sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

abi biraz daha beklemen gerekecek ;tacli# sıpariş verdiğim çeşitli ayaklar da geldi,lakin bir ayak varki 3 tane kızağı var,yanlarına lazer ve ışık takmam lazım boş durmaması için,fx glad glad olalı böyle hal görmedi ;şrofls;. en yakışıklı fx glad benimki olması lazım ;grin; yeni bir başlık altında çeşitli resimler ve gece karanlıkda dolaşan bir sniper videosu yakında gösterimde olacak ;şrofls;. yeni sıparişim in gelmesi 2 haftayı bulur sanırım,çan çin çon hızlı davranırsa diğeriki gibi 9 günde gelir ;kihhik,

sağol abi teşekkür ederim :) taktım takmasına da ayak azıcık bol geldi,yarım tur sıkabilsem işlem tam olacaktı,ama olmadı,zaten ayak sıparişi geçmiştim aynı gün,yarın ayaklar elimde olur,resimleri eklerim,fx glad ile öbür gün resim çekebilim.ben dükkana geliyorum elaman istirahate çekiliyor derken akşam olur ;kihhik,

saygılarımla

mod125 in pistonunu greslemenize bence gerek yok, mod125 in piston ortası ince bellidir,ön kısım dan 2 cm arka kısım dan 2 cm ana gövdeye temas ediyor,oraya yeşil gres sürsen ne olcak ki ;kihhik, haa bir webley patriot yahut stoeger dersen o zaman yeşil gres sürülebilinir,onların piston u düz dür,ama ben her 2 tüfeğe de yeşil gres uygulayıp vaz geçtim,stoeger yeşil gressiz 100 metre de şişe kırıyordu,yeşil gres sürdüm 100 metre de şişe kıramadım,ilginç bir durum :him:s tüfeklerin çoğu yeşil gres uygulayınca dizelleme yapıyor,stoeger bunu yapmadı ;kihhik, ama şişeyide kıramadı ;şrofls;. yeşil gres den arındırdım 100 metre den şişe kırmaya tekrar başladım buda ilginç bir durum,stoeger başlığında yazmıştım ;kihhik, kral magnum da yeşil gres olumlu sonuç vermişdi bir tek,

ben LPS genel amaçlı sprey yağ kullanıyorum,hiç tüfeği falan açmıyorum,yayın ordan püskürtüyorum hepsi bu,dizelleme yapmaz,kalıcı özelliği epey var,diğer siprey yağlar gibi ısınmadan dolayı çabucak ısınıp yok olup gitmiyor,tüfeğin dış bakımınıda onunla yapıyorum,

bahseddigin sorun benim dürbün de var kardes,kisa mesafeye bakarsam arti kil noktalari düz gözüküyor tam düz gözükmesede artikil net deyil,10 18 civari,ondan sonraki mesafelerde arti kil kendini gösteriyor,

bende dürbün bekliyorum yüksek zoomlu,kullanacagim dan deyil,olduki satarken alicinin gözünü boyasin o hesap,

yeni aldigim dürbün ün linki,4x32 olmasina ragmen 10,40,50 dürbünüme bedel netlik veriyor,ne yapayim kocaman dürbünü bos yere tasiyayim ;kihhik, fiyati 80 dolar civari,biz 104 dolara aldik o baska ;kihhik, sonra dan gördük,ama ayni gün siparis gecmemize ragmen dürbün suan elimde,80 dolara satan kisiden baska ürün aldim halen beklemedeyim :)

Trijicon ACOG 4x32 Rifle Scope :) o artık benim :)

paralax ayarını tam yaptığınız dan emin misiniz?10 ve 16 büyüütme haricinde bahseddiğiniz durumda bir değişiklik varmı?

