sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hayırlı olsun aramıza hoş geldin :)

yeni tüfek dizelleme yapması geçici bir durumdur,korkulacak bir durum yok,

dürbün ile gelen ayak pekbir işe yaramaz,tepmesi olmuyan tüfekler için,sen biraz atış yap tüfeğin dizellemesi gitsin,o dürbün e 2 ci el bir tek parça ayak al,onunla kullan bir müddet,

bakım yapmana gerek yok,onun bakım zamanı gelene kadar belki sen o tüfeği çok dan satmış olabilirsin ;kihhik,başka bir tüfek almak için :rolleyes: yanlış anlama kral magnum benim ilk göz bebeğim dir onu da bilesin ;tacli#

rica ederim abi,buyur her zaman gel,müsait isen bu pazar dahi gelebilirsin sayın abim :) gelmek isteyen arkadaşlar var ise orta nokta da buluşabiliriz :) ben deyil asıl Atilla abim çok iyi bir atıcıi,takribi 60 metre ye izmarit diktim,benim pellet izmaritin kenar kısmına çarpıp sıyırıldı,olduğu yere sallandı izmarit,Atilla abinin pellet merkezledi,aldı götürdü ;şrofls;. oturarak desteksiz atış yaptık gün boyu,dün gece erken yatayım dedim benim erkenim 4 olmuş ;kihhik, 8:30 da iş başı,birde bu gün desteksiz atış yapınca bayağı yorulmuşum yavv ;kihhik, bu gece erken yatayım şarj olayım ;kihhik, Atilla abimin de dediği gibi bende artık kozolakları hedef olarak kullanacağım :) her gittiğim yere 15 20 tane götürüp bıraksam belki içlerinden bir tanesi yeşerir ağaç olur,faydası olur :)

bu başlık altında diğer buluşma için resim ve video da ekliyelim abi :)

saygılarımla

bu gün Atilla Komutanım ile atışa yayla ya gittik :P ama ne yayla eve 500metre ;şrofls;. hani şu gözümün kaldığı fx glad varya,onu Atilla komutanım almış :) almasam bile kullanma fırsatı buldum ;tacli# çok değerli bir insan Atilla abi :) sizlerden de bahseddi Atilla abim :) orda olmayı isterdim ama atış yeriniz çok uzak be yahuuu ;şrofls;.

Serdar, ve Birol,kardeşlerim ile geçtiğimiz hafta larda tanışmışktık, Atilla abim ile sezonu kapatacağım sanırım ankara ekibin den :) sezon bitiyor bayram var önümüz de, okullar açılacak teleşeşi ile artık bu taraflara pek gelen olmaz,yolu düşen tüm silah arkadaşlarımı beklerim :)

saygılarımla

güzel öğretiyor ;kihhik, otların içine tüpü koyup hava basıyor ;şrofls;. onun 20 yards ına benim 20 metrem ;tufey# diz çökerek oturakdan destek yardımı aldım ;şrofls;. açık arazi,

at44 yeni versiyon:

[Resim Engellendi: http://img233.imageshack.us/img233/8009/dsci05651024x768.jpg]

[Resim Engellendi: http://img269.imageshack.us/img269/5154/dsci05661024x768.jpg]

not: bu atışlar tüfek henüz çok yeni iken yapılmıştır,ve gördüğünüz gibi promagnum çok güzel bir veri sağladı,ancak pellet namluya sürülürken zorluk çıkarıyor,gün olur bir yerini bozar,ben fx ve jsb pellet den başka kullanmıyorum pcp tüfeğimde,bu da tüfeğimi ne kadar sevdiğimi gösteriyor

[Resim Engellendi: http://img195.imageshack.us/img195/4794/sylvester.gif]

saygılarımla,

artik canli grupman izlemekk istiyor millet,benim tüfek seninkinden iyi,hayir sen o tüfekle bunu yapamazsin,bunlara bir nokta koyalim ne dersiniz arkadaslar :him:s

yaptigimz calismalari kayit altina alalim.kina geldi resimli grupman yayinlamakdan.,yeter artik biktik,herkesin elinde her marka tüfek var,birazda canli perfonmas görelim ne dersiniz arkadaslar :at44 ü olanlar evanix i olanlar AA si olanlar fx glad i olanlar t12 si olanlar haydin araziye canli perfonmas imizi gösterelim,yurt disinda böyle bir calisma yok,bir ilki gerceklestirelim ;izci;

pehi kadir abi biz bu boresighter ı alsak 4.5 mm silahlarda kullanabilirmiyiz.

