sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bu hobiye basladigimdan bu güne cok sevdigim olta balikciligini es gecer oldum :) ortam cok güzel,internet ortaminda en cok takildigim yer burasi ;tacli# cünkü herkes burda,tanimadigim nickli ama onlarin bizi tanidigi kisiler de burda her zaman. Nasil bir coca cola basi almis gidiyor, nasil bir türkcell basi cekiyor, nasil bir pinar sucuk deyince agzin sulaniyor :) burasi da benim icin böyle ;tacli#her gecen gün yeni seyler kesfediyor insan, o günün sartlarinda soru sorun,

Şu senin kundak yiyen fare vardı, ona yasak yok ;,;-

dükkan a günde kactane kedi geliyor senin haberin yok Mustafa abi ;şrofls;. en az 4 tane,2 tanesi sabit ;kihhik, erkek olani benim kankam ;şrofls;. adi hisili ;şrofls;.#hims hic affetmez ;lol; kim cagirirsa cagirsin gelmez,ayni köpek gibi ;tacli# buraya gel diyorum aninda yanimda,komsular sikayetci,senin hisiliyi cagiriyoruz hic orali olmuyor diyorlar ;kihhik,
    patritou kemiren fare nin son halini resimlemistim ancak rütük engelemisti ;şrofls;. mod85 ile tek atis gözünün hemen yanindan :P;grin;

ahmetbarca:

sagol kardesim,benimki zevk yisillik olsun diye yapiyorum ortama,kullanacagim dan deyil ;tacli# gece gündüz olsun hayvana atmam,ama hirsiz gelirse kapima is yerime ki zaten onun icin bu düzeni kurdum,o vakit hazirim ;izci; uzakdan mucuklamak icin ;şrofls;.#hims

sagol abi tesekkür ederim ;tacli# bu takim tam takir hazir vaziyetde bekliyor gece,malüm kis günü hirsiz daha cok oluyor,görüntü almam yeterli ;şrofls;. uzak dan ;tufey#;#taban^l lazer pointer sayasinde artikili da görebiliyorum gece,lamba yi hic saymiyorum ;şrofls;.markete girebilecek hirsizin vay haline ;şrofls;.#hims

baris gelecek formlar arasi ;tacli# 2ci tüfegimi gün geldiginde imzamda göreceksiniz ;tacli# bunu fx glad memnun kaldadi diye algilamayin,tam aksine,fx glad satarsam bu hobiye veda ederim g;$i ben bu hobiyi severek yapiyorum,cok sükür imkan var,onunda tadina bir bakayim ;tacli#o tüfegide alsam yine en cok fx glad i kullacagim asikar yüksek tüp hacmi ve isabetligi acisindan,envarterde bulunsun diye alacagim,daha da bir ALLAH in kulu bana tüfek aldiramaz ;tacli# görünen köy klavuz istemez bilmem anlata bildimmi :him:s;tacli#

arkadaşlar ben dns ayarlarını değiştirdim,sorunsuzca izleyebiliyorum,

üst kutu ya bunu yazın,

212 175 13 113

alt kutuya bunu yazın,

212 175 12 114

ağbağlantılarım +özellikler,farklı dns seçenekği tıklayın,

teşekkür ederim ;tacli# kafa dengi biri olsa aslında ormanda çekecektim,rambo kafa bandı,yüzü boyanmış,karanlıkda ağaçların içinden çıkan bir asker ;şrofls;.

takımı tamamladım sizler ile paylaşam dedim ;tacli#;grin; lazer pointer manyak oldu yaff ;şrofls;. aynı amerikan filmlerindeki gibi hedefe kırmızı nokta gönderiyor ;şrofls;. öyle boş kırmızı nokta deyil :rolleyes: dürbün artıkılı nereyi gösteriyorsa kırmızı nokta o karede ;grin; yani ayarlanabilinir lazer pointer aldım ;tacli# lamba desen o biçim maşallah deyim,projökder :P

