sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ek olarak dan red dot kırmızı noktası ile arpacığı eşit birleştirme yapma,o zaman red dot a ne gerek varkı,red dot un kırmızı noktası nı atıyorum,15 metreye hedef kağıtı koy işaretle,tüfeği sabitle ( destekli atış yap ) kırmızı noktayı 15 metredeki hedef noktayı vuracak şekilde aşağı yukarı ve sağ sol ayarı ile ayarla,red dot un kırmızı noktası bağımsız dır,gez ve arpacık birleşimi anlıyacağın,

komşum Ali abi nin bundan 10 yıl önce böbreklerinde 9 taş tespit etmiş doktorlar,ameliyat olması şart mış,o dönemde side de kayserili bir kuyumcu tanıdığına dile getiriyor bu rahatsızlığını,adam da hiç doktora gitme ben sana bir şey getirteceğim memleketden onu iç böbreklerin de taş diye bir şey kalmaz demiş, ali abi bu karışımı kullanıyor hiç fark etmediğini söylüyor taşların tamamı dökülmüş,ameliyat tarihi geldiğin de son bir kontrol etmiş doktor,ağzı açık kalmış adamın, böbrek de taş diye bir şey kalmamış,

hal böyle olunca ameliyata da gerek kalmamış ;kihhik, dediklerine göre vücuda hiç bir yan etkisi yokmuş,tamamen bitkisel bir karışım mış,kandaki yağı alır diyorlar,vücutdaki toksiyonları atarmış,yanlış hatırlamadıysam bidonu 50 tl imiş ;kihhik,

görünüm şekli şalgam suyuna benziyor,biraz acılı ekşili tadı var kokladım ordan biliyorum ;şrofls;. asitli imiş şuan 2 bidon var bende, biri ağaya biri bende kalacak, gençleşirsem size de tavsiye ederim ;grin;

son gelişme :

içinde ufatılmış ot çöp dal,yaprak kimin birşeyler var ;şrofls;. tadı da ucuz köpek öldüren şaraplar gibi ;şrofls;. [Resim Engellendi: http://img694.imageshack.us/img694/2593/71110801.jpg]

benim kullandığım mod95 de çok sert kuruluyor idi,stoeger çok kolay kuruluyordu mod95 e nazaran, hatsan ın yaylıları nın neredeyse tamamı sıfır halinde iken kurması zor oluyor,alışması da zaman alıyor,mod95 ile 8 10 kutu atmış arkadaşlar kurma kolunun sertlik derecesini ilk günkü hali ile karşılaştırıp yazabilirler buraya,sizde öğrenmiş olursunuz bu arada, gıcır gıcır tabiri etdiğiniz ses yayın sıkıştırılması anın da çıkıyor, tüfeği söküp yay a ve piston gövdesine yeşil gres uygularsanız o sesi keser,

Mustafa abi benim gözüm de çok fonksiyonlu bıçaklar var,yatagun deyim şuan,bu bıçakları sizmi getirtip satıyorsunuz? fiyatıda bayağı varmış yokmu bunların çin işi abi :him:s 50 60 filan olsa geçmiştim sıparişi u½%;;kihhik,

güzel keyifli bir hafta sonu geçirmişsiniz her zaman böyle buluşmalar nasip olsun arkadaşlar,grupmanlar çok güzel, ist de büyük atış buluşması olursa ortalık iyiden iyiye kızışacak :) bol bol pratik yapmam lazım ki ankara istanbul ekibinin arasından sıyrılayım ;şrofls;.

kaliteye parayı veren sefasını da sürer,bu her çeşit ürün markalar arasın da da böyledir,cola turka ile cocacola nın tadı aynımı sizce? BMW ile murat 131 in konforu bir mi ;kihhik, boş verin bunları herkes kendi tüfeğini över ;kihhik,bozulmayan bir ürün varmı tüfek haricinde,araba tv.buzdolabı,vs vs..? belli bir garanti şartları verir firmalar,o şarlara uysanız kullandığınız ürünün ömrü zaten artar ;kihhik,

evet bu gün hava cok kötü idi,dükkanin catisi ucmadigina dua etdim durdum ;şrofls;.6 saat elektirik yoktu,herkes kapali idi gün boyunca,ama ben deyildim ;grin; jenarötörüm vardi,ortalikda tek acik dükkan olunca izdiham oldu desem yeri vardi ;kihhik, onun disinda kis aylarinda güzel havalar her zaman olur.kis ortasinda bile denize girerim ben ;grin;

bulusma yerinin deniz kiyisinda olmasi bizim buralar icin oldukca zor,bildigim bir bölge var,orayada normal araba ile ulasilmaz,jeep lazim,yada arabalari birakip yürümek lazimki mesafe uzak,kimse elinde takimlar ile 2 kilometre yürümek istemez,antalya tarafinda böyle deniz kiyisinda bos bir alan varsa bilemiyecegim,

ama amac bulusmak atis yapmak derseniz,bizim evin arka taraflarinda bos arazi cok,dileyen 500 metre atis yapabilir ;tese;kkur cok terlerse 10 dakikalik kosu sonrasi denize girer serinler gelir ;şrofls;.