30 ve üstü yüksek zoom lu atışlar hiç keyif vermiyor mevcut dürbün üm 40x li, görüntü netliği eh işte diyecek türden oluşuyor, ( uzak mesafe 300 mt ) çok fazla zoom yapmıyorum ben,hem netlik oranı az da olsa değişiyor hem atış larda zorlanıyorum,12x de ayar çekmişim 30x ve üstü zoomlar da vuruş noktam çok değişiyor, şöyle söylüyeyim,A yı vurmam için G harfine nişan almam gerekiyor,alfabelik sıralama üzerinden örneklersek,bahsi geçen mesafede sağ clik kurtarmıyor,vuruş noktam o kadar değişiyor,100 metre ye 30x yapsanız dahi yukarıdaki gibi olmasada vuruş noktanız yine değişmiştir,yüksek zoom da hedefi bulup kilitlenmeniz zamanınızı alır,eğer uzak mesafe çalışacaksanız yüksek zoom lu atış çalışması saç baş yoldurur,başıma geldi de ordan biliyorum ;kihhik, pellet in nereye düştüğünü göremiyordum dürbün ayarı çekerken,aklım başıma geldi o son uzak mesafe çalışmamı 12x de gerçekleştirdim g;$i yeni aldığım 4x32 dürbün 12x e bedel netlik yaklaştırma veriyor,kendi dürbünüm için söylüyorum

saygılar

ben korkmam kırılacak diye :) boyu küçük mercek çapı 32, 390 gram geliyor,sökülen ayak 104 gram geliyor, 286 gram geliyor çıplak hali ile,red dot gibi, 350 magnumda red dot kullanılıyorsa bununla haydi haydi :) normal dürbün ayağının bileziği dürbün ana gövdesi ile temasda,bunda durum farklı,2 vida tutuyor bunu,

içim daha rahat olsun diyorsan buyur :)

4 tane oring lazım ,2 parça arasına girecek olan biraz daha kalın olabilir,diğeri ufak olması lazım ve etli,, al sana dampa ;tacli# duruma göre vidayayı uzatmak gerekebilir,ve küçük oring in oturacağı yatak tornacı da biraz daha derinleştirilebilinir,çok az,pay var orada,vidayı yıldız başlıklı vida ile değiştirirsek belkide tornacıya gitmeye bile gerek kalmaz,onun kafa yapısı oringi daha güzel eşit yayar,vida başı daha güzel oturur oring farkını düşünürsek,

stoeger için gerek duymam direk takarım üstüne,mod48 e de öyle,mod125 im yok bunlarıda yapmaya gerek yok ;şrofls;.

[Resim Engellendi: http://img195.imageshack.us/img195/2598/dsci0874.jpg][Resim Engellendi: http://img197.imageshack.us/img197/6089/dsci0881.jpg]

bunda gez arpacık da var onu söylemeyi unutmuşum ;tacli#

[Resim Engellendi: http://img215.imageshack.us/img215/3879/dsci08801280x768.jpg]

gece görüşün ülkemizde satışı yasak diye biliyorum :) ama sen sizin oralarda bir alman vatandaş ayarlayıp getirebilirsin gibi :)

gece görüşlü derken el lambası takacağım ;şrofls;.

hayırlı olsun, güle güle kullanın

ebay'dan hangi satıcıdan aldınız? yada ebay harici bir yerden aldıysanız link alabilirmiyiz? güvenilir ve türkiyeye gönderim yapan birilerini bulmak ve bilmek önemli,

şu dürbünü alsak gelirmi acaba? http://cgi.ebay.com/BSA-Deerhunter…34.c0.m14.l1262

türkiyede 500 tl civarı, yurt dışı fiyatı 150 tl (çok ilginç doğrusu)

Saygılar

sağolun teşekkür ederim,linkini verdiğiniz yere bir sorun türkiye ye gönderiyormu,ben sıpariş geçmedim pek anlamıyorum yurt dışı alış verişten,linki bulursam eklerim,ama sizin linkini verdiğiniz yer oldukça sağlam,11000 üzerin de satış gerçekleştirmiş,ben de dürbün sıparişi geçecektim,çin den deyil amerika üzerin den,şuan beklemeye geçtim yerin kulağı var g;$i 2 3 ay idare edeceğim artık :) dürbün konusunda son noktayı koyacağım hayırlısı ile,aradığım özellikde bir dürbün ebay da bulamadım,bir tane bulduk özelliği biraz düşük,satıcı şartlarımızı kabul etmedi,350 dolar lık bir dürbün idi,vaz geçtim,2 3 ay idare edeceğim böyle,yeni gelecek ürünleri beklemeye karar verdim,ne gelecek bilmiyorum,ama ses getirecek ürünler olacağı kesin :P
    bundan bir şey olmaz ;tacli#

O zaman gayet özenli bir taklit bu.Verdiğin paraya değmiş gözüküyor.Tekrar hayırlı olsun.Gene güzel atışlar görücez demekki.

evet abi verdiğim paraya değdi,birde o 80 dolarlık olanı görseydim tam olacakmış ;şrofls;.

