sağol kardeşim 37 dolar a aldım, 55tl yapıyor,başka malzemede aldım kargoyu beleşe getirdim
öncelik ile eski attığım mesajlar içersin de bore sighter için pekde olumlu derece de fayda sağladığını zannetmediğimi gereksiz bir alet olduğunu yorumlamıştım,pellet ucuz olduğu için,
bu gün evde tüfeği kanepeye dayayıp sıfırlamasını çok kolay bir şekilde yaptım hedef kağıtı felan yok taktım lazer bore sighter i namluya,geçtim tüfeğin arkasına dayadım tüfeği kanepeye,karşı duvara tutdum lazeri,bir gözümle artı kıl a bakarken bir elimlede sağ sol aşağı yukarı ayarı verdim,3 aşağı cartttt 5 sola curtttt dürbün ayarı bitmiştir
şimdi arazide denemek için yola çıkma zamanı
derken arazideyim amacım sadece test edip hemen eve dönmek,güneş tepede o sıcakda atış çekilmez,hemen kılıfından çıkardım yaklaşıp 30 metre de top şeklinde at dışkısı bir kodum zann yanında bir tane daha varda ona da zann
daha küçük birşeylere atmam gerek,su şişesinin kapağını 40 metre kadar ileriye diktim,2 tane kapak, ilk atış karavana 2 ci atış da kapak bir anda gözlerden kayboldu derken rüzgar dan diğer kapak yan yattı
ona da bir tek atış önceki atışıma göre keyfim daha da bir yerine geldi benim daha küçük bir hedefe atmam lazım evet hemen yanı başımda duran koyun dışkısına ;şrofls;.ufacık birşey koydum 10 metreye tam merkezine kilitlendim bir kodum cıvvvvv ;şrofls;.nokta atışı,bu şu demek oluyor bore sighter süper bir alet yaff fx gladiator ün hakkını da unutmamak lazım bu tüfeği çok seviyorum
not: atışlar düşük güçde yapılmıştır,ve dürbün ayarı yaklaşık 10 metreye göre ayarlanmıştır,kaç metreye sıfırlamanız gerekiyorsa lazeri o mesafeye göndermemiz yeterli olacak kanısındayım,denemek lazım örneğin 100 metreye ,
bunlar çeşitli dürbün ayakları ve bore sighter
saygılarımla
[Resim Engellendi: http://img90.imageshack.us/img90/8699/dsci0889.jpg]