyorum,amacim o noktayi vurmak,

10 mt ye sifirladiniz,tavsiyem 50 70 100 mt ye sise dikin sirayla deneme atisi yapin,sayet 100 metredeki hedefe altdan vurur yahut ön tarafina düserse.bu sefer arti kil in alt noktalarini kullanarak atis denemeleri yapabilirsiniz,dürbün ün ayarlarina dokunmadan, 200 metre atmayi düsünüyorsaniz dürbün artikil noktasi kurtarmaz(clik kurtarmaz ),dürbün ün arka kismindan destek vermeniz gerekir,tüp contasi.namlu oring i kalinliginda bir destek,arka bilezigi söküyorsunuz,dürbünü kaldirip arka ayaga dürbün ün oturacagi yerin altina oring i yerlestiriyorsunuz,vidalari fazla cevirmeyin( alman laptop un dan yaziyorum cevirmeyin kelimesini kullanmak istemezdim ama i harfini kullanacagim icin kelimenin anlami degisecek basin da S harfi oldugu icin ;kihhik, )

abi 60 lık misina mümkün deyil kopmaz öyle narin asılma ile,ben balıkçıyım daa ;kihhik, ben şimdi 4 lü set olarak kullanıyorum, sizin bu takım zahmetli gibi geldi bana :him:s ucunda sarı metal parça da var,gerçi pek bir zarar vereceğini düşünmüyorum,ama benim içim rahat namlunun için den bez ve naylon misina dan başka bir madde geçmiyor pellet haricinde :)

saygılar