sorusu olan ;tacli#

ilk slayt gösterisi 2 dakika sürüyor,devamında müzik devam ediyor ;tacli#

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

kamera ile yakın çekim yaptım,yaklaşık 6 dakika sürüyor ;tacli#

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

saygılarımla

sağolun ;tacli#

stoegerx50 2 renkli sentetik kundağa sahipmiş,siyah ve camo renkde,benim hoşuma bayağı gitmişdi,camo desen,1500 fbs 100 metre de ortalığı tozu dumana katacağına adım gibi eminim g;$i fiyatını bende merak ediyorum açıkcası,x20 aldıkdan 2 hafa sonra fiyatını yukarı çektiler ilginç :him:s 290 liraya almıştım combo paket ahşap kundaklısını,dolar ın artdığını söylemişlerdi,bende yedim onu :P adım gibi eminim yerinde sayıyordu dolar ;kihhik, x50 ye çalışsa çalışsa combo paketine benden 400 gayme çalışır,daha da fazla vermem ;confused;

bu yil sonuna kadar gelebilir,x20 yi satali belli Hakan beyi aramaz oldum ;şrofls;. x50 gelsin yine ilk alanlar dan olacagim ;tacli# stokda bayagi 4,5mm pellet var,stoeger icin sakliyorum,bu gün keyfim cok yerinde ;keyfs; kiz kardesim marmara üniversitesin de gönlünde yatan bölümü kazanmis,kazanirsan en kral telefonu ve 1000 kontör ü hediye edecegim dedim ;tacli# abi gerek yok,kazanirsam 120 lira eksigim var onu ver demezmi ;tacli# kac para abin sana feda olsun,hepsini öderim ;tacli# topu topu 320 lira imis ;şrofls;.daha kaarli ciktim ;şrofls;. ,demin almaya dan bir meil geldi degmeyin keyfime ;keyfs; kendi isyerimi acmak icin nakit sikintim vardi,hizir gibi yetisdi :)

ALLAH CC yürü ya kulum dedigi vakit kismetse olacak ;tacli#

sizler benim kardeslerim abilerimsiniz,biz burda bir aileyiz,yabanci yok :)

saygilarimla x;.zx;.z

5,5 tan başlayıp her kalibre var bunlarda değilmi Kadir. Bir sitede 160 TL ye görmüştüm TR de geçen sene. İstesem benim için getirebilirmisin ? Birde cronografa ihtiyacım var.

linkini verdiğim yer göndermiyormuş,dikkatim den kaçmış, burdan almıştık,aşağı yukarı 2 side aynı fiyata geliyor sanırım,cronografa bana da lazım ;kihhik,

http://cgi.ebay.com/BUSHNELL-Laser…id=p3286.c0.m14

abi avcilarmekani.com da size yön gösterirler,ben orda görmüstüm bir kac kez,link vermislerdi,tek tüfek de olsa istenilen deseni yaptirabiliyorsunuz demislerdi,linki tikladigim dogrulugunu görmüstüm,ben fazla girmiyorum ama MADMAX Mahmut kardes im sürekli orda,görürse bunu link atabilir,ben coktan beri takilmiyorum o siteye,zira hayvan öldürmek beni bozar :) hayvanlari ölü görünce icim daraliyor,takilabilecegim site deyil,

Ben Bore Sighter aldım,denedim sonuç süper g;$i ondan sonra hiç bir ayar yapmadım,o dürbün ile Atilla abide atış yaptı,bu arada dedi beğenilmeyen optima dürbün bayağı iyiymiş dedi ;kihhik, videodaki gibi kağıt koyup ortasını çizip zahmete girmeye bile gerek yok :)

tak lazeri ucuna,tut bir duvara,bak dürbünden,gözünü çekmeden 2 yukarı 5 sağa misal,cart curtt ayar bitti ;şrofls;.

daha yeni basladik,izlemeye devam et ;şrofls;.

not: izlemeden 1 saat önce aspirin almaniz tavsiye ederim ;şrofls;. 2010 sezonu icin ;şrofls;.

firtina basladi,bu gün manavgat icin höparlaör den alarm verildi,tepbirinizi alin diye,her an irmak tasabilir diye ;( insallah böyle bir taskin ysamayiz ;confused;

biraz daha uzayabilir durum,yeni 2 siparis daha gececegim,birincisi sapka.o sapkaya bitiyorum ben 8 köse asker sapkasi :P ve dürbün ayagi,bu ayak digerlerin den farkli biraz,daha rahat kaynak yapabilmek icin siparis gececegim,siparis etdigim bütün malzemelerin videolu anlatimini sunacagim,belki begenmiyenler olacaktir,biraz rambo görünümü verecegim tüfegime ;şrofls;. exador 2 ;şrofls;.maksat yisillik olsun ;şrofls;.

iLKER abime de tesekkür ederim benim icin o sapka icin ugras verdi ;tacli#