bendeki 22 cal dan başlıyor kardeş :) 4.5mm namluya olmaz, 4.5mm e uyanıda vardır mutlaka ;tacli#

güle güle kullan kadir abi.
    ne kadara aldın?

sağol kardeşim 37 dolar a aldım, 55tl yapıyor,başka malzemede aldım kargoyu beleşe getirdim ;şrofls;.

öncelik ile eski attığım mesajlar içersin de bore sighter için pekde olumlu derece de fayda sağladığını zannetmediğimi gereksiz bir alet olduğunu yorumlamıştım,pellet ucuz olduğu için,

bu gün evde tüfeği kanepeye dayayıp sıfırlamasını çok kolay bir şekilde yaptım ;tacli# hedef kağıtı felan yok :P taktım lazer bore sighter i namluya,geçtim tüfeğin arkasına u½%; dayadım tüfeği kanepeye,karşı duvara tutdum lazeri,bir gözümle artı kıl a bakarken bir elimlede sağ sol aşağı yukarı ayarı verdim,3 aşağı cartttt ;şrofls;. 5 sola curtttt ;şrofls;. dürbün ayarı bitmiştir ;grin;;şrofls;.

şimdi arazide denemek için yola çıkma zamanı ;atlig;

derken arazideyim ;izci; amacım sadece test edip hemen eve dönmek,güneş tepede o sıcakda atış çekilmez,hemen kılıfından çıkardım yaklaşıp 30 metre de top şeklinde at dışkısı bir kodum zann ;şrofls;. yanında bir tane daha varda ona da zann ;şrofls;.

daha küçük birşeylere atmam gerek,su şişesinin kapağını 40 metre kadar ileriye diktim,2 tane kapak, ilk atış karavana u½%; 2 ci atış da kapak bir anda gözlerden kayboldu ;grin; derken rüzgar dan diğer kapak yan yattı :(

ona da bir tek atış ;grin; önceki atışıma göre keyfim daha da bir yerine geldi ;grin; benim daha küçük bir hedefe atmam lazım :him:s evet hemen yanı başımda duran koyun dışkısına ;şrofls;.ufacık birşey ;kihhik, koydum 10 metreye tam merkezine kilitlendim bir kodum ;tufey# cıvvvvv ;şrofls;.nokta atışı,bu şu demek oluyor bore sighter süper bir alet yaff ;şrofls;. fx gladiator ün hakkını da unutmamak lazım g;$i bu tüfeği çok seviyorum ;tacli#
    not: atışlar düşük güçde yapılmıştır,ve dürbün ayarı yaklaşık 10 metreye göre ayarlanmıştır,kaç metreye sıfırlamanız gerekiyorsa lazeri o mesafeye göndermemiz yeterli olacak kanısındayım,denemek lazım örneğin 100 metreye ,

bunlar çeşitli dürbün ayakları ve bore sighter

saygılarımla

[Resim Engellendi: http://img90.imageshack.us/img90/8699/dsci0889.jpg]

bu tüfek bu gücde ise 100 metrede her sisenin canini okur g;$i daha ötesini atip denemek görmek yasamak kesfetmek gerek,4,5mm icin söylüyorum,1500 fbs den söz ediliyor,150mt ye kadar yolu var bence agir pelletler ile

Sevgili side prensi;

Antalya-Serik Boğazkent'teyim. Sanırım aramızde 25-30 km. var. Müsait olduğun takdirde seni ziyaret etmek isterim. Scuba tüpünü de getirdim acaba nerede doldurtabilirim. Bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim. Selamlar.