hayvan dan pek zarar gelmez hayvan gibi gözüken eşkiyalar daha tehlikeli, asıl tehlike kapımızda ama,domuz gribi,ukrayna da çıkan virüs 1 hafta da 64 insan ın canını aldı, domuz gribi sürecine göre kıyaslarsak durum çok vahim,pisikolajim değişti,ıslak mendil i elimden düşürmez oldum,hali ile esnafınız dakika da bir insanların verdiği paralara el sürüyoruz,dünyanın sonunun geldiğinin ilk ayak seslerimi dir,nedir anlayamadım,pc virüs ü gibi habire yeni virüsler çıkıyor,kuş giribi,domuz giribi,şimdi de ukraynada çıkan adı bellirlenmemiş ülke s.o.s alarım vermiş,dış güçlerden yardım çağrısında bulunmuş,pisikolojim değişti :(

pcp tüfek varken uğraşmayın ateşli ile arkadaşlar,hayvan korkutmak da bire bir geceleyin,geçen gün evin önünde en az 10 tane köpek,geçen yıl atış yerimde bulduğum yavru eniği büyütdüm kızan olmuş,köpekler sıra bende dercesine dalaşıyorlar,fx glad la susturucusuz bir saydırdım arka arkaya gece vaktinde havaya,hepsi kuş cücüğü gibi dağıldı ;kihhik, komşular pencereden bakıyor ;kihhik, tüfek lambasınıda açmıştım projökter gibi maşallah,fişek haznesinde saçma dolu olsun karşı tarafın ben tek saçma atayım çatışırım vallah korkmadan,hemide saklanmadan ama 100 metre aralık olsun ;şrofls;.kimin saçması daha etkili olur burda,tabiki benimki ;şrofls;.

amerikalı polisler pompalı tüfek kullanıyorlar,vardır bir bildikleri,

ipden herhalde almanyadan oldugumu anladin raptor arkadasim,evet almanyadada yatagun gibi bir bayi firma var,bu soruları sordum size çünkü,o firmaya mail atıcam yakın zamanda, ve o firmanın ürün yelpazesinde daha fazla ve farklı fx modelleri var,glad bile 2 ayrı model 500 650 cc ,400 royal yeni tüfek oldugu için pek bilgi yok hakkında ama glad cyclone iyi tüfekler glad tabi öne çıkıyor,burda türkiyeden biraz daha zor temin etmek,ehliyet lazım öncelikle atıcılık ehliyeti,

daha önce kullanmadım,amacım avcılıkda degil sadece atıcılık, şu kısa zamanda gerek bizim forumlar gerek yabancı forumlardan bu konuda bilgi edindim,800 1000 fps evet yeterli olabilir ama dediğim gibi bu tüp hacmi ve bu kalitedeki tüfegin sınırlarını bilmek istiyorum,300 metreyi sideprensi aştı acaba 400 metreyide aynı gücte aşabilirmi,eger mümkünse bir havalı tüfek için büyük bir başarı olur,

aynı güçteki beklentim hedefi kırmak deyil be sefer sonraki mesafede kardeş, adı bende saklı kalsın,ama şişe ebatında lamba koyup atış yapacağım,tüm hazırlıklarım ın sonuna yaklaştığım bu dönemlerde,bu gün elamanımın işini son verdim,bardağı taşıran hareketi oldu,ona verdiğim imkanı antalya bölgesin de hiç bir iş veren veremez,burnu sürtsün,gideceği yerde hergün makarna yer bol bol kebaplı günlerini hatırlar ;kihhik, ,atışlarıma bir süre ara vereceğim,tam da ısınma turlarına başlamışken :)

abi şimdi gördüm yazıyı,tam bu esnada yan komşum trabzonlu geldi,dediki karadeniz kar suyunu görecek dedi,dağdaki karın erimesi ile deyil,yaylalara kar yağıyorsa denize yağmur suyu olarak düşüyordur tahminimce,bunu demek istemiştim abi,

komşum söylemesine göre,şuan hamsinin üzerinde ince tane tane pul var dedi,,parlak,kar ın yağdığı dönemler de ( kış ayı ) o ince sim e benziyen pullar dökülür dedi,hamsi o zaman daha lezzetli oluyor dedi,

siz de haklısınız abi,yukarıdaki açıklama yetersiz di,

fx lerin tüpleri dünyaca tanımmış luxfer marka dır, evanix i bilmiyorum, ufak bir işlem sonrası istenilen güce ayarlanabiliniyor fx glad,düşündüğünüz güce ayarlana bilir daha üstünede çıkar,satandart gücü ile ben ulaşa bildiğim mesafeye ulaştım,bence hiç gerek yok modlatmaya,o mesafeye ve daha ötesine her zaman atmıyacağıma göre,ne gereği var benim için, 100 metreye bile düşük güçte orta güçte atış yapıyorum,tüfeğin keyfini sürüyorum ;keyfs;at babam at ;kihhik, bu yüzden scuba tüp e bile ihtiyaç duymuyorum, zaten tam güç modunda 980 fps şunun şurasında 1000 e ne kalmışki ;kihhik,

saygılarımla tavsiyem fx glad olur bu markalar içinde :thumbdown: