sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Böyle bir dürbün bence önce sideprensi07>> Kadir abi tarafından kullanılmalı. Başka ellerde yazık olur buna ;kihhik,

Çok güzel bir dürbün hayırlı uğurlu olsun. ;tufey#

dostum öyle deme :) Erdem abi fx glad kullanıcıları içinde en çok pellet yakan kişidir,saygı duymak lazım böyle insanlara,onca atış birikimi ni günü geldiğin de paylaşım olarak aktarır ki zaten aktarıyor da,biz daha hatsanlar a el yapımı dampa için fikir yürütürken o insan pcp tüfek sahibi idi :) uzak mesafe leri gözünde çok fazla büyütmüşsün sanırım ;kihhik, bol bol pratik yaparsan ne demek istediğimi anlarsın dostum ;tacli#

valla sağlammı değil mi bilemiyeceğim çünkü alışveriş yapmadım ,internette araştırırken rastladım
    ebay da aynı nişangah mevcut
    http://cgi.ebay.com/Tactical-UAG-F…id=p3286.c0.m14

bu ebaydaki adam sağlam dır,3 kere alış verişim oldu,sonuncusu yarın gelmesini bekliyorum,belki bir 2 gün daha sürebilir,,şapka sıparişi verdim 8 köşe taa çin den ;şrofls;. 4x32 dürbün ü bu adamdan almıştım :)

benim tercihim at44 olur burda, güç bakımın dan her 2 tüfeğin standart ayarlarına göre bakınca at44 önde.tüp konusuna gelince değişebilinir özellikli tüfek bana göre daha avantajlı, örneğin bir tane daha yedek tüp alıp araziye çıkıp yaklaşık 100 atış yapmanızı sağlar,öte yandan şayet aksi bir durumda tüfeğin tüpünü bozduğunuz da sadece tüpü söküp tamire gönderebilirsiniz,tüpü sabit olan bir tüfeği şayet tüpü bozulduğun da komple göndermeniz gerekir,garantisi de bittiyse epey masraf çıkarabilirler diye düşünüyorum,

işte orda ben olacaktım tecrube konuşacaktı kefallere ;grin; öğle sıraların da büyük kefaller deniz de oltaya pek gelmezler,ancak onları cez eden yem olursa, sabah erken tam güneş doğarken,ve akşam üstü güneş yavaş yavaş yavaş etkinini kaybettiği sıralar da,5 den 8 e kadar yazın akşam üstü,

topla denemişsin kaçlık misina,iğne kullandın,ekmeği nasıl taktın? misinanın boyu ne kadardı?

bu taraflara geliyorsun haber bile etmiyorsun kardeşim ;tacli# maşallah yine keyifli bir av yapmışsın, burası neresi alanya nın tam çıkaramadım,kestel mahmutlar arası mı* o ara da böyle bir kayalık yer varda azıcık benzetdim,alan ya ya var madan böyle su kenarın da da çok kayalık bölgeler var,

birde o balık sanki bana tral gibi geldi,pek mevsimi deyil ama boyu da küçük olunca kıyılar da dolaşması normal,bu aralar mırmır yavruları çok,izmarit büyüklüğün de onları avlamak için de kıyıya gelmiş olabilir,kuzu balığı da olabilir,

bundan yaklaşık 2 ay önce oltayı suya attım,dalışa geçtim bir baktım arkam dan bana doğru ben yukarıdayım onlar alt da,2 tane kuzu balığı :!: kol gibi böyle :!: işin enteresan tarı ne biliyormusun :) balığın bir tanesi yukarıdaki gibi aynı rekde diğeri siyah :!: ama 2 balık da aynı cins den :him:s ilk defa hayatımda siyah kuzu balığı gördüm,2 si yan yana ilerliyorlardı kafa kafaya araların da 30 cm boşluk vardı tahminim :)

bir kere de rast geldim ben daha öyle kuzu balığı görmedim,zıpkın ile dolaşıyordum,bir balık gördüm vurdum onu,kaya nın üstünde balığı çıkarmaya çalışırken 2 metre önümden kocaman bir kuzu balığı yunuslar gibi sırt gösterdi,o ne biçim sırtdı öyle karşı karşıya gelsem kesin kaçardım u½%;;şrofls;.;şrofls;. tahmin ediyorum 50 kilo nun üstünde vardı balık,zıpkınla dahi vursam baş edemezdim,su altında bana sörf yaptırır antalya mersin falan yaptırırdı sanırım ;şrofls;.;lol; çok güçlü bir balıkdır, el kadarı oltaya takıldımı gelmek bilmiyor,

saygılarımla

o zamanlar her seye atliyan ben bu baslik icin bir tesekkür mesaji bile atmamisim u½%; gayet basarili bir grupman acik arazi konumunu da katarsak,ben 16 grain yerine 18 grain pellet ile grupman yapmayi tercih ederim, Mustafa abi sizde kendi pelletlerinizi ürettiremezmisiniz jsb firmasina? 18 grain 22 grain varsayim olarak düsünürsek?´cok yüklü bir mevla olmadikca bu firma ilgilnmiyormu ? sanildigi gibi kolay olacagini düsünmüyorum ama varsayim olarak sizin görüsünüz nedir? ankara daki firma sizin kadar pellet stogu yaptigini pek kestiremiyorum da ondan soruyorum :him:s

kaç metreye atış yapıyorsunuz? hangi pellet ile sıfırlama yaptınız? kaç metrede sıfırlama yaptınız? atış yaparken yine aynı pelleti mi kullandınız? siz daha net açıklama yapın ki arkadaşlar fikirlerini düşüncelerini belirtsinler,

tüfeğiniz de dampa ayak var,ise hatalı bir dürbün olmadığı sürece uzunca bir müddet kullanabilirsiniz, uzunca dediğim 50 100 atışlık deyil 1000 li 2000 li hatda daha fazla,