abi scuba ara bağlantı aparatı varmış ;tacli# yedek tüpün varsa onuda getir dolduralım abi ;tacli#

abi şeref duyarım :)

arkadaşım var burda sahilde,onlarda kompuroser var abi, yanlız scuba tüpü için ara bağlantı aparatı gerekmez mi abi? scuba kullanmadım o yüzden hiç bilgim yok abi ;kihhik, dalış okulların da da var ama tanımıyorum abi,pcp tüfeği almadan önce tanıdık yangın malzemeleri dolum yapan arkadaşa sormuştum,biz antalya ya doluma gönderiyoruz demişti,

adres ve telefonu pm den atıyorum abi :)

dürbün ayarlamakmı bu teknik ile çocuk işi ....sana gerekli olan bir adet mengene yoksa gitt su tesisatçılarına bu işi onların mengenesi ilede yapabilirsin....ve diğer gerekli olan bir adet lazer o ucuz olan anahtarlık lar için işte ondan..namlunun ucundaki varsa susturucuyu sök kardeşim sonrasında o lazeri düzgün bir şekilde yamuk yumuk olmayacak bir şekilde namlunun ucuna bantla (kalem gibi düz dursun namlu ucunda) dürbünü kaç metreye sıfırlamak istiyorsan örnek 30 metre o noktaya bir hedef koy lazer direk o naktanın tam ortasına bakacak şekilde pozisyonu nu al.sonrasıma dürbünden hedefe bak lazer nereyi gösteriyor ise ayarı o yönde yap..... youtubeye bore sighter yaz orda yaşlı üzerinde kırmızı gömlekli bir adamın videosu var bu gerçek yivli tüfeklerde bir tek kurşun atmadan nasıl dürbün ayarlanacağını gösteriyor....pc işinden fazla çakmadığımdan video nasıl indiriliyo bilmiyorum

yukarıda bahseddiğim anahtarlık lazeri ile sıfırla işini kaale almayın arkadaşlar,pek bir sağlıklı ayar yapılmıyor,ama bore sighter getirdim,merakım dan aldım,dürbün ayarlamayı zaten biliyorum, kendi rekorum tesadüf 3 cü atışda ayarı çekmiştim tesadüf ;kihhik, herneyse,ilk defa evin içinde pratik ayar çekmeye çalıştım bore sighter ile,çok basit bir şekilde ayarı verdim :) ama atış yapmadım,yarın araziye çıkıp bore sighter ın ne oranda sıfırlama yaptığını gözlerim ile görmek istiyorum ;tacli# şunu tahmin ediyorum belki çok ince ayar için 1 2 atış yapmak gerekebilir,youtube de izlemiştim,adam ateşliye bore sighter ile ayarı verdi,son 1 2 atış yapıp ince ayarını yaptı,yarın olsun hayırlısı olsun,lazer pointer ve lamba sıparişi geçtim kendinden ayaklı,gelsin hepsinin resmini ekliyeceğim, yeni ayakları görmediniz daha ;tacli#

saygılarımla

güzel bir çalışma çıkarmışsın Erdem abi :) ben şimdi anlıyorum,malüm benim atış alanı açık arazi,tepede güneş,demekki sıcak havanın bir getirisi varmış :) burda 45 derece sıcaklık da ne kadar atar acaba :him:s;kihhik,

kardeş mod95 pellet seçiyor,zaten bu tüfeği alan kısıtlı bütçe ile alıyor,bütçesinin yettiği kadarına gamo pellet alabiliyor,onlarda itelemeyinen zor zooor giriyor,atıcının parmağı çöküyor pelleti itelemekden ;kihhik,

ama aynı durum ne kralmagnumda nede stoegerde söz konusu deyil,hangi pelleti kullanırsanız kullanın cuk diye oturuyor,hatsan ın yaylı tüfeklerin genel yapısı bu,azıcık daha geniş açsalar tüfeğin bir yeri eskiyecek sanki ;kihhik, mod95 i satma nedenlerimin başında ts10 gibi yıkıcı pellet in namluya oturmaması idi,gücü diğer kullandığım tüfeğe göre düşük idi,oda 4,5mm,kurma kolu 4.5mm bir calibreye sahip tüfek için aşırı sert idi,ben stoegerin tetiğine sert derken mod95 sas ınki daha sert çıktı,kral magnum tüfeğin tetiğide o kadar set deyil,hem stoger hem kralmagnum un kurması çok daha kolay kullannıcıyı yormuyor,

saygılarımla