Hayırlı olsun kadir abi. Kopya bile olsa harika bişeymiş gerçekten. :thumbup:

sağol teşekkür ederim kardeşim :) yarın için hazırlık yapayım dedim,dürbünü taktım ayakları tam sıkmadı :him:s vida yarım tur dönse yetecek ;kihhik, ama ben bir sorun yaşamayım diye aynı gün 11 mm to 20 çeviren adaptör sıparişi geçmiştim :P

zaten ayak boyu kısa dürbün ün.fx glad ın şarjör kolu ileri geri giderken çok rahat edemiyor,alanı daraldı,bu adaptör o sorunu da ortadan kaldıracak,bunların hesabını o gün yapmıştım ;tacli#

saygılarımla

Erdem abi eline sağlık :rolleyes: pompa nın karın bölgesindeki yağları eritmede iyibir yöntem olduğu halk dilinde dolaşıyor ;şrofls;.ve bana görede öyle :rolleyes: ustalar pompa nın hortumunu biraz geliştirse nasıl olur acaba :him:s

örnek: hızlı dolum ucu çift girişli olacak, aynı anda 2 pompa bağlıyabileceğiz o dolum ucuna :) pompa nın biri ısındımı diğerine geçip pompalamaya devam edeceğiz ;tacli# millet de göbek neyim kalmaz o zaman abi ;şrofls;.;,;-#hims#hims

Ustalara duyrulur ;director; ilk müşterisi benim ;tacli#

abi gece gece aklima birsey soktun beni yari donla disari cikardin ;şrofls;. sirf karanlik ortama bakmadim,yaklasik 450 metredeki oteli gözetledim,% 100 artikili net gördügümü söylüyemem ama orta noktayi görebildim tam net olmasada,ince nokta atislari icin bu mesafede olumsuz gece karanlikda,gündüz gördügüm arti kil netligini gece tam anlami ile göremedim,

sabit zoomun amacı nedir kadir abi ? biraz konsantre olsan sende 4x yaparsın :)

ayni anda mesajlarimizi okeylemisiz ;tacli# evet dogrusun ama mevcut dürbün cok agir,desteksiz atacagim mesafe de cok zorlar,bu da basari sayilmaz,ve 40xli dürbünüm den daha net bir görüntü veriyor,ayrica bendeki dürbün 10 dan basliyor zoom olayi,ikisini bu ayardan kiyaslarsak paralax ayarini da katarsak 4xli bu dürbün daha net görüntü sunuyor,bir aksilik olmaz ise 2 3 aya kadar yeni bir dürbün gelecek,FT yarisma tipi mildot özelligine sahip :) onu istiyorum,o gelsin fx gladi modlatacagim :rolleyes: :thumbdown:

Cem,
    optiklerde büyütme düşük ise görüntü kaliteli, büyütme fazla ise daha bozuk/karanlık oluyor zaten. cidden şaşırtıcı olan 50x ya sahip aşağıdaki dürbünün 2500 dolar/euroluk fiyatı ve 50x daki görüntü kalitesi

s&bender FT riflescope

Bursa'daki fuarda görme imkanım oldu, dehşet ötesi...

Erdem abi 50x li dürbün ile nasil ates ediyorlar onu anlamis deyilim :him:s vurus noktasi oldukca degisiyor :him:s 40x li dürbünüm ile o attigim mesafeyi mümkün deyil vuramam,vurmam icin hedefin 15 20 metre hisasina baska bir hedefe nisan almam gerekiyor :him:s yan clik kurtarmiyor,kurtarmasi icin,dürbün bileziklerinin sagina yada soluna conta yada oring türü bir malzeme yerlestirmem gerekiyor,ama ayak boslugu o kadar deyil,kagitdan baska birsey girmez :him:s atesli olunca durum degisirmi onu bilemem :him:s